98

зевзек

преди 7 години

да бе , това е толкова вярно , колкото това ,че българите са щастливи и със заплати от по 3500 ? айде соросоидчета слагайте минуси

97

Анонимен

преди 7 години

Не е верно.Москва е земния рай, гарантиран от бащите на комунизма.Там, мед се лее по улиците, хората щастливи и усмихнати...по цял ден лежат на меки възглавници, а красиви рускини ги хранят с грозде и ги поят с вин..ъъ...с препарат за вана...правят деца, инвитро, с генния материал на вожда.Не може да има по-хубав град за живеене.

96

муспи

преди 7 години

Това е информация от тези дето ни казват за кого сме гласували и ни назначават управници. А не е ли дискриминация и нетолерантно да се подреждат най отпред немско говорещите градове на Европа, а най отзад афроарабските?! Гейовете си забравят задълженията!

95

Анонимен

преди 7 години

Бе който мисли че Русия е уникално приветливото и хич не депресиращо място- що не отиде там да живее, умът ми не го побира...

94

asd

преди 7 години

няма такава смешна класация ... Виена че си е уредена така е, но не можеш да сравняваш инфраструктурата на един град с 300 000 души и един с 7 милиона ... несъизмеримо е

93

Анонимен

преди 7 години

До Циганини кое му е по-спокойното на истанбул? че има атентати всеки ден? или москва- че се клатушкат пияниците по улиците?

92

Анонимен

преди 7 години

София може да не е на нивото на западноевропейските столици, но тва не е билотака:До преди 1944г, когато БГ беше окупирана от руският ботуш и на власт дойдоха престъпниците-криминална и политическа ***, София е имала ЕВРОПЕЙСКИ ВИД!!!!! При комунизма красотата беше за менена с уродлив "сталински бараок" и поляни застроени с грозни панелни инкубатори за "строители на живота нов".Разгледайте снимки от София преди ВСВ. Красота!

91

Циганин

преди 7 години

София е по-добра от Москва и Истанбул , но преди 30 години -да ,а сега ме съмнява да е по-напред .

90

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Този който ми е цъкнал един минус на моя коментар 86, една крачка напред !И да вземе да обясни какво толкова му са мили глутниците безпризорни и агресивни кучета по улиците на столицата !!!

89

Анонимен

преди 7 години

така си е, в Москва най най малкото една *** кола не ведях, обаче тук е супер за жинеене, повярвах

88

Анонимен

преди 7 години

Не е вярно ! Я попитайте Фандъка и началника й дали написаното в статията е вярно !!!

87

Анонимен

преди 7 години

Обичам сутрин като стана да почета днес.беге и да се посмея! Зареждаме с настроение и енергия за деня.

86

Мишо

преди 7 години

Не знам за смог или пристъпност но сравнете само заплатите в Москва и Истанбул с тези в София, сравнете летищата и обема работата в тях, а и на не последно място условията за бизнес. Що се отнася до престъпността в София има места където вечер не бих се разхождал.Статията е компрометирана и нагласена както и псевдо проучването.

85

ФХ

преди 7 години

София е чудесна. Ако има работа за всички, всичко ще е ок. В големите европейски градове, в които съм ходила, е много мръсно.

84

ШАРАН БГ

преди 7 години

Все си е друго - да ме сравняват ,мене шарана от тинята например с г-н Рокфелер !!! Става ми едно приятно, топло и хубаво.......Белким дочакам Първа пролет - имам още половин кубик дръвца.... София от кога стана мегаполис и има ли още незастроени квартални градинки? Оня , дето изрисува Родината ни като тоалетна, сигурно е заобиколил София и се е пльоснал направо у сливенския ц...квартал или у Факултето, нали ? Има весели хора на този свят! Че карат и другите да се смеят....

83

Анонимен

преди 7 години

Кой не грам отник ги съчинява тези ,статии'' и ,,проучвания''? ,,Столицата на Кипър Лимасол'' Хаххаааааа марш обратно в училище бе......

82

Защо на запад ?

преди 7 години

Другари комунисти и русофили.Вие освен в Масква ходили ли сте някъде другаде по света? Моля обяснете ми щом толкова е прекрасен е живота там, защо болшинството от руската интелигенция отдавна емигрира на запад? И защо децата на цялото партийно и държавно ръководство на Русия също живее, учи и работи в страните от западна Европа и САЩ ?Да ги изброявам ли поименно като започна от ,,великия,, Путин? Да включа ли и синът на вашата госпожа Лъжа?

81

Анонимен

преди 7 години

немога да разбера защо в днес пускат такива материалчетасигурно за да могат соропитеците да се упражняват в плюене на нещо рускософия беше чист и красив град- в момента е една *** може би най-мръсния град в българия-половината от супермаркетите са отчайващо мръсни и занемаренипо-голямата част от трамваите са си скрап от чехия и германия- особено немскитете са едва ли не от третия райх - стига с тия номера- я покажете и банкянското ц.иг.ане та да се упражняват и други плюещи

80

Атанас Илиев

преди 7 години

До ShoppШоп, и с това ли ще ми хвалиш Запада? Че не можеш да изпиеш с приятели по една бира в градския парк, на някое по-тихо място на улицата или в кварталната градинка наблизо.

79

Анонимен

преди 7 години

Някои си мислят,че столицата на Кипър е Никозия, но Никола Димитров ни сочи Лимасол?