15

Дедо

преди 7 години

Като чета статията си мисля, че искат да изплашат децата неправили секс , че това е нещо страшно и за да го правиш трябва специална подготовка и рехабилитация след това. Не им вярвайте деца- хубаво е.

14

Хм

преди 7 години

Квото и да правите, пичове, само не го бършете в пердето!!! Много зяе жената...

13

Вие питате

преди 7 години

Вие питате: Какво трябва да правим след секс?Ние отговаряме: Отваряте вратата на чакалнята и казвате: Да влезе следващата!

12

Сдф

преди 7 години

Ако искате да накарате половинката си да крещи след секс , избършете го в пердето.

11

Анонимен

преди 7 години

Изсир.ам едно дебело ако в устите на журналистите на днес.бг

10

Тиии?

преди 7 години

- Ти след секс пушиш ли?- Не знам .. не съм се гледала.

9

Караконджол

преди 7 години

Лягайте си бе, перковци! Утре сме на работа.Лека ви нощ.

8

До 8

преди 7 години

Само след секунди вече похърква и не го е грижа, че аз пък искам да си приказваме.Но като предреме 10 минути, събужда се уж за да си говорим, но той, хитрецът, в това време "презарежда" и докато уж само си приказваме, след малко е готов за нов подвиг.За физиологичните газове не си прав(а), все пак се съобразява, че не е сам.

7

Анонимен

преди 7 години

Според статистическо изследване след секс мъжете се изпърд*ват, след което се обръщат на другата страна и заспиват. Жените, ако са изтърпяли будни цялата процедура, чакат партньорът им да захърка и се довършват сами. Други отиват да изпушат една цигара, за да се успокоят.

6

Уточнение

преди 7 години

Екипът, писал статията, е написал кАмбуча.Има гъби, наречени кОмбуча. От тях се прави напитка, която се препоръчва при понижен тонус, отслабнала памет и т.н..Сега се оказва, че помага и за здравето на интимните ни части. Но не става ясно - да я пием или да се плацикаме с нея?!

5

Бре, да се чудиш!

преди 7 години

Кисело мляко, камбуча и други ферментирали храни се препоръчват "срещу бактерии в интимната област".Добре, ама в статията какво ни препоръчват? Да ги ядем или да третираме с тях интимните си части, след като сме правили секс?

4

man

преди 7 години

След секс се спи юнашки

3

3

преди 7 години

До 1 и 2Вие пък откъде знаете какво се прави след сekс?!! Селфи-маниаци такива :)

2

Партиен член

преди 7 години

Бършиш *** в пирдету и газ при другата.

1

Анонимен

преди 7 години

Да преплакнеме