9

Анонимен

преди 7 години

Абе, нещо компася ви е грешен или някой се подготвя да се изнася!!!! Май мирише на изгоряло и някой си подготвя резервна писта!!!! Ха-ха-ха.....дали ще се намери място за 240 душички???? И там приятели, семейства.....Айде, джа.....натам, изчезвайте докато е време, НАШИТЕ ИДВАТ!!!!

8

Анонимен

преди 7 години

PRODADOXA NI TIKVITE OTDAVNA CHE NI I ZAROBIQ DOJIVOT

7

Анонимен

преди 7 години

Някой иска да бяга да живее в САЩ и друг да му плаща престоят...

6

озадъчен

преди 7 години

Добре де, колко българи има в щата Луизиана? Лошо няма да имаме и там консул, но дори и на почетните консули се плащат пари.

5

Анонимен

преди 7 години

До Крем ?Ако не пишеш глупости ще изглеждаш по интелигентен. Почетен консул обикновено е гражданин на страната домакин, ако прочетеш статията ще видиш, че примерно почетен консул на Казахстан в България е Митко Солаков.

4

Анонимен

преди 7 години

Имаме си американски войски и бази, имаме си и американски консул във Луизиана в нашето си посолство и нашата полиция ни пази, какво по-хубаво от това. Е сега вече Тръмп ще набие шамарите на жужето с нас Тръмб е непобедим. Дните на Кремъл са преброени.

3

basta

преди 7 години

Ха-ха-ха!След известно време този ще се откаже и -познайте кой ще е?Крадливото Ленче Поптодорово!Честито балъци!

2

ЦК на Либерастите

преди 7 години

То убаво, ама мириканците що влизат у нас без визи?

1

Крем ?

преди 7 години

Какво става, вече консулите ни са кравари, защото гепим крем или защотo са ни анексирали вече или тиквите ни продадоха на Уорлик.