15

Анонимен

преди 7 години

До онбашиятаА пък аз чак от улицата се върнах в магазина да дам на касиерката рестото, като видях, че ми е върнала в повече, ама много в повече... А тя като ми кресна, като започна да ме хока... Пък един мъж, който беше зад мен на опашката, запомнил ме, като видя какво направи кобрата, взе и той да ме хока, че и връщам парите. Беше прав човекът, беше много прав!

14

MaйMyнaтa

преди 7 години

Разбира се че има разлика, зависи от гледната точка!

13

Анонимен

преди 7 години

АМА ИМА ЛИ Б Е Д Н И В ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ?! НАЛИ БЯХМЕ БЕДНИ ПРИ СОЦИАЛИЗМА, А, ИЛИ НЕ! СЕГА СМЕ БОГАТИ, А, ЩОТО ИМАМЕ ГНИЛИ БАНАНИ.

12

Анонимен

преди 7 години

Има друго изследване на което му вярвам повече. А то доказва, че се печели от бедните, а не от богатите. И затова например игрите за бърза печалба като - изпрати СМС и всеки 10-ти печели, са точно проектирани за бедни. Един богат човек ще си каже - абе къде ще се занимавам да пращам СМСи за някакви си 10 000. Докато един беден си казва 10 СМС-а по 2 евро всеки са си пари. Ама ако пък спечеля тези 10 000 евро ще си оправя всички проблеми. И почва да праща. Накрая без 20 евро и повече задлъжнял.

11

Анонимен

преди 7 години

Този експеримент за Холандия може да се птилага. Но за България не. Тук с разграбване на собственосътта от БКП.1944-1970г. И после с това Масово Приватизиране 1990г и днес. Остава един смазан лош материал!

10

Не е вярно

преди 7 години

Не всеки!

9

А Н Т И

преди 7 години

до 10Държавата е майка за едни и мащеха за други.Умни хора го разбраха след свалянето на бай Тошо и избягаха отдавна.Работника данъкоплатец, като вижда, че данъците му потъват става Андрешко.

8

Анонимен

преди 7 години

Други народи не познавам подробно. Само накои чужденки интимно, но за кратко.Но, знам, че в българските училища продължават да втълпяват на децата ни, че Андрешко е положителен герой. Беден или богат, няма значение. Важното е да таковам мамата на държавата. Да 500 г. турско си оказват влияние и после още 150 г. руско. Но, мамка му България е нашата държава и е извратено да я "таковаме" !

7

Анонимен

преди 7 години

Изследването нищо не значи защото за бедният 20 евро са храната която ще изяде за няколко дни и едва ли ще ги върне а за този който има в гаражът си автомобили за няколко милиона са парите които ползва за веднъж тоалетна хартия.

6

Анонимен

преди 7 години

Бедните са коректни а,богатите нагли !

5

отдавна казано

преди 7 години

С богат човек не можешнито да ядеш и пиеш,нито оная работа да си мериш.

4

Анонимен

преди 7 години

Аз като бях беден студент ми зеха 10 евро в повече в магазина Алди. Дадох 20, а тя ми таксува все едно съм и дал 10. Последва ревизия на касата след като настоях да ми върне 10те евро които дадох отгоре. Ревизията беше извършена в отделна стаичка докато аз чаках отвън и накрая ми беше съобщено, че всичко си излизало и че се опитвам нещо да ги излъжа :)

3

В

преди 7 години

Да даде първо положителен пример на някой прокопсал с Русия.

2

онбашията

преди 7 години

сиромах човек жив дявол, народна мъдрост :)аз като бях беден студент, не се обаждах ако видя че ми връщат повече пари като ресто, сега се обаждам. не че сега съм по-честен, напротив, ама сега не съм умрял от глад че да си трая.

1

Анонимен

преди 7 години

Бедните са по коектни, а богатите им обират труда особенно в България. Кой работодател е коректен към служителите си, а? Всеки заобикаля законите и си прави каквото иска. Ако имаше работеща прокуратура нямаше да е така.