25

Анонимен

преди 7 години

Цецка Цачева ли е кацнала?

24

Анонимен

преди 7 години

Това, че не разбирате тази музика и че я мразите и плюете, показва само колко тесногръди и глуповати сте. Цеца има текстове, които и Селин Дион няма, има композиции, които и Мадона няма да има. Работи с най-добрата текстопистка на 4 държави и с топ композитори на Балканите. Не ви харесва жанра, ок, но да ми генерализирате тук и да се мислите за големите музикални спецове на музика с 50 години традиции в няколко държави... не върви много. Кучетата лаят, керванът си върви - има една приказка.

23

Харпър

преди 7 години

На всички, които "плюят" по Цеца, посвещавам този пост. Цеца, драги мои, прави много по-качествени песни (музика+текст), от всички рапърчета и поп-идолчета. И на мен не ми харесва "ти си черна,бяла, момиче от квартала", но не съм тръгнала да коментирам. Не слушам и точка.Когато всички се научат, че музиката не се дели на стилове, а просто на хубава и лоша, тогава ще спрат и тези глупави изказвания по адрес на който и да било музикант.

22

Селена

преди 7 години

Айде сега да ме оплюете и мен.Първо-Колко от вас преди десет години в студентски град са щракали с пръсти на купоните?Там освен сръбско и чалга друго няма.Второ-Всеки е свободен да гледа,слуша,пее и говори каквото си иска.Трето-Колко от вас могат да съберат 200000 души на едно място?Когато успеете тогава се подигравайте.Айде сега почвайте да цъкате минуси!

21

Usce

преди 7 години

Само Цеца е събирала над 100 000 фенове на едно място. Така че,който не я харесва,да замълчи.Ceco nii te volimo

20

ДО 20

преди 7 години

А какво пее Цеца? Можеш ли да го опишеш .Не е ли това гдето го пееше Божинов. Това е чалга -порното в музиката.

19

Хиперсексуален

преди 7 години

Много добре. Ще си задоволя нагона с ръка на снимката на Цеца в нейна чест.

18

Анонимен

преди 7 години

Там съм. Цеца е най-голямата и на всички, които я хейтват искам да кажа, че тя няма нищо общо с нашите чалгарки и въобще не пее чалга така че, който не я харесва и не я слуша не знае какво е смислена музика защото всичките й текстове са пълни със смисъл и са истински.Тя е най великата певица.Истинска КРАЛИЦА 👑 ЦЕЦА БЪЛГАРИЯ ТЕ ОБИЧА И ТУК СИ ВИНАГИ ДОБРЕ ДОШЛА

17

Анонимен

преди 7 години

не ни стигат нашите чалгарки, че и сръбски каним!

16

бежанец с нагон

преди 7 години

Убре Цецкееее! Що не ми попееш на коленце и на мене?

15

Анонимен

преди 7 години

За всеки влак си има пътници,нали така.Недейте да давате акъл кой каква музика да слуша.Цеца е известна певица така че сравнения със селски изпълнения и тем подобни са доста неуместни.Има я известността и парите с които може да ви бие от Белград до София и обратно.И аз не харесвам чалгата но не ръся акъл...който му харесва нека я слуша.

14

свинаря

преди 7 години

До КамелияКакво примитивно намираш в песни като: Трепни,Пиле и Кукавица? Би ли обяснила ако може

13

Анонимен

преди 7 години

това е демокрацията , музиак за всеки вкус , а не някой да ми налага Мария Илиева , Графа и Поли Генова .....

12

камелия

преди 7 години

Има си пътници за всеки влак. И за този конски вагон ще се събере тълпа. Колко ли трябва да си примитивен, за да дадеш парите си за нещо подобно?

11

свинаря

преди 7 години

Слушам си "трепни" и не ми пука от сухари. Да не си мислите,че в западната музика няма пошлост? Или пък рок музиката е самата интелигентност? Във всеки стил има качествени песни,както и безмислици

10

Исти

преди 7 години

Не забравяйте основния бизнес-принцип на червените: "Ти на мене,аз на тебе". Нашите социалисти са съюзници на сръбските продажници още от 1913 година а сделката в случая е проста: сърбите дават убежище на червени крадци като Цв.Василев,а "нашите" червени фирми популяризират сръбската халтура сред Българския народ. Затова събитието ще бъде в "Арена армеец" а не на "Герена"- това трябваше само по себе си да ви подсети.

9

Анонимен

преди 7 години

От обора в президентски апартамент? Кокошки носи ли със себе си, или само лук, чесън и марули?

8

Анонимен

преди 7 години

Как тъй бокич не я е посрещнал с хеликоптера?

7

Анонимен

преди 7 години

Цецоооо... колко селско звучи? Но пък автентично. Не съм срещал човек който слуша сръбско да е интелигентен!

6

Анонимен

преди 7 години

Да живее балканската простотия. Удриии ***