15

Наблюдател

преди 7 години

Много са му дали. Онзи от Пловдив за трима убити, днес чета, че му дадоха също 4 години. По тази логика този шофьор трябва да получи не повече от 3 години.

14

Анонимен

преди 7 години

Статията е пълна с грешки!!!

13

Анонимен

преди 7 години

Този,ч е е виновен, виновен е, но останалото някак си не се връзва. Как успяха да преценят, че колата е била на 45 метра от камиона? По следите от гумите ли или по какво. Нещо не се връзва. Може колата да е била на 150 или 200 метра, но да са карали с "200", да са си говорели и чак 45 метра преди удара да са погледнали пътя. При 90 км/час, колата изминава 25 метра за 1 секунда.

12

Анонимен

преди 7 години

В България няма правосъдие за каквото и да било. Европейците дето все ни казват колко да ни струва това, колко да съкратим от работещите и какво ли не, как не виждат пълния упадък на правосъдната система и смешното заплащане на пенсионери и работещи. Всичко е пунта мара, номера беше да съсипят всичко в страната ни и народа да деградира тотално.

11

Анонимен

преди 7 години

До АнализАко ти повярвам, ще излезе, че онзи "приятел" от Враца, дето преди 6 години спря в мен и едно такси под моста при Макдоналдс на бул.България и ни отмести с поне по една дължина при натисната спирачка, трябва да е бил вече във фазата на ниско прелитащ самолет. Защото след белята ни обясняваше как е спирал от поне 80 метра.Друг въпрос е, как 25 годишна Сиера ще може да набере скоростта, получена по твоите сметки?

10

Анонимен

преди 7 години

Нека да е Цибър,ама Горни или Долни?!

9

Циганин

преди 7 години

В статията има много грешки , но карай да върви !

8

Гост

преди 7 години

До Анализ: Добре би било да се образоваш, преди да пишеш глупости! Трябва да отчетеш време за възприемане на опасността, време за задействане на спирачката, време за сработване на спирачния механизъм... От тези 45 м., като вземеш предвид горното, са останали 30м. И тогава скоростта вече не е тази, която ти цитираш. ОК?

7

Гост

преди 7 години

Да, зад волана всеки може да стане убиец, но риска пада значително, ако се спразват съответните правила! Най-тежките катастрофи с пострадали и жертви са при неправомерен обратен завой и при изпреварване на забранени участъци! Вижте статистиката! При такива нарушения трябва наказанията да са много тежки!

6

Наблюдател

преди 7 години

Поначало българското правосъдие е тотално недоразумение! То обикновенно се явява нещо като филиал на Социални грижи или институция за раздаване на Индулгенции!

5

Анонимен

преди 7 години

Смеша,смешна,смешна.....смешна държавица...

4

Анонимен

преди 7 години

А, промоция значи.

3

ля ля

преди 7 години

хайде спрете ме за да го намеря този тип ако съм роднина!

2

zeus

преди 7 години

Присъдата е смешна, спор няма, обаче за 45 метра Хюндая е трябвало да може да спре ако се е движил със 100.

1

онбашията

преди 7 години

ставийски със сигурност има по-голяма вина, а изобщо не помириса затвор.