23

34

преди 7 години

"от Пекин до Мелбърн" Какъв производител на слушалките...ясно е че са китайски ***.Ховърбордове-те са забранени в много страни, щот са опасни .

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 24всичко затворено се държи така при промяна на височината и налягането

21

Малкия Скромен Иван

преди 7 години

Даааа, в чуждите сайтове си пише че става въпрос за новата i-шитня

20

Анонимен

преди 7 години

Да , слушалките с батерии са глупост като цяло , но някои телефони вече нямат жак за слушалки , например IPhone , но има и други . А както каза колегата по-долу , някои системи просто няма как да се захранят през 3.5 мм. жак . Проблемът на Самсунг не беше в самата батерия , а в твърде надутия хардуер и софтуер , който я претоварваше термично на моменти .

19

Анонимен

преди 7 години

Преди последният полет си купих от летището нещо за пиене, два кроасана и се качих в самолета. Докато се издигахме, съвсем случайно погледнах кроасаните и ги хванах малко преди да гръмнат - торбичките им се бяха надули до пръсване. Представям си ако се чуеха два гърмежа вътре в самолета, каква реакция щеше да има. Въпросът е защо в магазина на летището се продават стоки, за които никой не е помислил как ще се държат на голяма височина.

18

Анонимен

преди 7 години

До АнонименBose Quiet Comfort - единият модел е с вградена батерия, а слушалките са супер полезни по време на полет - потискат външния шум и няма как да се захранят от жака на телефона.

17

Анонимен

преди 7 години

Това слушалки на батерии е голяма глупост. Какъв е проблемът да си ги включиш в телефона и с какво ти допринася точно докато летиш да са безжични? Не е като да можеш да мърдаш особено в самолета, че да се оплетеш или нещо. Но е доста кофти инцидент - можеше да се изгори сериозно. Иначе тия глупости на 18 долу - да седи той 13 часа в самолет без електронно устройство да го видим. Естествено, че ще си със слушалки, таблет, телефон и лаптоп, трябва да се прави нещо.Не всички могат да спят в самолет

16

Някой

преди 7 години

До WTF?Защото по закон трябва да и искат разрешение за да поместят снимката и. Така се води че "не е разпознаваема", и снимката може да мине за "илюстративна".

15

Анонимен

преди 7 години

"Миризмата на изгоряла пластмаса, електроника и коса останала до края на полета."Ами да бяха отворили джама да се проветри.

14

WTF?

преди 7 години

Мам.ка му,не мога да разбера защо се крият лица на хора,които никой от четящите не познава.Да и беше снимана вагината ***-дойде,а то лице.

13

Анонимен

преди 7 години

До 11МЕЧТАТЕЛ. Много търсиш леки доходи с то я си коментар.

12

/./

преди 7 години

За да има сажди по бузата, трябвало е да има огън, от който да се получат сажди при горенето на пластмаса или гума. Ако е имало горене, трябваше да има и изгоряло, което да й остави белези. Логично.Аз не виждам белези от изгорено а само някакво черно и нацапано, размазано. Така че се съмнявам това да са сажди и нещо изобщо да е горяло покрай главата й. Много *** опит да изкара лев от нищото. Няма шанс, освен ако австралийските власти не са прекалено прoсти....

11

floko

преди 7 години

Добре,че не са я помислили за терористка в самолета, която се мъчи да възпламени нещо,че да отнесе една гора бой от пътниците, докато се разбере какво се е случило.

10

Анонимен

преди 7 години

Неприятно ама с обезщетението може да се уреди доживот.

9

Анонимен

преди 7 години

Добре че не е ползвла вибратор с такива батерии.

8

Анонимен

преди 7 години

Глупости, това не е опърлено, това е неизбръснато. Те австралийките си имат бради. Като Кончита Вурст.

7

Свидетел

преди 7 години

Ааа, тя така си изглеждаше и преди това!

6

Наблюдаващ

преди 7 години

Когато винаги гледаш първи да пуснеш на пазара джаджа с най-новите 1000 функции, в един момент основните (разговори, безопасност на заряда) остават на заден план.Литиево-йонните батерии са с висока плътност на заряда, но стават рязко нестабилни и възпламеними при зареждане над 4,2-4,3 V. Това е грижа и отговорност на вградената логика за контрол на зарядния ток в телефона. В самото "зарядно" няма такава логика.Затова и QuickCharge технологията намалява постепенно тока още при достигане на 50%.

5

Чича Ви Митко

преди 7 години

мирише на алибаба.ком нещо.....

4

Анонимен

преди 7 години

И то от такива малки батерии, а какво правим с батериите на електромобил? Сигурно главата й ще изглежда като манерка от Алепо?