50

Ники

преди 7 години

АЗ СЪМ НА ЯСЛАТА НА ГЕРБ А ТИ МИЗЕРУВАЙ БЕДНИ БЪЛГАРИНО

49

шопето

преди 7 години

До Гъзобрък!Пичо, ши си ближеш ли пръстлетата ?

48

шопето

преди 7 години

Малиййй, па да знайте кви трольове има у дневнико! *** те ни съ истински трольове де, они са си на плата у редакцията. Само попържанье и " коментарета ней по темата" ил "истрито за попържанье". Тамо моеш да блъваш плюнка колко сакаш, стига да е против Раша ил БСП.

47

видинчанин

преди 7 години

По вяла кампания никога не съм видял.Във Видин нито един кандидатдепутат не се е показал на публично място.Вече ме обземат съмнения-ще има ли избори или не!И да има и да няма аз ще отида на екскурзия в Зайчар!То с избори или без избори във Видин нищо не се случва!Нашите управници не знам защо не ни продадат на Япония например.Така или иначе във Видин от 30 години няма нито едно ново предприятие.Заприличахме на резерват.

46

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБАРСКИТЕ *** СА НАЙ-ПРО СТИ. ВЕДНАГА СИ ЛИЧАТ.

45

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 49 (аз съм това)Под форум, бидейки леко спрял в този момент, имах предвид реално сбора от коментари под темите.

44

Анонимен

преди 7 години

Доста са активни.В момента тук в този форум от очевидните има петима за патрЕотите, осем за Г-жа Лъжа, и два-три на Бойко. Другите просто се хейтваме по български.

43

Viktor

преди 7 години

По бай ганьово време е имало такива дет тролят по кръчмите сега по форумите.Коментар под новина с ~1000 гледания, от 100'те човека, които гледат форума 90 са влезли за да напишат нещо и да се скарат с някой , като му обяснят защо не е прав.От останлите 10 да речем 5 не са решили за кого да гласуват. Та само такъв като Кутев, на който жена му има фирма за ПР може да се напъва да убеждава партийно ръководство в целесъобразност на харч за дейност като троленето

42

roshi

преди 7 години

кутевчетата са захлебили с рубли от почти месец.

41

Мукавей

преди 7 години

До Киро кофражистаНе момче, объркал си се нещо. Пълната липса на обща култура, примитивното поведение и безразборното цитиране на опорни точки не са "убеждения", а ЗАДЪЛЖЕНИЯ на дежурните тролoве, като теб.

40

Гъзобрък!

преди 7 години

НЕМА ***...НЕМА МОЛ--------АЗ СЪМ ТВОЯ ЗЪБОБОЛ/.....и трън в комунистическия ти ***...../

39

аз

преди 7 години

Неуки чалгари, а не ***. Рожби на прехода, плод на пиянски сношения на фона на мазна чалга.

38

ДРУГАРИИИИИИИИ....

преди 7 години

ИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ ВЪРВИ ДОБРЕ......ОБАЧЕ , ПАРИТЕ ГИ НЕМАААААААА....!Я ОТ ТОВА ЖИВЕЕМ ,БЕ .....ОТ СУРОВАКАНЬЕ, ПАРТИЙНИ ТАКСИ , ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМИ!ДАЙТЕ ДРУГАРИ ДА ДАДЕМЕ ,БЕ ..........ИНАЧЕ , КВО ПРАЙМ СЕГА....??!

37

парасьонко

преди 7 години

Някаква ос или линия за увеличаване на троловете - ами Радев спечели и без троловете - НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ОЩЕ ЗАЩО СПЕЧЕЛИ - лелеее - само едно единствено обснение ще ви дам - омръзнаха ни убавите приказки, без покритие при обикновените ора - ама точно като 2 та млд за санирането през м. декември - абе кой санира в този студ бе, след Димитровден, край на строителството...това е традиция при българина и който го нарушава -повтор

36

Явор

преди 7 години

Аз се надявам това да са ***, защото ако не са, това означава, че държавата е пълна с психопати и ***.

35

матросчо

преди 7 години

До парасьонко - правилно действаш - а за досиетта, колко е смешно, ами те още Гешовите хора са крили имената на агентите си, а какво ли е ДС, да не са *** - и не само нашите служби , а и всичките по свето......лошото е, че някои свестни ора ще пострадат от тов - дано поне са слагали измислени имена.... НО, ако тези агенции мед-пол и ве-ти позволяват подобни дивотии, това е лошо, най-малко..

34

парасьонко

преди 7 години

Добре, че ви има ДНЕС, в медиопол и вести вече не пиша, защото позволяват да се рови във вътрешната информация за троловете - не че е опасно, защото едва ли някой ще даде истинската информация за себе си - НОЕ ГАДНО, нали спорим, изразяваме тези, а те позволяват *** да се ровят - Някои още не са разбрали, че както в досиетата на ДС не се пишат истинските агенти така и в инфоагенциите всеки нещо премълчава..нормално..

33

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражистаВиденов ти крив, а не кредитните милионери и банкерите, дето ги раздаваха? И ония дето после ги покриха...Щом те устройва, оки.

32

Анонимен

преди 7 години

Единствено повече *** се появиха по оста БСП-Патриоти-ДПС-Москва. Което недвусмислено показва кой за какво се бори.

31

'ногу мЪ йе сра

преди 7 години

'къв *** беe?сАм си чис FB хейтър!