18

кк

преди 7 години

Много мушмороци се нароиха да "защитават" Бойко.... Но къде изчезна главният герой. Много бързо реагира с SMS-и, четвърти ден мълчи, мълчи, мълчи.... по въпроса, дали приема хвърлената МЪЖКА ръкавица на Елена... Защо, бе, Бойко????

17

Зозо

преди 7 години

Типично по комунистически. Пускат Гарелов да говори глупости, уволняват го точно преди изборите и казват Бойко го уволни. А ся де? Как да го уволни Бойко като правителството е на Комбайнера и Корни? Ай сиктир, гледали сме ги тия работи едно време - постановките на ДС.

16

До 8

преди 7 години

Вече е в критическата.Който не знае, да му кажа, че нашето законодателство дава вна лицата от женски пол да се измъкват от всякакви обвинения, ако намерят достатъчно ловък и устат адвокат, който да докаже, че към момента на извършването на някое наказуемо деяние са карали тежък климактериум.При едни жени този период настъпва преди да са навършили 50 г., а при други - след 50-тата им година. *** доказвай дали не е вършила и приказвала глупости поради климактерични причини.

15

докато

преди 7 години

защитаваше журналистиката/спорно/ горе-долу Гарелов беше на ръба на засадата.Но после започна директно да напада Борисов,правеше и някакъв паралел с минали събития и избори-там вече беше повече от пристрастен.Правилна реакция на Герджиков.

14

Анонимен

преди 7 години

Тази противна персона се стяга да бъде премиер! Какви ли корупционни схеми, какви ли кражби и злоупотреби е замислила? Решетников също потрива доволно ръце и чака някой друг грешен милиард да изтече от България към Русия.

13

село Крушовица

преди 7 години

Загрижила си се за някой, който бил защитил свободата на словото...А ти ***, ПРИВАТИЗАТОРКЕ, ти как защити интересите на държавата и на народа, когато си отхапа тлъсто парче от "Техноимпекс"? Тогава беше "синя", сега си "червена", утре каква ли ще се окажеш?

12

Анонимен

преди 7 години

И това нещо иска да става Премиер!!! Боже опази..

11

Mr STARBUCKS

преди 7 години

Няколко дни беше рахат без Г-жа ЛЪЖА, но за съжаление пак домъкна.

10

Анонимен

преди 7 години

Хахаха...Мутрата се е пусрал от страх от две дами.Корнелия и Елена го направиха див и щастлив.Показаха му,че е един голям мъж като л.йно в дъжд.Тиквочът в момента се е заключил в нужника си и не смее да си покаже кратуната навън.Праща само разните му там кокошкари да чистят поредното му публично самонаакване.

9

1111111

преди 7 години

Дайте да видим какво е правил този велик герой Борисов през годините 1990 -2000 г.Това е нашето съвремие.Защо никой не излезе да каже нещо.Ами защото това е публична тайна,пък и на кого му стиска да каже нещо.После само неприятности.

8

анонимен

преди 7 години

Според съселянин на Борисов -единия му дядо баща на майка му е починал през 1970 г,другия му дядо по бащина линия починал през 1965 г.Това го помни човека.А според г-н Борисов/който никога не лъже/ дядо му бил Николапетковист и убит от комунистите.Интересно през 1944 г Никола Петков участва в отечественофронтовското правителство и дефакто е на власт ,комунистите още не са дошли на власт -кой е убит и от кого се пита и кой лъже цял народ.Защо не раздухате тази работа.Борисов дай досието на дядо

7

вин

преди 7 години

Тест за ниска интелигентност.е гласуването за такива ***.

6

Анонимен

преди 7 години

Нинова, пак ли си в цикъл???

5

Анонимен

преди 7 години

Нинова, много искам да ти видя мутрата в навечерието на изборите на 26.03.17г.Никога повече БКП+ДПС на власт

4

Анонимен

преди 7 години

Бойче, ти си! Познах те!

3

Анонимен

преди 7 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП НА ВЛАСТ!!

2

ситоен

преди 7 години

Колко си д.о.л.ен , В.и.нету!

1

Анонимен

преди 7 години

Г-жа Лъжа, нали премиера Герджиков е ваш.....сега какво вие е виновен Борисов. Стига с тези лъжи и интриги. Според вас Борисов е виновен за всичко в държавата и по света. Смешна сте.............