22

Анонимен

преди 7 години

И какво сега? Ще се разбере, че социологическите проучвания са стъкмистика ли? Как може да правиш статистическа оценка на нещо влияещо се от субективни фактори? И накрая пак ще има "ако..". Акото мирише и цапа гащите!

21

eu

преди 7 години

Национално обособена или обединена, Европа си е Европа! Хора с манталитет да печелят за себе си и да живеят за себе си, било с чисто свои усилия, било с дружни усилия, особено що се отнася до северозападна Европа! Може да се карат, да се бият дори, но интереса си го знаят и майките им са ги научили да разчитат главно на ума си и двете си ръце и по-малко да слушат онази си работа!

20

Анонимен

преди 7 години

Аз си изстисках три портокала днес.

19

Анонимен

преди 7 години

некви превъзбудени атакизи си оплюха мониторите :)

18

морски

преди 7 години

победа на християнството на всяка цена!!!!ес е към края си.парите свършиха.победа на национализма не означава фашизъм а патриотизъм.

17

Анонимен

преди 7 години

Герд удриииии мамо

16

Анонимен

преди 7 години

победа за национализма означава началото на края на евроманиаците

15

Анонимен

преди 7 години

И ти си прав, но всеки може да се превърне в ***, в зависимост от ситуацията. А може и изобщо да не го осъзнава.

14

до 15

преди 7 години

Щото ми писна от т нар политически ***,които засенчват всяка дискусия наблягайки на някакво тролене.Става като крадеца вика дръжте крадеца.Трола вика,дръжте троловете.

13

до 14

преди 7 години

Той казва на троловете да се откажат. Ти като уж не си ***, защо се засягаш?

12

до 12

преди 7 години

*** си ти ,останалите сме с мнение .........

11

Гатанка

преди 7 години

Нормални ненормални ,всичко случило се в ЕС е отдавна ненормално .Беше позволено и от нормалните дори .Това е ........Били сме Съветска република,пак ще сме .......Другото е по -зле ,шериат и в Азия .

10

Анонимен

преди 7 години

*** откажевте се, нищо не постигате.Европа винаги ще бъде обединена- на основата на цивилизационните ценности на страните, а Русия винаги ще гледа хищнически отстрани, защото си живее с културата на 18-19 век!

9

Кофа лой от Ахелой

преди 7 години

ЕС е пътник. Всички го забелязват включително и Меркел, но понеже е швабски уррод продължава да упорства с фашизоиден инат и злоба и садизъм. Тя ще умре, но ако може да завлече колкото се може народ с нея в преизподнята.Точно както Хитлер през април 1945г. Резултатът от тези действия всички го знаем.

8

Георги Димитров

преди 7 години

Време е за велика болшевишка революция .....Пролетарий от всички страни съединете се и не позволявайте буржоазията да ви вкара в нова световна война.

7

Българина

преди 7 години

Няма такова лицемерие, да бяха правили референдуми за влизане а не за излизане. Ес вече се е разпаднал процесите текат в една посока и тя е ясна. Богатите искат да се капсулират в тип бенелюкс,но да не изгубят робските пазари

6

д

преди 7 години

Америка гласува и какво ,пак нищо ..И какво очаквате бе хора .....Елита да се откаже от властта си само и само да ви е добре.Гласувайте ,защото ще ви глобят .......Изборите нищо не променят.

5

Българин от Германия

преди 7 години

Герд е НАДЕЖДАТА за промяна !

4

до 1 Циник

преди 7 години

Повярвай, не искаш да си с Герд. За него *** -->българин = мюсулманин ;)

3

zoro

преди 7 години

Само Герд! Най сетне някой трябва да хвърли камък в евроГейското блато!!! Нека промяната започне от Холандия! Франция и Германия ще последват..