58

читател

преди 7 години

Аз при този таксидижия на снимката не бих се качил никога, ако ще и всяка година да се явяват на изпит.

57

Плавник

преди 7 години

Като искат да взимат повече пари, ще трябва да доказват периодично правоспособността си да извършват професионални превози! Освен това трябва да бъдат задължени да използват изправни автомобили, а не 20 годишни кошници или едва движещи се разбити от липса на поддръжка автомобили. Трябва редовно да бъдат тествани и за наркотици и алкохол!

56

Анонимен

преди 7 години

Всички знаем,че повечето бакшиши са криминално проявени,неграмотни или обикновени простаци.Те си въобразяват,че могат да контролират процесите в страната и да защитават своите интереси,като плашат с протести и блокиране на кръстовища.Преди много години внезапно вдигнаха горивата и такситата блокираха парламента.Дойдоха два автобуса барети и десетина патрулки събраха на първите документите,а останалите се изпариха безславно.Така се прави.

55

Ганчо

преди 7 години

Най накрая и тези да ги накарат да се изпотят. Куцо, кьопаво, сакато, неграмотно, бивши затворници,, селяни от провинцията - всичко става таксиджия. Да се проверяват всяка година като на технически преглед. Колите им да са до 10години. Да са чисто облечени и да не пушат в колите. В София за сега най-добри са 91119, останалите потъват.

54

Копърка

преди 7 години

Като се има в предвид колко неграмотни роми карат таксита , може би наистина е по-добре да го има тоя изпит ! Друг е въпроса че трябва да се изкорени корупцията в ДАИ , иначе ефекта ще е само събиране на пари и късане на нервите на белите водачи , а тия *** ще минават пак с пари под масата !

53

Анонимен

преди 7 години

Както винаги таксиметраджиите ще запълват дупките в бюджета нанесени от крадливите политици! Ама защо скачали нагоре таксиметровите тарифи? Е те затова....

52

Анонимен

преди 7 години

Всяка година. За някои и на 6 месеца.

51

БАКШИШ ОТ ФИЛИПОВЦИ

преди 7 години

МЕНЕ МЕ НЕ ЛОВИ ....НИЕ СМЕ С .....ИНДИЙСКО ПОТЕКЛО!

50

БАКШИШ 12....

преди 7 години

КЪВ ИЗПИТ, БЕ......КАТО Я НЕ ЗНАМ ДА ПИШЕМ......??!!!!

49

Анонимен

преди 7 години

Аз съм за. Поне за София половината бакшиши са с купени книжки, познават само няколко знака и нищо повече от правилника. Аз съм учител по математика. Ако искат, могат и всяка година да ме изпитват, не ми пречи. Важното е да не ги вкарват в големи разходи за тези изпити.

48

Анонимен

преди 7 години

Нека се сподели опита на лондонските таксита - има българи, които достойно упражняват тази професия там и са преминали през взискателната цедка, за да бъдеш таксиметров шофьор. Не говоря за черните таксита, които са още по- специални.И трябва да се работи с Юбер.

47

XXX

преди 7 години

Bakshishite neshtat izpit , deputatite neshtat test za narkotici , romite neshtat el tabla ...Kli4ko ne iska doping proba .....qvno ne e nujno ....

46

Инж. до бакшиш

преди 7 години

Много силно съм впечатлен от думите които сте написал. Но има няколко въпроса към вас с ясното съзнание че почти всичко което сте написал е вярно в моите очи. Първия е може ли с ръка на сърцето си да кажете какво сте завършил :) защото изпитвам известно съмнение, че сте с над средно образование. Второ след всички крайни елементи сред вашите "колеги", които освен на нас пречат и на вас да си упражнявате професията нито веднъж не сте протестирали срещо толерирането им?

45

гердика

преди 7 години

май няма да го бъде ... все между шамарите се вре - абе може ли 10 дена преди избори да скочиш и то баш на таксиджиите? Началниците губят гласове, другарю Герджиков, мислете му!

44

Те на бунт.....

преди 7 години

.....защото повечето от тях не умеят да пишат и четат!

43

Бакшиш

преди 7 години

До 49,Щеше да е така, ако не беше корумпираната ДАИ. Сега е само упражнение за събиране на пари.

42

Бакшишонелюбников

преди 7 години

Тази работа често е смятана за елементарна.Да, ама не...Какъвто е човека,такъв е като шофьорМного цветнокожи и старци бакшишуват,без образование,без шофьорски умения,изкуфели и болни.Конкуренцията се увеличи,а обслужването мина санитарния минимум.Скоро имаше пресяване по други показатели и сега е време за ново такова.Всеки грамотен таксиджия трябва да се радва на замислените промени, защото ако има повече от една клетка, ще разбере, че така ще има работа без конкуренция на всякакви ***.

41

zoro

преди 7 години

Бакшишите трябва да минават и на курс по лична хигиена (ежегоден), защото много им миришат такситата. Ако съм един ДАИджия ще ги спра половината от движение поради техн. негодност. Такива кен*ефи има, че се чудя как се движат въобще...

40

Шофьор на такси

преди 7 години

Повечето колеги сас нелегално купени книжки и документи.За това се страхуват от този изпит.Аз сьм ЗА този изпит да е всяка година за да отпаднат некадьрниците и неграмотните *** които срамят бранша.Има колеги толкова неграмотни и незнаещи бьлгарски че трудно разбират диспечерките какво им казват.

39

Бакшиш

преди 7 години

Колко сте жалки!Знаете да плюете и да цъкате минуси, но когато Ви подхвърлих ръкавица се умълчахте. Само плюсчета и минусчета виждам, че набъбват, но доблест нямате.