14

asd

преди 7 години

100 човека сектанти се мислят за интересни и дават акъл за каквото хич не разбират, но ако някой вземе решение на база страха, който са му внушили ще ходят ли после да го лекуват? Осъзнават ли каква отоговорност поемат като се правят на интересни или пък са от онези, който печелят от алтернятивни еко-био измишльотини, суперскъпи.

13

Анонимен

преди 7 години

П.С. В америка имаше епидемия от коклюш преди известно време. Сред ваксираните. Ваксините не са толкова просто нещо, колкото ги мислите - вирусите еволюират, производителите сменят технологии или просто икономисват съставки. Не защитавам хората, които не си ваксинират децата, защото съм чела големи глупости от типа "Вкъщи се лекуваме само с хомеопатия" - да, намери си хомеопатичен бетаблокер или антиепилептик. Но не знаем каква е историята в Румъния.

12

Анонимен

преди 7 години

Не знам от къде я измислихте тая дума антиваксър, но нека направим разграничение. Да не си ваксирнираш детето срещу инфекциозно заболяване е чиста глупост. Да не го ваксинираш срещу грип, папилома, някои видове хепатит е въпрос на избор. Защото нали се сещате, че статистиката върви в двете посоки - както статистически човек може да получи усложнения от грип, така може да получи и алергична реакция към ваксина. А и ефективността на грипните е съмнителна. Така че трябва да се мисли.

11

Мари

преди 7 години

Да му мислят майките, които са отказали ваксината!!!

10

Анонимен

преди 7 години

Ето до какво води отказът от ваксини.Ако това се случи и в България, не забравяйте да благодарите на БГ Мама ;)

9

Един

преди 7 години

Правопис!

8

Питащ

преди 7 години

Какво да му е страшното?След няколко месеца ще се изсипят по морските ни курорти и никак не е страшно,нали? Противниците на ваксините да си отдъхнат....

7

Анонимен

преди 7 години

От това няма страшно от българска институция ме е най-страх.

6

: ))))))))))))))))))

преди 7 години

Пише се "жОрналист", не "жУрналист.

5

Анонимен

преди 7 години

Ми да купя малко одеяла от болните румънци, пък после да раздам на клетите нуждеащи се ''бежанци"... В тоя студ... човещинка е

4

Случаен

преди 7 години

Не 'неимонизирани', а 'неимунизирани'

3

ТЧ

преди 7 години

Аман от неграмотни журналисти!! НеимУнизирани се пише с У, не с О.

2

Стийв

преди 7 години

Родното МЗ Няма страшно кораба бавно и сигурно потъваНай-близката суша е на 150 метра под водата

1

Тролл

преди 7 години

Чакам вълна от антиваксъри , вегани и обикновенни сектанти да се изкажат по въпроса.