12

ивчо

преди 7 години

що за хора има да ми слагат минуси като им казвсш истини за онлайн пазаруване. Пишете си директно данните от картите и писле не мрънкайте като почнат да ви доят картата. Тя е общоизвестна истината че *** се учи от собствените грешки...

11

Mente in China

преди 7 години

Требе да се забрани всичко внасяно от страната на ментето!

10

Fan

преди 7 години

Всичко е китайско, колкото и да не ни се иска. Единственото, което може да се отчете като недостатък на китайските сайтове е дългото очакване на стоката. Иначе който си го може, си го може и различава качеството от фалша, та дори и в китайските сайтове.

9

PEPE

преди 7 години

Трябва да се пазарува УМНО и онлайн и офлайн.Когато човек проучи сайта, сигурността на плащане и качеството на стоките, няма никакъв проблем. Освен това човек трябва да има реалистични очаквания - не може да си купиш нящо за 1$ и фри шипинг и да очакваш качество на Мерцедес!!От там нататък светът е голям и ОТВОРЕН, множество стоки са ПО-ЕВТИНИ и ПО-КАЧЕСТВЕНИ, от аналозите им у нас. Дори има фрапантни разлики в пъти! Затова хората избрат онлайн пазаруването.БГ "бизнесмена" съсипа търговията.

8

Анонимен

преди 7 години

То пък като сайта е от английски стоките изобщо не са произведени в Китай. Само дето си слагат и те надценка. Това, че е от Китай съвсем ен означава, че е нискокачествена стока. Вече и те се изхитриха и започнаха да произвеждат качествени неща и то на много по-сносни цени. Ако става въпрос дори и Айфоните ги правят в Китай, повечето коли, техника, дрехи ги правят именно там. Това, че някои търговци после си слагат европейски или американски етикети е друг въпрос.

7

Анонимен

преди 7 години

Има много голяма разлика под какъв патент и QC е произведена дадена стока в Китай. Всичко се прави в Китай вече няма какво да се лъжем, но има много голямо значение дали фирмата налага контрол над качеството.

6

ивчо

преди 7 години

али експрес и после картата източена..сайт който не ползва пей пал забрави

5

Анонимен

преди 7 години

v bulgaria pochti vsichko e maden china, samo che ne kitaeca ami bulgarina ni go buta za orginal.

4

.org

преди 7 години

Светнат - няма сайт или онлайн магазин, който да работи с други държави, да ползва наложен платеж и да не е със система за онлайн плащане.... Ясно колко си в час Товабс плащането при доставка гонима само в бг. Навсякъде другаде в края на поръчката имаш плащане с карта, онлайн превод и т.н. Иначе не можеш да завършиш поръчката.

3

Анонимен

преди 7 години

пишете името на сайта в sitejabbers и гледате рейтинга и коментарите за него преди да поръчате.

2

светнат

преди 7 години

Лошо няма, дори и китайски да са, но това с предварителното плащане ми прилича на една друга сага с хвърляне на пачки през балкона.Просто прегледайте доставената стока и ако ви хареса я платете на куриера.

1

Анонимен

преди 7 години

Ето затова си пазарувайте от алиекспрес, поне е сигурно откъде са стоките.