27

Пенсионер

преди 7 години

Мятам пари през терасата !

26

Анонимен

преди 7 години

Българинът е тъn и бедeн.

25

преди 7 години

Много интресна политика на банките -дават кредит за лаптопи и мобилни телефони на "хвърчящи",а на мен не ми дадоха кредитна карта за 1000 евро като поисках при това ,че имам депозит с по-голяма сума който исках да го заложа като гарант към кредитната карта -не можело ,исках да внеса 50% от сумата ,а те останалото -не може . Кредитна карта ми трябваше защото в Италия не мога да взхема кола под наем -не ставало с дебитна карта ,имаш налични свой пари на карта-не става,трябвало кредитна карта!!

24

Адам Смит

преди 7 години

Затвор за длъжниците!

23

Верочка изби рибата

преди 7 години

"Българинът задлъжнява все по-малко, но дълговете му стават по-големи."

22

Св

преди 7 години

Абе гледам, че само за соц. мрежа ги ползват. Скоро не съм влизал в моб. оператор понеже си плащам сметките онлайн, но послоедните ми спомени бяха че едни тумби тъмни се местеха от офис в офис и сравняваха цените на флагмани. Има разлика между цена, стойност и нужда но това е за хора с финансова грамотност. Скоро слушах хъхрещ разговор по телефона, колко изгоден бил новия план с нов телефон, теглейки соцките от банкомат. Та не искам да се приравнявам с тях. С нокия 130 съм и работен компютър.

21

Андроид

преди 7 години

Ако използвате телефона си само за "социалната мрежа" - да, безмислено е да се влиза в дълг. От друга страна ако наистина използвате "смарт" частта от телефона, не виждам защо трябва да се счита като "прищявка". Телефонът е портативен офис и студио, всичко опира до това за какво се ползва.Колкото до сравнението с телефонът за 2000лв и обувките за 20лв -грешно да се поставят такива заключения. По-селско е да "впечатляваш" случайни минувачи и да "избиваш рибата" със скъпи дрехи. Никой не го еня.

20

Един от Северозапада

преди 7 години

Както казваха едно време по нашия край, "баща му си връзва гащите с тел, че няма пари за колан, а той ВЕФ помъкнал.."Веф беше един транзисторен радиоприемник, с големината на средна дамска чантичка, считан за много "вървежен" сред селските ергени...Нищо ново под слънцето.

19

Анонимен

преди 7 години

В момента пиша от настолния компютър, наличен от 6-7 години (няма да го сменям), имам телефон с телефонен указател, хубава батерия и достъпна програма за разговори, а за интернета си има компютър. Та, не мисля да задължавам за неща, които имам. Мисля да си поръчам пица и да поиграя малко някоя игра.

18

Анонимен

преди 7 години

Щом се вземат основно кредите за лаптопи и смартфони означава, че заплащането е много ниско.

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10Тези с колите за 200хил и тел за 60 са едни от които по-добре стой далеч за да не чудиш що ти е крива главата.....А това че ги сравняваш първите с вторите показва какъв селски шебек си..........

16

Анонимен

преди 7 години

До ТАКААМА ДА МИ ХОДИШ С ТЕЛЕФОН ЗА 2000 И ОБУВКИ ЗА 20 ЛЕВА СИ Е ЖИВА СЕЛЯНИЯ!.при това - селяния на квадрат

15

Анонимен

преди 7 години

До Discovery 3А моя телефон като струва 10 бона какво да кажа??Оооо, забравих, нямам кредити и НИКОГА не съм имал.

14

Анонимен

преди 7 години

Подрастващото поколение в Бг са пълни аутсайдъри.То и родителите им са главанаци ама младите чупят всички глупомери.....

13

Анонимен

преди 7 години

"Вземи назаем , за да разбереш цената на парите!", са казали хората...

12

Анонимен

преди 7 години

Скоро един обяснява, че си взел телефон на кредит за 2000 лева, но го продал за 1000 и така си платил вноските по другите бързи кредити. Беше много доволен от операцията.

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11има, имаааа- разни паркетни фусти от трите полаколко да са 2 бона-къмпинг оборудване, разходка наблизо с приличен хотел, опел тартайка за ходене до лозето, 1/5 цитса, един марков ***, 1/10 панелка в малко градче, едно раждане в прилична болница, 15 банки кръв на черно, 1/20 от таксата за среща с папата...един кожен салон на жипа...все важни неща

10

Анонимен

преди 7 години

за 20 лева има перфектни обувки на разпродажби...ама у мола нема такии, ама който знае цената на парите не купува нито обувки, нито телефон за 2000 лева.

9

Анонимен

преди 7 години

В БГ забелязвам , че има хора с коли с 800 лв. и телефон за 1300 , и такива с телефон за 60 лв. и кола за 200 000 ...

8

ТАКА

преди 7 години

НАРОДЪТ СИ ГО Е КАЗАЛ:Г*З ЗНАЕ 2 И 200!АМА ДА МИ ХОДИШ С ТЕЛЕФОН ЗА 2000 И ОБУВКИ ЗА 20 ЛЕВА СИ Е ЖИВА СЕЛЯНИЯ!