107

.

преди 7 години

За кого ще гласувам е моя работа, но е сигурно за кого няма да гласувам и това е БСП, който има достатъчно слаба памет да го направи. По никакъв начин няма да живея в гнусна социалистическа реалност.

106

ognyanz

преди 7 години

До Зозо: По-добре помисли какво ще стане с България ако пак Бойко направи правителство. Нужна ни е социална политика, не слугуване на Брюксел и рязане на ленти.

105

Con Los Terroristas

преди 7 години

Успех с БСП или ГЕРБ или който и друк хайдук дойде на власт - без значение

104

Con Los Terroristas

преди 7 години

По коментарите и минусчетата разбирам че българинът още не е дорасъл (няма и да дорасте) за свободата да решава сам съдбата си, затова и светът е разделен на цивилизован(демократичен), не-демократичен и третият свят. Типичен представител на демократичният свят е Швейцария, където действа пряката демокрация. Когато навремето тразни политици приказваха за Швейцария на Балканите се смях, сега не се смея, защото положението е много по-трагично от очакваното. Трудно се изкоренява робската психика.

103

Зозо

преди 7 години

Аз ще гласувам за Бойко, за да видя увисналия нос но *** в НДК на 26-ти вечерта!Само глад ги оправя, още два мандата и ще приключат.

102

Хех

преди 7 години

До RE: "Хех"118Приемам отговорът Ви от уважение към Вас и Вашето мнение. Незнаех че са напуснали Атака. Но също така искам да Ви кажа, че в бизнесът наречен политика случайни хора няма,а в българската политика всички до един са БКП или пък зависими от ДС. Това ясно си личи от действията а не от думите на така наречените български "политици". Но неискам да споря с никого. Това пък си е мое мнение и рано или късно (за съжаление) ще се убедите че съм прав. Много съжалявам че пиша това, но е така.

101

RE: "Хех"

преди 7 години

Господине, ако доцент Минчо Христов и Стела Банкова за Вас са хулигани, за мен не са. Бяха от листата на "Атака", и са едни от първите депутати, които напуснаха и станаха независими. Няма да гласувам за ПФ, тъй като се видя, че се съюзяват с партии за лични интереси. Визирам Сидеров и Симеонов. Едно е "Атака" - за които няма да гласувам, друго е "Възраждане" и "Българска пролет".За мен най-достойните депутати от всички парламенти като позиция са Доц. Минчо Христов, Стела Банкова и В. Енчев.

100

Съвет

преди 7 години

До Анонимен 107 Ами гласувай за лъжливата от с. Крушовица.Избора си е твой.

99

123

преди 7 години

Гласуването за ГЕРБ е престъпление.

98

Хех

преди 7 години

До Само не за мутри..До колкото виждам - Решил сте да гласувате не за мутри, а за най- обикновени хулигани, гамени и улични бандити които раздават и ядат шамари по улиците, самолетите и магистралите (в поткрепа на тези ми думи напомням че има самопризнания последвали от окончателни решения и ИЗДАДЕНИ вече присъди на българския съд). Ако си мислите че Атака не е в театъра.... Съжалявам за вас. Ще са Ви нужни още години експерименти за да го разберете.

97

Само не за мутри..

преди 7 години

При всички случаи има доказани хора, които бидейки във властта защитаваха БГ интереси. На Минчо Христов от "Възраждане" дължа премахването на такса електромер - спестил ми е 600 лв., той преди 8 г. предложи премахване на субсидиите. Стела Банкова и Минчо Христов са хората, които не са част от статуквото, също и Велизар Енчев. Ето защо ще гласувам за тях. Няма да гласувам за мутри със съмнителен бизнес - купуващи хората за стотинки. Нито за хора, които не познавам, живота ми мина в експерименти.

96

Некъв кестен

преди 7 години

До Con Los TerroristasКаква пряка демокрация, да викаме по площадите ли? Хайде малко по-сериозно. И като не гласуваме, ДПС и ДОСТ са вътре с реална власт.

95

Хех

преди 7 години

Няма значение кой за кого ще гласува при тази система. Винаги БКП ще са си на власт независимо с какво име и под каква форма.

94

Анонимен

преди 7 години

Да дойдат националистите. Те са като антибиотик - вреден е, но лекува.

93

бюлетина номер 2

преди 7 години

Ще гласувам с бюлетина номер 2Движение за радикална промяна Българската пролет

92

Con Los Terroristas

преди 7 години

не гласувайте за никого, прекъснете най-сетне тая порочна система, гласувайте единствено за някой, който обещае въвеждане на пряка демокрация, само така ще си върнете държавата

91

Анонимен

преди 7 години

Няма да гласувам за наглия Бай *** от село Банкя .

90

Con Los Terroristas

преди 7 години

сегашната система е мафиотска, всеки, който се е кандидатирал го прави с цел да граби, бойкотирайте системата

89

Анонимен

преди 7 години

гласувате ли са някого от досегашните няма да промени НИЩО

88

Con Los Terroristas

преди 7 години

единственната алтернатива е пряката демокрация, всичо останало е поредния шит