83

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 79 Нека не месим Русия тук в коментарите по освобождаването на г-н Гарелов.Със сигурност СМС за който се говори не е дошъл от Москва.

82

Циганин

преди 7 години

Гледах интервюто и не видях нищо за което може да е уволни Гарелов ,а защо Бойко командва Герджиков -това е въпроса ? Герджиков кто европеец трябва да си поададе оставката , щом отвън някой му нарежда кого да уволнява или там оре толова е уплетена олигархията с политиката , че ние долу не можем и да си преставим .

81

...........

преди 7 години

Много искам да знам какво е пишело в СМС-са! Сигурно е било нещо кратко и просташко като за милиционерска тиква! Например - Гиржиков, ако не го манеш тоа Гарелов от кабинета ше ти спра евросубсидийте!!!

80

БАБА БУНА

преди 7 години

ЕТО НЕЩО СЪЩЕСТВЕНО ОТ СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ НА ГИРДЖИКА, ТАКАЩЕ СЕ ОПРАВИМ,НИЕ ДАЖЕ ВЗЕХМЕ ДА СЕ ОПРАВЯМЕ МАЛКО,КАТО ГАРЕЛОВ ГО НЯМА,НИНОВА ЗАЩО ГО СЛОЖИ ТОЗИ КАБИНЕТ ,НАЛИ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ НАШ,ДОКОГА ДОБРИНИ,КОЙ ТИ ГИ ПРИЗНАВА,ТЕ НЕ ПРИЗНАВАТ 50 ГОДИНИ ОТ МОЯ ЖИВОТ ДЕТО СЪМ БЛЪСКАЛА ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА, А ПЪК ТИ ПАК ПРАВИШ ДОБРИНИ.НЕ ВИЖДАШ ЛИ, ЧЕ ПАК ГЪРБАВИТЕ РЪКОВОДЯТ ВСИЧКО ЦЕНТРАЛНО И ПО МЕСТА.

79

ВЪПРОС?

преди 7 години

А НЕТРЯБВАШЕ ЛИ ЗАГЛАВИЕТО ДА БЪДЕ -"ГЕРДЖИКОВ УВОЛНИ ГАРЕЛОВ ЗАЩОТО КАЗА ИСТИНАТА" - НАЛИ ТРЯБВА ДА СИ КАЗВАМЕ ИСТИНАТА Г-Н ГЕРДЖИКОВ??????? - МИСЛЯ ЧЕ АНА ЦОЛОВА СИ ИЗИГРА РОЛЯТА И ПОДСКАЗА НА Б.Б. ИНАЧЕ КАК ЩЕ СИ УПРАВДАЙ ПАРИТЕ КОИТО И ДАВАТ ОТ ГЕРБ

78

Анонимен

преди 7 години

Отвратени от действията на правителството на Борисов и неговите коалиционни партньори от РБ,стреснати от кандидатурата на Цачева за президент ние избрахме льотчика Радев.Но се оказа,че той не е това което е.Поредният послушко изпълняващ нарежданията от НАТО и Брюксел и най-вече удобен за Борисов.Той назначи цариста Герджиков,който също играе за Борисов,надграждайки грабежа.И както каза Ренета Инджова никой никого не е сменял.

77

Анонимен

преди 7 години

две са наи-неподходящите комбинации от две болести:разтроиство и кашлицазапек и киханеинтересно Герджата когато е писал стиховете чудсните за запека да ли е бил разтроен

76

Анонимен

преди 7 години

До 76 : Правилно разсъждаваш!Но проблемът е,че по едно време Гарелов започна да проповядва вече не социализма и плановата,а капитализма и пазарната икономика-същи И.Костов!А "палачинките" могат да се обръщат само веднаж!Всички опити за второ "обръщане" са несполучливи- винаги "загарят"!Гарелов го "загариха"- две предателства са недопустими!Наред са следващите "перестройчици" и демократизатори!" А и чичко Сорос остана без пари- взе си земя в реални граници и мина на дребен и среден бизнес !

75

М, да ...

преди 7 години

До 91 АнонименНезнам колко е престъпна ДС, но тези който постоянно спрягат ДС, комунизмът (минало) , ... клишетата на псевдоантикомунистите и истериците са като *** крадли/джебчиики които отличат вниманието за да прикрият истинското си намерение и постъки, т крадци и съучастниците им!

74

Анонимен

преди 7 години

Гарелов-Първо управление на престъпната ДС?!За каква журналистика става въпрос,какъв "съветник"?Време е,ченгетата от ДС да се изметат от българската политика.

73

Кво става?

преди 7 години

БОКО ВИ РАЗДАВА КАРТИЧКИТЕ ....ХА,ХА,ХАААААААААААА.......-------------Заплаха ли е? За какви картички бе мутрак под коментар 89? В този стил ли е и есемеса до Герджиков? Нещо плашиш ли или се прашиш бре *** с *** - 89 ами нищо не става- та ше ми пишеш така!89ти Времето на бандита мутра приключи, сладур!

72

АМИ НИЩО НЕ СТАВА...

преди 7 години

БОКО ВИ РАЗДАВА КАРТИЧКИТЕ ....ХА,ХА,ХАААААААААААА.......СЛЕД ИЗБОРИТЕ ----КОЙТО Е ГЛАСУВАЛ ПРОТИВ ГЕРБ ,......ЧАО!НЕМА НИЩО ВЕЧНО .....НАЙ-ВЕЧЕ "КОМУНИЗъМА"....НАЛИ СЕ УБЕДИХТЕ ВЕЧЕ....??!

71

Кво става ?

преди 7 години

Предишният път кагато ББ писа есемес на високопоставен служител в държавата ( може би не само на Панов изпратено бе съобщението, но той съобщи за него ) на уж независима система последва ВВС да посреща изправени на крака ББ! Сега след есемес на ББ до служебният премиер Герджиков последва уволнение на Гарелов!пп. Какво става на територията нарчена България?

70

===

преди 7 години

Споко - на 26-ти ще уволним и пратим в пенсия и Бай Х-й и тоя с книжките за запека - малко им остава..........

69

Трол без пари

преди 7 години

Мръсен ***!!! Едни и същи коментари пише един *** на безплатна практика. Русия им в главата постоянно!!! Тоя комунист, тоя комунист все комунисти им в простите кухи глави. Ами след като Русия и е избрала Тръмп, след като Русия ще избере президенти на Германия, Франция, Холандия и кой ли още не, защото тогава не наведете глави както е присъщо за вашите деди по времето на Османската империя и не потурчите вашите гейове (деца) и марш в АнадолаГерелов е доказал, какво е! А вие? ЕНИЧАРИ

68

за 78...

преди 7 години

БАТАШКОТО КЛАНЕ-- ГО ПРАВЯТ БЪЛГАРО-МОХАМЕДАНИТЕ ОТ с.тамръш и с.БАРУТЕН !ТАМ---УЧАСТИЕ НА РЕДОВНА ТУРСКА ВОЙСКА НЯМА !КЛАНЕТО В БАТАК ----Е СЪЩИЯ БРАТОУБИЙСТВЕН АКТ , КАТО СЛЕД 9.09.44Г. ... И ИЗСЕЛВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ ПРИ "ГОЛЯМАТА ЕКСКУРЗИЯ"-- НА ТОДОР ЖИВКОВ!МРЪСНИТЕ *** --ИМА МНОГО ДА ПЛАЩАТ ЗА ТОВА !ЕРДОГАН , ЩЕ ВИ ПЛАТИ ------ КАКТО ПЛАЩА НА ПКК!

67

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен81 "У...ри,но репортаж достави!"

66

Анонимен

преди 7 години

Иван Гарелов е възпитаник на руската школа,Първо управление на ДС,какъв журналист е той,по дяволите?В Русия учат "журналистите" с повелята:"***,но репортаж достави!"Чавешкият живот е неважен,важно е,да изпълни "задачата".Резбира се,по правилата на Кремъл,затова днес светът е пълен с Фейк Нюз,под редакцията на Путин.

65

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен До 76Комунистът души на кръв и барут,"борбата" и терора му е в кръвта,нали с тях БКП дойде на власт през 1944,с помощта на Съветската армия.Да си в най-горещата точка на света,когато те охраняват съветските другари и те чака немалък хонорар,е привлекателно и днес от ултрасите в Украйна,например.Но те разбирам,ти не си чел за длуги журналисти в света,не разбираш английски изглежда.Има примери на безпрецедентна смелост и точност а репортажите,за които не знаеш.

64

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен76 "Класа"е любим епитет на руските ти ментори.Журналистиката е надпартийна,но за гарелов и Йончева ,това правило не важи.Учебниците,които биха написали Иван Гарелов и Елена Йончева,сме ги виждали по времето на комунизма,пишат се и сега в Русия,а по техния тертип,си списват школските книги в Сърбия ,и БЮРМ.Затова там вилнее истерична омраза към България,започната с помощта на БКП/Г.Димитров,Станишева.