44

Ненчо

преди 7 години

До АнонименАааа, сакън! Да плеснеш шамар на ***/кифла от чалга поколението е по-наказуемо деяние от серийно убийство! Питай д-р спок-смок и вся остальная *** заради която *** раждани след 1990та за *** за зеле не стават!

43

Бай Радан

преди 7 години

му жена званяха на издатели и продузенти и си плащаха да ив пускат мазните физономии по предавания и списания.

42

Бай Радан

преди 7 години

Този е страхотен ***.Познавам го от 10 години.Слага всички деца с увреждания от домовете под пълна упойка,за да вземе всичките пари,които отпускат от здравната каса.Децата с аутизъм,които не буйстват и са мирни на стола пак ги поставя под пълна анестезия,за да вземе повече пари от здравната каса.Започна с пари от Иван Костов и пасле се разви с цялата си алчност напред като една *** от снимките в бояна,която духаше на Сталоун уреди Сталоун да посети клиниката,след което тоя мазник и лудата

41

н

преди 7 години

Доктор Павлов, предупредихте ли майката че детето може да развие малигнена хипертермия. Тя подписа ли се , че е предупредена ТОЧНО за това заболяване. Дали е това заболяване или друго??? И ако сте запознат с това, че се развиват такива усложнения защо не закупите дантролен от чужбина или да имате готовност с пирогов. Или алчността е другата страна на вашата личност????

40

Куха лейка

преди 7 години

Да убиеш дете заради киста на долна челюст? Първо се слага местна упойка а не пълна... ей *** знаете ли какво е киста??? Място пълно с гной. Кюртира се. Всичко се изстъргва от наранена плът до кокал. Тоя явно работи с здравната каса и за това е преспал детето за да вземе по пътеки повече пари... и нека когато убият вашето дете за 50 лв. Повече се осъзнаете . Не ви го желая аз знам че сте Кухи ***....

39

Анонимен

преди 7 години

До ДО 36Явно си лекар, но каква специалност имаш? Или не, ти беше оня на автомивката, дето разбира от всичко, ама животът така му се стече. Я вземи да забраниш смъртта в България - и на деца, и на възрастни. Не знам как в възможно от мъката на хората да се правят новини.

38

Браво Цаца

преди 7 години

Всичко до което се докосне Цацата мирише........Явно ГЕРБ искат на всякацена да са на власт. Защо чак толкова искат да ни управляват---защото сме най-добри, най-умни, най-интелигентни....каза Боко ТИКВАТА И СЕ ЗАГЛЕДА ЗАМЕЧТАНО В ПЪПЧЕТО НА НЕВРЪСНАТА сесил каратанчева / според спомени на баща и, откровения преди 4 години/

37

Анонимен

преди 7 години

В случая той е зъболекар а не анестезиолог.Така, че него го отписваме от разследването, казва се че антидот би могъл да спаси живота на детето но много малко болници го имат, ако разледването може да подобри системата на доставяне по най бързия начин за следващия случай добре,ще има такъв имало е и преди това .Ако не всичко е празни приказки.Болниците които притежават лекарвото имат интерес да се изпозва преди изтичане на годноста, болниците които го няма,имат интер. да им се доставя по най

36

ДО 40

преди 7 години

Стига сте писали глупости , става въпрос за Зъболекар който трябва да изчисти една киста на дете , пъпка в устната кухина . Кой си отива , как си отива ?

35

Анонимен

преди 7 години

Питам се колко от съдниците тук са взимали решение дали да се съгласят да бъдат оперирани те или техните близки и са подписвали, че са съгласни, въпреки 50%/примерно/ риск от смърт. Когато човек си отива, решението се взима лесно, нали? Когато обаче не е въпрос на живот и смърт отговорност носи предимно лекарят, защото Той знае какво прави. Ако избере лесното, въпреки риска - значи е виновен.

34

реалист

преди 7 години

Поредния некадърник в Реф.Блок! Там се напълни с алчни и бездарни типове.Къде е оня изцъклен анестезиолог Пешо Лудия? Обикаля от телевизия в телевизия и плаши децата с ококорените си зъркели и пяната около устата.А всички министри от РБ в правителството "Тиква-2" се оказаха клиенти на прокуратурата.Този мишок вместо да слага пломби е тръгнал да си пълни гушата на депутатската хранилка.Да , ама не.

33

ДО 36

преди 7 години

Прав си , трябва Родителите на починалото дете да платят обезщетение на Лекаря .За уронване на престижа му като Политик .Пожелавам ти успех с такива *скрити ДНК-та* .Абе дри..шлжо защо е убил детето с упойка която има старнични ефекти и този *** ги знае , трябвало е да има само антидот като Урбазон - 1 лв струва .

32

...

преди 7 години

Като чете човек коментарите остава с впечатление, че медицинската ни обща култура е много над средната за Европа. И понеже всички много знаят, в живия живот извън клавиатурите масово отиват на лекар с кръвна захар 25, заклещена херния, апендицит пред спукване, черва пред пръсване, зъби за вадене или пък с онкологично заболяване в напреднал стадий. Оставете тези, които наистина разбират да си вършат работата. Смъртни случаи е имало,има и винаги ще има. Лекар-убиец не се е родил още.

31

Забелязах

преди 7 години

@31:Ак онаистина момчето е имало рядък генетичен недостатък не виждам как лекарят ще е виновем, той не може да праща на ДНК профил всеки, на който слага инжекция.. Майката е подписала че не знае за проблеми и е съгласна с лечението.Много си тъn..

30

Забелязах

преди 7 години

1.) На 14 вече отдавна не е дете, поне от 2 години, най-малко.2.) Разследването почнало година и три месеца след произшествието!? Защо!? Някое roвeдo, вероятно повече от едно, отново не си е вуршило работата, както и начаклниците му/им!

29

Анонимен

преди 7 години

Обвинение не значи доказана вина. Обвинението търси истината, но очевидно Вие вече знаете всичко и трябва да станете свидетел по делото, за да може истината да възтържествува.

28

Анонимен

преди 7 години

Поредната немарлива "журналистка", която пише "немърлив".

27

Dodo

преди 7 години

Явно някой не четат и си говорят глупости Колкото време да мине.1. Както беше описано при Павлов 90% от децата са със СОП, което налага използването на пълна упойка дори и за кариес.2. Едно време такива деца едва ли някой го и интересувало боли ли ги щото са пращани в домове.3. Имунитет си взел да не го съдят. Той баш затова да знаете. Не, че е бивш депутат и кандидат от месеци

26

DO 30

преди 7 години

Обвинението към този *лекар* е - причиняване на смърт поради немарливост или некомпетентност .Какви глупости плещиш - все едно електротехника да ти свърже фазата за душа в банята .

25

Анонимен

преди 7 години

Хора, имайте уважение към лекарската професия, защото тя е най-тежката и най-достойната. Да си лекар не е занаят, а призвание и саможертва. Тези хора ежедневно взимат тежки решения и цял живот учат и са непрекъснато под стрес. Вие се страхувате от смъртта, а те всеки ден крадат от нея, без да избират кого да спасят. Не съдете прибързано преди да имате достатъчно информация. На Бог се молите, а тях хулите- не е честно!