24

неанонимен

преди 7 години

късно е чадо,и ти имаш вина,там в НС пееше друго,но все пак прави ти чест

23

Анонимен

преди 7 години

Абе важното е, че има демокрация, свобода на словото и лъскави стоки, а народа нека измира от отровите в храните. Ние сме една болна нация, болниците са препълнени с млади хора, на по 30 години получават инфаркти и инсулти. А да, забравих и може свободно да пътуваме из света, ако имаме пари и сме здрави.

22

Анонимен

преди 7 години

При "честния частник" водеща е единствено печалбата. Докога? Ами докато може и му позволяват, разбира се! СЕТА какво легализира? Интернационално върховенство на печалбата над интересите на обществата, а некачествената храна е едното от оръжията за обезлюдяване на планетата.

21

д-р

преди 7 години

Храните са некачествени, защото не са произведени от хранителната промишленост, а от химическата промишленост.

20

Анонимен

преди 7 години

Лицемерната комунистка отново имитира дейност. Да не би от вчера да е този проблем? Той е откакто сме членове на ЕС - 10 ГОДИНИ! Родните ни депутати гласуват тези закони! Защо не дойде пред нашето училище-там непосредствено на самият вход има 2 лавки, които продават само и единствено бо-клуци. И за това ли ни е виновен ЕС? ЕС ли трябва да информира родителите да не хранят децата си с вредни храни??? Безпардонна наглост и безочие!

19

Анонимен

преди 7 години

Аз съм чувал, че стоката работна сила се плащала по-евтино тук, за един и същи труд. Ама дали е вярно не знам. Щом не са сезирали междугалактическата комисия по там дето това, значи всичко е шест /без малко/.

18

Хенде Хох

преди 7 години

Обичаам таз земяяя голяяяяма,тъй както се обиииича мамааа,тук имаа премиери мутри,и адвокати на мафиятаа омбудсмааани!!!

17

Анонимен

преди 7 години

И тази намери служба да служи , сезирала този , сезирала онзи - какъв е резултата !? Омбудсман - измислена служба за наши хора !

16

vlady

преди 7 години

До saintИнституцията омбудсман е напълно ненужна - дублира функциите на архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян с голям бюджет.

15

Анонимен

преди 7 години

Не от лошите храни , а от лошата Пазарна икономика . Нашите жени - ръководителки не умеят да хванат бика за рогата . Опашката - това е по - добрата възможност . Вина има - виновни няма .

14

????

преди 7 години

Къде беше Меглена Кунева като комисар с ресор Потребители? Даже я наградиха като най-работлив комисар.Сага да видим германският Байер като купи американския гигант за проиюводство на пестициди, на семена, на генномодифицирани продуки какво ще ядем още?

13

Бежо

преди 7 години

Майче искам да те погаля

12

дария

преди 7 години

Онзи ден си купих боза, чета на етикета,,..Ацесулфам, аспартам, цикламат.....,,Все отрови...КОШМАР! Хора, четете етикетите, ще се ужасите.Обаче повече- не!

11

Анонимен

преди 7 години

Mnogo ot podsladitelite sa zabraneni kato aspartama koito u nas madovo se izpilzva v gaziranite napitki

10

Анонимен

преди 7 години

Пробвайте само един месец да не купувате нищо от магазините.Аз пробвах. Отначало бе трудно, но лесно се свиква. И след този месец ще видите как ще почнете да усещате по вкус, мирис цвят, вид фалша в много продукти и няма да искате да ги ядете. Организма ви сам ще ви подсказва кое е истинско и кое фалшиво. Например шоколада дали е със слънчогледов пълнител със меласа с оцветител и емулгатори или е истински. Последното е само пример.

9

krasimir.dykov

преди 7 години

това е сериозно откритие ,гледай кво става сега

8

тожо

преди 7 години

Това е много сериозна форма на дискриминация, тези компаний трябва да бъдат глобени с милиони!!!

7

Димо

преди 7 години

Този проблем не е от днес. Преди когато Кунева беше еврокомисар по защита правата на потребителите, много изгодно (за нея) това беше замазано и покрито. Тя нали само вика Йес и прибира парите в джоба.

6

Анонимен

преди 7 години

Забрана за лошите храни в България!

5

Анонимен

преди 7 години

и шоуто на манолова с подкрепата на Ванко 1 ????кажи сега... има ли далавера , след като изкара Ванко 1 ????