152

Анонимен

преди 7 години

Познаваме Ердоган по въоражаванеро на терористите срещу горива.

151

!!

преди 7 години

МЯСТОТО НА ДОСТ Е В ТУРЦИЯ, А НЕ В БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ГИ ИЗПРАТИМ ОБРАТНО ТАМ, ОТКЪДЕТО СА ДОШЛИПЪК АКО ЕРДОГАН ТОЛКОВА ДЪРЖИ НА ДОСТ, ТОГАВА ДА ГИ ВКАРА В ТУРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ, ЗАЩОТО НАШИЯ САМО ЩЕ ГО СЪНУВАТ

150

Анонимен

преди 7 години

Някой клал турци ли бе? Защо ли...

149

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен166Клането в Сребреница беше по вина на сръбския аггесор,направляван от Руския,но холандските части от ООН,неправиха необходимото,за да го намалят поне малко.Те бяха изненадани,същисани от сръбските зверства ,не знаеха,какво да правят.

148

Анонимен

преди 7 години

През 1974 Българската Комунистическа Партия и Турската Комунистическа Партия в България се обединиха. Накратко тярските партийни членове станаха членове на БКП.През 1990 г преди изборите те се разделиха като формираха БСП и ДПС.

147

пахахахах

преди 7 години

До ЕРДОГАН Е ВЕЛИКНе ни инт за кого ще гласуваш. Щом ти харесва Ердоган, отивай в Турция. К'во ти пука за Бг?

146

Анонимен

преди 7 години

Абе хора вие от Марс ли паднахте. Какво мъл4али Евро политиците. Еи сега ще ви го напиша да го знаете. Целият ВПК на Турция е от ГЕРМАНСКИ и Американски лицензи и малко Японски. Наи големият завод на РЕНАУЛТ - НИССАН е във Бурса държавата ФРАНЦИЯ притежава 23 процента от гропировката . ХОЛАНДСКИТЕ ИНВЕСТИЦИИ ВЪВ ТУРЦИЯ СА НАД 23 МИЛЯРДА ЕВРО . Холандия подържа батарея ,,Пеитрият,,за охрана на въздушното пространство на Турция .Те си бъркат по дупките бе вси4ки са от един дол дренки

145

ЕРДОГАН Е ВЕЛИК!

преди 7 години

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДОСТ -----ЗА ДА ДОКАЖА НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ , ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ИЗПРАВИ , НАШИТЕ ДВЕ ЕТНИЧЕСКИ ОБЩНОСТИ , ЕДНА ПРОТИВ ДРУГА И ДА СЕ ИЗБИВАМЕ ....... ЗА ДА СА ТЕ НА ВЛАСТ!!НЯМА ДА ВИ МИНЕ НОМЕРА ---ДРУГАРИ , ЛАЙ"""АРИ...!ЕРДОГАН НИ НАУЧИ КАК ДА СЕ БОРИМ С *** .....И ТЕРОРИСТИТЕ!ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДОСТ!!!!!!!

144

Един от Северозапада

преди 7 години

До Герчо с тамбуратаЗабрави,има едно стихотворение на Яворов, Арменци се казва, какво ли ги е принудило да се спрат чак у нас арменците на времето?

143

Местан

преди 7 години

Тоя е по - луд и от мен.

142

Методи

преди 7 години

До Герчо с тамбуратаТочно това щях да напиша и аз ! Този със султанските амбиции му е време да бъде спрян и озъптен! Такава реч, нахалство и цинизъм от десетилетия не е се се виждали. Учуден съм от мълчанието на всички европейски "лидери". Тоз така размахва пръст все едно независими и суверенни държави са му длъжници с нещо. И точно тоз ,който е в най - крайната форма на фашизъм - да нарича другите фашисти - ДО КЪДЕ ГО ДОКАРАХМЕ

141

Анонимен

преди 7 години

Ердоган всеки ден избива цивилни в източна Турция. Турската армия избива кюрдите. Ердоган първо да отговори защо ръцете му са изцапани с кръв ?

140

Анонимен

преди 7 години

Значи са били холандците а, не сърбите?Хайде тогава извинение за Сърбия, репарации, и връщане на Косово, ВЕДНАГА!!!

139

Анонимен

преди 7 години

Ердоган наистина има право---КЛАНЕТО В СРЕБРЕНИЦА , БЕШЕ ПО ВИНА НА ХОЛАНДЦИТЕ!ДНЕС-----МИГРАЦИЯТА В ТУРЦИЯ И ЕС, Е .....ПО ВИНА НА МЕРКЕЛ!ВСЕКИ --ТРЯБВА ДА СИ ПЛАЩА ЗА СТОРЕНОТО !ВРЕМЕ Е ЗА РАЗПЛАТА -------ЕРДОГАН И ПРАВ!

138

Андрешко

преди 7 години

Този на снимката е много нагъл тип,не вижда,че ръцете му са покрити с кюрдска кръв,а нарича другите нацисти...

137

Няма

преди 7 години

Арменски геноцид . Те сами са се изклали - близо един милион арменци

136

Анонимен

преди 7 години

Не можем да отречем също,че Ердоган е диктатор, турският народ е с промити мозъци,чрез ретроградната религия.

135

Анонимен

преди 7 години

Не можем да отречем,че тук Ердоган е прав.Ако Холандсия корпус,беше реагирала адекватно на сръбската агресия,нямаше да се случи геноцидът в Сребреница.Това щеше да е от полза на бошняците и сърбите днес.

134

TAMARA IVANVNA

преди 7 години

До АнонименPROPYSNA I MYSTAK>>>>TRCHIN BEZ MYSTAK E BYRGIA

133

TAMARA IVANVNA

преди 7 години

До SnorkyPOMNIM I BATASHKOTO KLANE ERDOGANE