14

Анонимен

преди 7 години

Правилно писа по долния и тои еточно така. Ако не беше Русия след 2 св. война щеще да я няма. Сталин може да го определят за всякъкав. Но тои изиграл много важна роля за България. Така че по-добре не пишете глупости отколкото да пишете. Е при положение , че не се считате или не сте българи.Тогава е очаквано от такива хора да пишат глупости.

13

Анонимен

преди 7 години

straha ot rusia che vi ubie

12

Анонимен

преди 7 години

На тези алкаши никой не им вярва .

11

Анонимен

преди 7 години

Берлинският и Ньойският договор е дело на Германия, Англия и сие, не на Русия. През ВСВ Западът бомби София, Дупница... Русия освобождава БГ. Тя въоръжава безплатно БА, създава институциите на младото княжество- Българската независимост е платена с руски пари. На Парижката конф. Югославия е искала Пиринския край, Гърция - Южна БГ до Асеновград. Франция е предложила на Румъния по-рано да си вземе Добруджа. САЩ и Англия са нямали нищо против. Ако не бе СССР, сега БГ щеше да е с размерите на Косово

10

пенко

преди 7 години

Никой не се интересува от капиталистическата експлоатация в комунистически Китай !!!

9

пенко

преди 7 години

" Световният тероризъм" е няколко вида : Икономически/ НАТО/ ; Финансов/еврейски/;религиозен /самозащита/; развлекателен /Аз/ ;Оръжеен / ТЕ/!!!!!! Други строят : язовир "Ататюрк" ,язовир "АСУАН" ...и т.н. Палестинец в Космоса! Абориген инженер! Терорист в детската градина ! Кой е по-по-ценен -белите или жълтите???Реално всеки валутен еквивалент има стойност следствие на ежесекундния труд на експлоатираните жители на земята /от "господарите"/ ! Как да няма РЕВОЛЮШЪН!!!

8

Анонимен

преди 7 години

Според Песков: "Безусловно, някаква ИЗЛИШНА намеса на Русия в либийските работи ... едва ли е целесъобразна."---Добре им го каза.

7

Зелено човече

преди 7 години

В Либия, в Египет и където и да е другаде няма руски части, както Путин се закле, че в Крим няма зелени човечета или редовни руски окупационни сили, както няма такива и в Източна Украина...

6

Анонимен

преди 7 години

След газ и петрол на трето място и изностната листа на Русия е ТЕРОРИЗЪМ, под най-различни форми!

5

Анонимен

преди 7 години

"... че руското военно министерство, ИЗГЛЕЖДА, е разположило такива сили,...""... ПРЕДПОЛАГАЕМИ хакерски атаки, ...""... ВЕРОЯТНА намеса в изборите за президент ...""... ИМА СЪМНЕНИЯ, че самолетът е свален ...---Изобщо, "ДОКАЗАНИ" обвинения ...

4

Анонимен

преди 7 години

Това сме го чували вече няколко пъти.

3

DO EC + USA

преди 7 години

ISLIAMSKIAT FUNDAMENTALIZAM I TERORIZAM SA RAK ZA SVETA I IMAT NUJDA OT SERIOZNI LEKARI I SERIOZNI LEKARSTVA, A NE OT MED.CESTRI4KI S BELI PRESTILKI!

2

смЕх

преди 7 години

И да са пращали какво от това не са длъжни да дават обяснение на краварите света не е техен хората видяха какви ги свършиха през всичките тия години все някой трябва да им измете ла.ната .

1

Георги

преди 7 години

Интересно, защо не направят изявление, че няма руски спецчасти на остров Мадагаскар.Толкова са прозначни, защо изобщо си правят труда?