77

Zelk

преди 7 години

Belgiiski zaplati v Bulgaria....I uchiteli ste doidat ot Oman, Dubai, Damask, Delhi, Bombai......

76

Анонимен

преди 7 години

Учител никой не иска да става,това е ясно,но пък и учениците намаляват с много бързи темпове.Всяка година поне по 5 деца от клас напускат страната ,заедно с родителите си.Така,че липсата на учители би могла да се компенсира с липсата на деца.Тъжно,но факт.Колко ли дечица ще има в България след 10 години ?Нека господа политиците да отговорят на този въпрос.Останалите в България,ще живеят в 4-5 от големите градове,а всички останали населени места ще бъдат със затихващи функции.

75

Оти се косите?

преди 7 години

На забития в телефона мозък учител не му трябва :(

74

Анонимен

преди 7 години

Предложение:Прекратяване на практиката на одобряване на учебници в последния моментНаказания за директори на дирекции, неосигурили още предната година учебници за следващата и прехвърлящи отговорността за качеството на "одобряващи" 2000 учители през август.Забрана за допълнителни финансови програми дублиращи бюджетни задачи, за да може точно да се измери какво всъщност представялват вече одобрените и дали са изпълними, т.е. бюджета изпълним ли е.Покана за пенсиониране на Янка Такева и т.п

73

Анонимен

преди 7 години

"усещането за безнаказаност и недосегаемост се корени и голямата агресия, която всекидневно и повсеместно ни залива"Права на децата. Още от малки без знание и съгласие на родители социални работници и психолози разговарят с деца без да съгалсуват съдържанието с родителите, учат ги да досносничат срещу родителите.Това бе смисъла на проектозакона, отхвърлен с протести 2012 г.Проектозаконът бе отхвърлен, но фондациите с парите бяха тук и търсеха начини да прилагат неприет закон

72

Цензура

преди 7 години

"Да се налагат санкции от СЕМ на медии, които без доказателства тиражират гледни точки на родители и ученици."

71

Учители трябват

преди 7 години

"духовни водачи и будители, творци и вдъхновители" - Всеки си пише каквото му падне.Основен проблем е, че в училищата постепенно учителите бяха подменени от преподаватели, даже педагог съветника е подменен от психолог.

70

Насилие над родители

преди 7 години

"Недофинансиране на образователната система и прекомерна зависимост на образователната система от начина на разпределение на финансовите средства /парите следват ученика/;"Как с мерки срещу родителите ще дофинансирате системата?Искате родителите да накарат децата си да уважават учители, които не могат да си организират средата?Кога най-после ще разберете, че така вие пренасяте в семействата вашите проблеми .

69

Анонимен

преди 7 години

Zashto ne pishete za dogovorite na uchitelite, koito sa do m. Iuni? posle na borsata...

68

Няма проблем

преди 7 години

До Анонимен 59 Да се върнат старите учебници...Съгласен, само учебника по история трябва да се промени, като се напише истината за ВОСР и какви паражения нанесе на половината свят.

67

истината

преди 7 години

До И аз да кажаДа станеш родител е лесно, но да бъдеш родител е трудно...Да станеш учител е лесно, но да останеш учител е призвание!!!

66

Идеално

преди 7 години

До УченикСигурно си крадец и затова имаш пари и нямаш нужда от образование и възпитание. Сигурно не си имал нужда от майка си, защото си по-учен от нея. Търтей!!!

65

Анонимен

преди 7 години

Демокрацията е организиран от държавните администрации чрез пазарната икономика хаос в обществените отношения,целящ незаконно обогатяване на управляващите с последващи икономически катастрофи,тероризъм и революции!Редуващите се "ляво" и "дясно" "гребла за движение" на националните икономики по теория и на практика "въртят" държавните "кораби" на едно място!Правилно организираните общества имат постоянен,но признат от обществото и непрекъснато усъвършенстван компетентен център на управление!

64

Ученик

преди 7 години

До Евала!Всяка година вкарвам в БГ икономика 5000 - 10000 $, не че е много, но все пак...Само за инфо - използвам частни клиники и плащам на лекари, така че споко за лекарите и инженерите - те си взимат парите.

63

Ученик

преди 7 години

Двамата под мен - смешни сте, скриЙте се хахахахахаха

62

Изкарвача??????

преди 7 години

До Ученик *** ти си много грамотен-простотий -НЕ С Й,БЕ, АЙНЩАЙН- ето ти акъла на куб!!!!!!!!!!

61

Евала!

преди 7 години

До Ученик Те горките са искали да те научат, че в този живот не се изкарва само-а има и духовни ценности, дава се, мисли се за обществото-ама ти си изкарвай, кво ти пука?!?!Щъ цъфнем с такива изкарвачи като теб-кой ще е лекар или инженер-дреме ти-сладур!

60

Ученик

преди 7 години

Едно време учителите ми създаваха огромни проблеми, *** критики пред целия клас - подмятания и тн. Умишлено занижаване на оценки с цел да ми се попречи на бъдещата реализация и много други простотий. Нямам абсолютно никакво уважение към т.нар учители от които не съм научил абсолютно нищо - само негативи и проблеми ! Сега изкарвам в пъти повече от един учител благодарение на мойте собствени усилия...

59

Анонимен

преди 7 години

Скоро държава без народ... това е! От образованието започва всичко , но примера е Винету, от Банкя!

58

Анонимен

преди 7 години

Лично съм свидетел на следните "безценности" попити от децата:-липса на елементарно възпитание-липса на уважение-всеобща посредственост-нулеви интереси-НИКАКВО ЧЕТЕНЕ - женени/омъжени са за телефоните си-липса на елементарно познание за езика - щом думи като бисер и тояга ги затрудняват, а на "вездесъщ" направо припадат-невъзможност да състави дори елементарно смислено изречение-пълно нежелание да положи каквото и да е усилие за каквото и да билоДерзайте, бъдещето е ваше.