281

Преминаващ

преди 7 години

Ердоган,държи на хранилка ,повече от 3 год.бежанците,мислите ли,че турските служби не са ги обработвали,всичките са минали през някакви инструктажи,и после Европа,това е бомба със закъснител,но още не е сготвена манджата

280

Тъпанар

преди 7 години

На тоя вече, даже и оня Мюмюн ли беше, Мемед ли беше или какъвто и там да е, не може да му помогне...

279

Дедо Гого

преди 7 години

Аре, стига пропаганда !!! През цялото време се цитира турски ***.лизатор...Той горкия, какво да каже - ако не слави ердоганя, отива в кауша директно. После - руски тълкувател...Той следва линията на партията. На Запад - избори до избори. Цялата патардия ще свърши в края на май, като минат всички избори...Това е !

278

тц

преди 7 години

как пък при соца пиле не можеше да прехвръкне през границата ... само плашите гаргите с този

277

ГЕРБавия

преди 7 години

Този Ердоган стана талибан......... Все по-опасен е не само за Турция, но и за съседите й, за ЕС и света. Ердоган заличава Ататюрк и неговото цивилизационно наследство по всякакъв начин. А мюсюлманите в голямата си част го приемат и дори отново разчитат на "велика" Османска империя........ УЖАСНО Е !!!!Ето, дори приетите в Холандия турци вече не са същите. Те били спящи клетки на исляма. Ако такива станат и в другите страни, те, заедно с другите мюсюлмани се интересуват само от едно - господство на исляма и неговите изкривени порядки на ислямски шериат !!!

276

Меркел

преди 7 години

Гюлен следващия път да се подсигури по-добре като планира преврат, за да има положителен изход.

275

Фердо

преди 7 години

И какво да се прави според автора на тази статия? Европа да се съгласи с всичко, което Ердоган иска? Очевидно това не е решение.

274

Друг гост

преди 7 години

До ГостКаква е позицията на бг управниците ли питаш? Каква... нагъзена, каква. Днес по БНТ 1 час се *** и словоблудства рома Илия Илиев. Ти за турците искаш да имат позиция. Демокрация, мразя тази дума!

273

али

преди 7 години

Ако го няше Ердоган щеше да е много скучно, най - коментирания и гледания човек го направите..

272

Анонимен

преди 7 години

В задачата се пита кога най сетне на толерантните европейци ще им прелее чашата и ще започнат да изтеглят инвестициите си в Анадола и спрат да купуват Турски стоки....Ще бъде интересно да се види как за година-две отворените комшии се връщат обратно в третия свят.Диктатора май взе да забравя че просперитета на Турция се дължи 90% на половин-милиардна богата Европа... и реже клона на който седи

271

анонимен

преди 7 години

това се очакваше,въпроса е докога ще го търпят самите турци,те не са рая покорна и това което направи едва ще му простят..

270

Боби

преди 7 години

Нито е комбинатор! Нито е велик!!!

269

ля ля

преди 7 години

според мен това е първата такава подбуда от страна на реджеп! прсото да види до къде може да стигне сега! след 5 години ще се пробва пак като турците ще са много повече в Европа и работата ни ще е спукана тогава само защото сме тука на тази буферна позиция на картата! ще трябва да се потрудим малко и обединим за да нямаме проблеми на собствена земя!не отиват нещата на добре а си мисля че и съюзници нямаме много много!!!!

268

Гост

преди 7 години

А каква е позицията на нашите управляващи?! Нещо не я чуваме, не се коментира... Или пък аз съм пропуснал?

267

Анонимен

преди 7 години

До Учкуна - Ами защото още от времето на Иван Грозний, това е установена етнопрактика. Нарича се "Русский мир".

266

Анонимен

преди 7 години

Да ама той няма при него си бежанци приютил ги доброволно по неволя,а ако не бандити то заселници изселили се неблагополучно повервали на нечии планове и негови в това число с превозни бандити за диверсии на чужди граници и заселването им в угодни територии,подкрепване на акции срещу суверенна държава сякаш ръководството на тая го е молила по интернационална линия щот били едни от ПКК,как от тях да се избави и щом са там отседнали,а искат на незнаят къде си,също предишни изселници от тези борби

265

Наблюдател

преди 7 години

Ердоган си "разиграва коня" на гърба либерална ЕС, точно както на времето Хитлер! Либерализма винаги е бил "лесен дивеч" за такива като него. Либералите обаче никаго не се учат, а когато са на власт народите плащата висока цена!

264

Тюрк Бодааллах

преди 7 години

- Кой казва, че Турсия не е подигната държава у демокрацията? Всички турси искат Демокрация, а не да са далече от Черноморието! Мое да е мюсюлманска страна, *** не е светска Русия, не е харем, а си е Турсия, аркадашларъ гюбек чаршъ!!- Тъй, тъй, *** аркадашлар!

263

Пет Алтън Селямортак

преди 7 години

- Аркадашлар, чоджум помакларъ, ми то новинте са на турски веке?- Така ли?

262

Анонимен

преди 7 години

До rsyh И ние там имаме инвестиции, по един турски дълг които Турция не ще да го плаща 100 години. Толкова ще си видят инвестициите и холандците. Да не са инвестирали в Турция. Ако имаме сносни управници, явно е че дълга няма да ни го платят, то да го обявят за преструктуриране и продажба пред МВФ. Само с това кредитният рейтинг на Турция ще отиде до до най-долния *** и цял свят ще разбере, че Турция не си плаща дълговете.