60

Оруел

преди 7 години

Тоя е по неприятен и от Волен!

59

Анонимен

преди 7 години

След като самото холандско общество не може да му гарантира безопасността, за какво говорим тогава... Явно човека си казва точните неща, и защо да ги крие.

58

Додо

преди 7 години

"Ненавистта на Вилдерс към исляма датира от времето, когато той все още може да се движи спокойно по света. На младини е живял в Израел - страна, която му се струва като демократичен оазис, заобиколен от репресивни режими в Близкия изток."ЕЛКE, ДА НЕ БИ ДА НЕ Е ПРАВ? ИЛИ МОЖЕ БИ ТОЙ Е ЕДИН ОТ ОНЕЗИ, ЗАКЛЕЙМЕНИ ЗА "ИСЛЯМОФОБИ", КОИТО СЛЕД ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ КЪРВАВИ ИСЛЯМСКИ ТЕРОРИСТИЧНИ АТАКИ, РАЗПРЪСНАЛИ СМЪРТ И ГОРЕСТ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ, ОТКАЗВА ДА ПОВЯРВА, ЧЕ ИСЛЯМА НЯМА НИЩО ОБЩО С .....ИСЛЯМА????

57

Анонимен

преди 7 години

Иронията е, че със смъртните заплахи само потвърждават колко е прав. :)

56

случаен

преди 7 години

не усещат ли,че се зараждат много хитлеровци,а това води знаем до къде-а аз си мислех,че само ние мразим турците...?

55

Анонимен

преди 7 години

Тука има един дето хвали исляма. Я да каже защо всички бягат в ЕС а не при богатите арабски емирати, халифати и др. подобни чалмосани режими. Одговора е ***. Даже и мюсюлманите не искат да живеят според мерките и законите на исляма. А това, че някои от тях безчинстват в ЕС е проблем на ЕС. Но изват нови времена и ще стане така, че който иска да живее в ЕС ще се наложи да свали чалмата и бурката и да целува кръста. Тогава ще видим колко са християните и колко мюсолманите.

54

hfsdjhglkjh

преди 7 години

След Вилдерс трябва да има тире ,а не две точки

53

Наблюдател

преди 7 години

Либералите никак необичат истината, а всъщност точно те са популстите докарали ЕСдо пред разпад с политиката която водят! Тяхното дежурно поведение -"крадеца вика, дръжте крадеца"! Забалежете, те винаги насочват вниманието към последиците но не и към причините на случващото се! Никога не задават "?"- "Защо толкова хора се канят да гласуват за крайно десни пратии?" ! Опитват се да ги изкарат ***, маниполирани от кой ли не!

52

Geert Wilders Fan

преди 7 години

Успехи! Премахни Джамиите и тяхните гнусливи поклонници на помиярския ислям, с непоносими вой на на прокудени мъстии.

51

as

преди 7 години

прав е човека

50

BAY GANYO

преди 7 години

HOLLANDSKIQ SIDER AGA4UDQT SE KAK DA SEDNAT NA NAY VISOKOTO AKO 6TE VVOYNA DA IZBUHNE :)))

49

Анонимен

преди 7 години

Уж всички са много демократични, а де факто поощряват развитието на една антидемократична догматика. Каквато е исляма. Да не бъда разрана грешно - и християнството може да бъде антидемократично и догматично, но на християнството вече отдавна никой не обръща внимание. Докато ислямът и неговата недемократичност ни се натрапват отвсякъде.

48

Анонимен

преди 7 години

Основателно се повдига въпросът има ли място за европейската цивилизация при нашествие на агресивен мигриращ ислям при наличие на "войната на утробите". Ще прояви ли елементарен защитен рефлекс тази цивилизация, или доброволно, по най глу.пав начин ще си подпише некролога?!

47

До Сух хой 34

преди 7 години

Ти жив ли си ? Дълго да живееш!

46

Анонимен

преди 7 години

Поредното перхидролено джудже правещо кампания единствено на основа на омразата и лъжата. Да ви прилича на друго едно бяло джудже? Въпреки всичко той постави един въпрос, който изисква своя отговор: Защо холандските турци не кажат на турския президент, че не живеят във фашистка държава? От отговора ще последват още много въпроси.

45

д

преди 7 години

Ами това е то ,да си пленник в собствената си страна.Милиони българи сме така и то не заради ислямистите .Нас ни затвориха българските политици .

44

Циник

преди 7 години

Мароканската и*змет...исляма вън от Европа...Всичко е вярно - затова човека печели милиони привърженици - днес изборите са в ход - стискам му палци!

43

Су 34

преди 7 години

На вас освен да свиквате с фашистите в Европа друго не ви остава!

42

турчина

преди 7 години

Вилдерс си избелва косата за да прилича на благородник, но ушите му са малки и това го издава, иначе си е просто фашист.

41

п

преди 7 години

Този има нещо в главата луд изглежда