9

БАБА КУНА

преди 7 години

ДА ПОЗНАЕМ ОТ ПЪРВИ ОПИТ - ОТ "ПРАС-ПРЕС" НАЙ-ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ТРЕСЕ БОКО, ПЕЕВСКИ И ДОГАН. НЕ БЕШЕ ТРУДНА ЗАДАЧКАТА НАЛИ.

8

Анонимен

преди 7 години

БОКО МАЙ НЕ МОЖЕ ДА ЯЗДИ КОН ? и да кара самолет не може!

7

Анонимен

преди 7 години

ТОВА С РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО МАЙ Е ФОРМА НА РЕКЛАМА, ИСКАТ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА ЗАБРАНЕН ВЕСТНИК И ТАКА ДА ПРИВЛЕКАТ ЧИТАТЕЛИ.Трябва да ги застрелят като в Шарли Ебдо, за да им се вдигне наистина рейтингът-.

6

Агджата

преди 7 години

Остават ви 10 дни!

5

2

преди 7 години

др.комарницки,да изобрази първо себе си със знаме,на което е извезано цената на ''прас-прес''0.99лева,много бързо иска да стане милионер,това искам да му напиша на не уважаваните издатели на ''прас-прес''.

4

анонимен

преди 7 години

Комарницки е десен симпатизант.Независимо какви са ***,крадливи,кариеристи десни да са.Това е неговото кредо и това се вижда от карикатурите му.Ясно политически ориентиран.Какъв трябва да е истински карикатурист -ясно отдалечен от всякакви партии.При Комарнитски и сие не е така.Корнелия каза,че язди кон от 35 години -и какво лошо има в това? Питам Ви г-н Комарнитски.Каза,че това и е хоби.И още нещо-при ездата си сам с коня,никой не ти помага,ако не го можеш падаш и се излагаш,не е като при футб

3

1

преди 7 години

До Анонимен-4когато тиквата беше на власт,да не си напълнял от преяждане,а мутренския произвол беше при тиквата мутра,или истината боли,че така си коментирал,мизерията при тиквата ,беше по-голяма,а 16милиарда заем,да ти говорят нещо.

2

Милите ми

преди 7 години

тролчета, удобно забравят колко бюджетен излишък остави станишев, както и какъв огромен ръст бележеше икономиката всяка година

1

Анонимен

преди 7 години

В първият брой главен герой беше ,,сирака станал сам кмет, генерал ,,върлият демократ от Банкя ,членът на БКП чиито бъща ,на сирака де ,го катерил по покривите да върти антената а майка му ,на сирака де ,,му пържела картофи и той ги ядял с кисело мляко . Та затова беше цензуриран де . Сиреч скрит . Ама вторият брой,, задължително,, ще б ъде радпространен.