14

Анонимен

преди 7 години

На Русия самолетите и са както колите компютрите и всичко останалао - гола вода.Аерофлот лети само с истински самолети Боинг и Еарбуси.

13

Отбелязване

преди 7 години

Цялата авиация на Куба от 1962 до сега работи само със самолети Ту 154 и за толкова години нито един не паднал. Самолетът е взривен и сигурно руските служби знаят откъде, но ако признаят трябва да започне голямата "жега" в която няма да имаме време и възможност за коментари..... Германците направиха същото, даже изкараха пилота си луд.

12

Анонимен

преди 7 години

Пилотът не е могъл да се ориентира по звездите, защото са се отразявали в морето. Ало-о-о-у, Магелан се е ориентирал по звездите. Вие в кой век живеете?

11

рушки кольхоз

преди 7 години

Контролиран от ВОДКА!

10

Анонимен

преди 7 години

Самолета е жертва на терористичен акт, но истината се крие по обясними причини.Та нали ако стане ясно това би заминала на кино основната опорна точка, че руснаците са недосегаеми и за тях няма никаква опасност. За миг ще се развенчае мита за 'великото руско оръжие', а от там ще последва логичната деморализация на населението, загуба на пазари за военната продукция, както и силно разклащане на властта. В момента нямат полезен ход и за това лансират всякакви невъзможни версии за да омръзне темата

9

Авио...

преди 7 години

Така, версията за задкрилките е най-достоверна, като вземем предвид, че при ТУ-154 има възможност за ръчното им пускане без значение дали самолетът излита или не...не случайно при по-модерните самолети няма физическа възможност за пускането на задкрилки по време на излитане...

8

Анонимен

преди 7 години

Това е фалшива новина! Истината е, че самолета е бил натоварен с трупове още на летището, като за максимална достоверност руския спецназ е екзекутирал целия хор, заедно с екипажа. Самолета всъщност не е бил ту, а безпилотна-секретна-безаналогова разработка на мишмашвагонзавод, която е била 'изпарена' от триплазмената горелка - секретна разработка на турлюгювечбояришникколхоззавод. Колкото повече *** загиват, толкова по-велика е територията където им е местообитанието. Въпрос на ценности..

7

Анонимен

преди 7 години

До 123За взрива не знам и не искам да коментирам,но ако се забиеш във водата със скорост 360-370 км/ч, поне тази цититрат, мислиш ли, че тялото ти ще остане цяло, пък било то и в дуралова опаковка.За повечко инфо, можеш да поогледаш някои снимки на останалото след автомобилни катастрофи при удар в стена, стълб или дърво. И като имаш предвид, че рядко кола ще го докара до въпросните километри.

6

коко

преди 7 години

Поредната руска пропагандна партенка.Първоначално казаха че самолета е завил и тогава паднал.Има запис на втория пилот който крещи за задкрилките.Сега забравиха това.И "самы лучший во всем мире" самолет пада заради пилота...Ха ,ха,ха!Ту-154 при катастрофи е погубил над 900 човека и повечето катастрофи са заради ниската устойчивост ва самолета .

5

Путьо Путев

преди 7 години

Самолета изобщо не се е разбил. Той плавно е кацнал контролирано във водата и е бил под пълен съветски контрол. Нямало е никаква катастрофа на никакви руски самолети, нашите самолети никога не катастрофират и са винаги под пълен контрол, В нашата страна никога не е имало катастрофи. Това са капиталистически провокации.

4

Анонимен

преди 7 години

В соца имаше железен принцип в авиацията: загиналият летец е виновен за всичко. Руснаците явно са върнали добрите стари практики.

3

123

преди 7 години

Помните ли как в първите дни след инцидента излезе в Ютуб видео , направено от граничен кратер, в което се вижда ясно как нещо като огнено кълбо проблясва в небето точно по посока на самолета! Явно е имало взрив на борда, защото казаха в първите дни, че намерените тела са разчленени, а екипажът не е реагирал въобще. Сега това всичко се забравя и се появява една твърде удобна версия!

2

Анонимен

преди 7 години

Баришник!

1

Анонимен

преди 7 години

то е ясно, че "човешка грешка" е по-удобната версия.