89

един от нас

преди 6 години

До SchutzstaffelТе го произвеждат нормално е.

88

един от нас

преди 6 години

До ля ляКато всички други у нас

87

Анонимен

преди 7 години

Докато такива като днес.бг ви пишат новините и цензурират постовете и тебешир ви е много, плебеи прости.......

86

Анонимен

преди 7 години

Щом са некачествени,значи са опасни.Например:има ли продукт в търговската ни мрежа,в който да не е вложено палмово масло,което е толкова вредно за организма?Има ли институция,която да следи за качеството на храните,а не да действат само по сигнал?Защо всички преработени продукти не са по БДС?Защо Европа,която иначе ни зове за солидарност не е съгласна с еднакво качество на храните в ЕС.Нашите политици това не ги ли обижда?Не разбират ли,че това е основна причина за много болести и смърт?

85

ЕИМ

преди 7 години

До АнонименЧе малките магазини да не ги произвеждат? Всичко се купува от големите вериги и складовете. Същата помия.

84

ля ля

преди 7 години

не знам дали сте ходили в БАБХ да видите какви хора работят там!

83

MADE IN BULGARIA

преди 7 години

UNI6TOJIHME RODNOTO PROIZVODSTVO PO ZAPOVED OTGORE, SEGA KAKVO REVEME? NI6TO NE PROIZVEJDAME- VSI4KO VNASIAME. VSE BOKLUKA OTVSIAKADE ! KARTOFITE-POLSKI. DOMATITE-TURSKI. ZALEN4IKAT- NEDOKAZANO OTKADE. MESOTO....20-30 GODI6NO-ZASTOIALO PO KAMERITE, PILATA PALNI S HORMONI I ANTIBIOTICI. NAZDRAVE I DOBAR APETIT !

82

Анонимен

преди 7 години

Яжте пасти.

81

Жоре Трабанто

преди 7 години

Ето например магазин Хит в София- бутилка 1.5 л. Швепс битер лимон произведен в България струва 1.99 лева, а до него на щанда бутилка 1 л. Швепс битер лимон от Германия струва 3.99 лева. Съставките се почти същите, но не точно.

80

Сандо

преди 7 години

Не само за храни - за всичко е така! дори колите имат разлики!

79

Анонимен

преди 7 години

Това е умишлен геноцид на народ и спрямо тези ,който са отговорни за това рано или късно трябва да бъде приложена- най- висшата мярка наказание .От упор.

78

всезнайка

преди 7 години

Вече е ясно, че БАБХ не стават за нищо, умишлено или не, без значение. Но трябва хората да направят бойкот на тези престъпници от големите вериги и да спрат да купуват вносните им болуци. Или въобще да не влизат в магазините им, докато не се опомнят. А те като пълнят, пълнят количките, като че ли утре ще изчезне храната на Земята.

77

Анонимен

преди 7 години

За над 90% некачествени хора трябва ли да се похабяват качествените храни??!! Още, ако хората бяха умни и интелигентни (като намаляващия брой на българската интелигенция) щяха ли да се тъпчат с каквото им падне?? Там където се шири простотия - ядеш от немита чиния!!!

76

Анонимен

преди 7 години

Просто спрете да ядете *** от рода на салами, вафли, сокове, кроасани и пр. Наместо тях си правете сами хляб, взимайте месо или кайма, правете си фрешове и си правете домашни сладки и си гответе у вас. Правете си домашна лютеница, правейки домашно доматено пюре. Не купувайте повечето *** в магазините и ще видите как ще се принудят да вдигнат качеството, като усетят загубата.

75

Анонимен

преди 7 години

Не се притеснявайте!Вече свикнахме да ядем всякакви ***!Важното е да върви алъш-вериша и някои хора да са с пълни джобчета,а потребителя майната му!

74

Анонимен

преди 7 години

БАБХ е институция само на хартия, а на действия никакви ги няма. Ясно е, че ще се окаже, че няма нарушен нито един закон в тази ситуация, те нали за това са написани законите по този начин. Иначе като има търсене ще има и предлагане ! Докато продължаваме да купуваме *** ще ни внасят и произвеждат ***. Но като е по-важно да чатиш във фейсбук и да гледаш поредното безумно риалити това ще ни е съдбата !

73

===

преди 7 години

Ти да видиш - сериозно ли - дЕдо Бай Х.й за тва ли го тупат по рамото като ходи при началниците си........

72

Анонимен

преди 7 години

по некачествени били храните но не и опасни- аиде бе не били опасни - много безопасен е аспартама и натриевия глутамат и палмовото масло -направо може да си отгледа 2 поколения орли който го яде това

71

Schutzstaffel

преди 7 години

Пълен факт. Във ФРГ всичко е по евтино от България

70

dp

преди 7 години

84, хляба лесно си меси сам човек, хлебопекарните са евтини. Месото едва ли е различно от това на запад, може и по-добро да е. Колко антибиотик има в него не е лесно да премери всеки та това е на доверие. Очевидно разните колбаси и подобни *** не стават, освен ако човек няма вкус към рога и копита, става дума за непреработено месо.Но примерно шоколада как ще си го направиш сам. Тия *** тук са в същите опаковки като истинските но са непродаваеми оттатък.