12

Анонимен

преди 7 години

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

11

Анонимен

преди 7 години

от толкова години, все едно и също и не го оправиха...като тук не са виновни само текущите, а миналите, по миналите и по по миналите и .. абе всички по редицата.

10

Платен сайт

преди 7 години

Чудя се как куцо, кьораво и сакато пише некомпетентни статии в този сайт и цензурират мненият и коментарите като ги изтриват.Жалка пропаганда

9

Анонимен

преди 7 години

Аз имам криза с поздравленията за майките на виновниците.

8

Анонимен

преди 7 години

У НАС НАЙ-СИГОРНИ СА ПОЛИТИЦИТЕ И БЕЗНЕСМЕНИТЕ Т.Е.КРАДЦИТЕ. НАЛИ ВИЖДАТЕ КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ ЗА СИГОРНОСТ ДА ПАЗИМ ПЕЕВСКИ ,ДА ПАЗИМ ДОГАН, БОРИСОВ ,ГОЦЕ ,ДА СЕ ПАЗИ ПАРЛАМЕНТА КОГАТО ИМА ПРОТЕСТИ ,КОМАНДИРОВАТ СЕ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ПОЛИЦАИ ДА НЕ БИ НЯКОЙ НАГЪЛ ПОЛИТИК ДА ПОСТРАДА. ТАКИВА ЗАКОНИ СЪТВОРИХА ПОЛИТИЦИТЕ -ТЕ ДА СА ДОБРЕ ,ЗА ТЯХ ВСИЧКО ДА Е НА ТИПСИЯ,КАКВИТО И ГЛУПОСТИ ДА СЪТВОРЯТ ,КОЛКОТО И ДА КРАДАТ .....

7

!!!

преди 7 години

Анонимен 6, не са "на прага на живота", а "на прага на смъртта", но да оставим писарската некомпетентност, която избуява в този "новинарски" сайт. Не това е важното.Проблемът е наистина страшен, особено в по- малките населени места, дори в областни градове. Позната щеше да си замине за едното нищо, ако не бяха пътували нейни близки през половин България, да й закупят инсулин. Тази територия тук отдавна не е държава! Такава разсипия не е имало сигурно никога по тези земи. Престъпно управление!

6

Анонимен

преди 7 години

"На прага на живота", т.е. престои да се родят? Как може такава некомпетентност?

5

Анонимен

преди 7 години

МОСКОВ МОСКОВ да ти .....МАЙКАТА

4

БЯла мафия има

преди 7 години

Белите мафиоти тровят с ХЛОР ТОКСИЧНИ отрови питейната вода ,жертвите отровени се подлагат на неадекватна нагла мед терапия..Резултат над 5 000 000 пациенти кихащи яко живи пари на бялата мафия..

3

БЯла мафия има

преди 7 години

Нагли престъпници от мед мафията печелят яко от разболяването на стотици хиляди българи с около диабтени състояния.Техниката е ***.продават се поразяващи храни вкл сладки,закуски,безалкохолни .. консуматорите вдигат кръвна захар отиват при нагли престъпници с бели престилки на преглед и следва предписване на корупциони отрови с цел диабет.

2

Анонимен

преди 7 години

Ясно и отчетливо се видя приоритетите на Герп в здравеопазването.Такива са и във всички отрасли.геноцид на българина. Пак им гласувайте на 26 март доверие да ни довършат.

1

Анонимен

преди 7 години

Със съдействието на Гроб и Москов.СЪД за вас.......