91

юруш на доматите

преди 7 години

др ЕРдоган ми прилича по поведението си-мустак,крясъци и насъскване на Х.итлер през 1937г.По същия начин настройваше хората срещу Чехословакия и нейната област Судети,срещу Полша също.Това е диктатор,който трябва да се спре с всички средства.Бойкот,затваряне на границите,войска по границите на Евр.съюз и стрелба на месо,по всичко което говори арабелски.Турция не е европейска страна-тя е завряна в средновековието и никога няма да излезе от там.

90

Анонимен

преди 7 години

"единствения съсипан от отворените турски граници ще бъдат турците,защото емигрантите ще си останат при тях" Даа, видяхме ние преди известно време кво стана на бунта в Харманли:-):-):-)Имаше мъже, които писаха тук "Свиленград е с вас!; Пловдив е с вас!" Поне да беше запалил москвича оня от Свиленград:-):-):-)Докато в Холандия какво стана, заради една жена за часове се събраха хиляди хора пред Турското Консулство, освен от Ротердам и от др градове...Подкрепа имаше и в Истанбул и Анкара!

89

1

преди 7 години

До АгджатаПутин няма ни дели, само маже ердоГаню със свинска мас ама ще видим кой ще му го изсули. Путин никога няма да забрави сваления СУ и застреляния катапултирал пилот!

88

ОН СКАЗАЛЬ

преди 7 години

До дедо Ташунко TR им изпрати 2 F-16 да пикират над главите им и веднага се усетиха на къде духа вятъра ПОМИСЛИ ИТИ!!!

87

Агджата

преди 7 години

Диктаторите Путин и Ердоган искат пак да си ни делнат. Няма да стане!Остават ви 10 дни!

86

1

преди 7 години

До АнонименИмахте един държавник/Ататюрк/, който искаше да ви направи модерна светска държава, но ЕрдоГаньо му се *** на идеята и ще върне Турция много години назад!

85

Агджата

преди 7 години

Остават ви 10 дни!

84

Анонимен

преди 7 години

До дедо Ташунко А Българите, като сме едни горди и умни, та затова ни управлява един психар от Банкя и ни се подиграваше и прости ни нарича и лъжеше и продължава да лъже паталогично и лицемерниченичи ,пращаше ни да пасем овце . Ако не бяхме стадо, щяхме поне да обелим една дума ,когато този лудият се изгаври с ,,владичество и съжителство ,,Да ама не. С една дума ,стадо *** сме !

83

1

преди 7 години

До Членска карта 7Аз да се опитвам да убия държавността? Религията си има друго място!Държава не се управлява на основа на религия а в интерес на народа!В една държава може да има много религиозни общности и управлението трябва да е в интерес на всички!

82

дедо Ташунко

преди 7 години

Има нещо гнило в тази статия. Откога гърците станаха приятели с турците? Нещо са му платили на този министър, за да ги бръщолеви такива. Турция е назадничава държава, а турците - ста.до, което е покорно на овчаря Ердо. Европа трябва да бъде единна срещу фанатизирани политици като него.

81

Анонимен

преди 7 години

Всяка държава, в която политиката не е свързана с религията!....България хубаво място за живеене ли е след като се приемат закони свързани с религията? Например законът за бурките.

80

Членска карта №7

преди 7 години

До 1Религията съществува много преди държавата... Ще остане и след като държавата умре... По-точно, след такива като теб, успеят в опитите си да убият държавността!

79

Членска карта №7

преди 7 години

До 1Колко!?? Я пак!!!И къде е силата и волята оставила българското име!

78

1

преди 7 години

До Членска карта 7Всяка държава, в която политиката не е свързана с религията!

77

Членска карта №7

преди 7 години

Факт е, че ако не се очертаваше загуба на утрешните избор, за управляващата партия, никой нямаше да разбере кой и какъв министър е на посещение в Холандия. Отделен е въпросът как се стигна до това в Холандия да има толкова чужди поданици. Демагогия е всичко...

76

Анонимен

преди 7 години

За да съществува 1336г. държава, това какво значи?...Погледни пост N65

75

1

преди 7 години

До Марк РютеЗа да съществува 1336г. държава, това какво значи?

74

Членска карта №7

преди 7 години

До 1И защо мислиш, че ако не го подкрепи, турците ще станат холандци, българите германци... И коя Турция е по-добра за живеене, от времето на партийните боричкания или от времето на Ердоган!

73

Анонимен

преди 7 години

До 1 Ердоган си защитава държавата и интересите . А ние просто да си спомням с умиление за ,,мъжкаря от Банкя ,,как се мазнеше на Ердоган ,как го целуваше ,как пред нас беше като аслан, а в Брюксел като пос..ран и с подвита опашка .Ти какво очакваш да е като ,,мъжкаря ,,който избягя от дебат с една жена ,камо ли да посмее,,мъничко ,, да се опълчи на Брюксел,хеле на Меркел- центрове за регистриране ,не било лагери за бежанци .

72

Анонимен

преди 7 години

Колко ще и плати Турция на Гърция за тази "подкрепа"?...Явно повече отколкото ще платят холандците.