23

Анонимен

преди 7 години

ZAMINAL NIAKADE ZAEDNO S KAPITAN NEMO ! AMA DANO SE VARNE JIV I ZDRAV DE, DAKAJE KAKVO IMA V DALBINITE NA OKEANITE ! KRIMINALISTI IMA LI V PROSTRANSTVOTO NARE4ENO BULGARIA ?

22

ПЕШО

преди 7 години

До ? АМИ ,НЕЩО ТРЯБВА ДА ТИ ПРЕЩРАКНЕ В ГЛАВАТА ,ЗАЩО. ЗАЩОТО ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ И ВЪВ ВАРНА ,НЕ ПРИЗНАВАТ ПРИЩЯВКИТЕ НА СЕДЕСАРСКИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г.ЗА ТОВА ,ТРАЙ СИ ТАМ И СИ ОБИЧАЙ "ДЕМОКРАЦИЯТА" БЪЛГАРСКА.

21

?

преди 7 години

Драги журналисти( сигурно сте МЛАДИ хора!), от 27 години този "ЧЕРВЕН ПЛОЩАад" ВЪВ ваРНА СЕ НАРИЧА "СЪЕДИНЕНИЕ"!!! Странно ДОКОГА ще използувате СОЦТЕРМИНОЛОГИЯТА?И то УЖ от ОБРАЗОВАНИ, "в крак с времето"??? Но като че не се интересуват от АКТУАЛНОТО, а живеят в "замръзналото кралство на НАРОДНА РБългария1945-1990)А морският археолог ДАНО е жив и здрав, КЪДЕТО и да е. ..Само да се завърне, защото са малко от неговата специалност и с неговия опит..И какво ако е с приятелка?Животът е МНОГОСТРАНЕН

20

Анонимен

преди 7 години

Жена е намесена по някакъв начин 100%

19

Анонимен

преди 7 години

едно време изчезна петко сертов. търсиха го един месец.той се появи от някъде....и нито дума от къде.

18

ВЯРА

преди 7 години

До Питам Имаме море , а моретата са част от световния океан . Затова имаме нужда от океанолог и изследователски кораб ...

17

Анонимен

преди 7 години

Дано всичко е наред. Надявам се да греша, но е вероятно да е открил нещо неудобно и да не е искал да си мълчи за него... пък и щом процедурата за ремонта на "Академик" е била прекратена, значи нищо чудно да е надушил нещо... Звучи като някой трилър и дано да не е вярно, но такива неща са се случвали много пъти. Близките да се поинтересуват от дейността му (по мое мнение, пък те си знаят...). Може това да ги насочи нанякъде...

16

Анонимен

преди 7 години

Познавам професора. Кротък, фин човек. Дано се намери.

15

Питам

преди 7 години

*** ние нямаме океан.За какво ни е океанолог?

14

Социален антрополог

преди 7 години

Изеде го е крокодел океански!

13

Вуте

преди 7 години

Абе требаше да опраат едни пари по една европейска програма, ама нещо не се доразбраа. Много маймуне се покатериа на клона и он зе та се строши.

12

ШибиРиби

преди 7 години

Пие Аржентински Малбек в Патагония и ръфа дебела говежда пържола.

11

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЛе-ле, ама ако го набара тая, за която засега е в "неизвестност" ...Горкият професор-доктор, ни титлите, ни бившите му постове ще помогнат.:)

10

Анонимен

преди 7 години

Бившият шеф на Института по океанология при БАН проф. д-р Веселин Пейчев e в незивестност от дни ЗА ПРИЯТЕЛКАТА СИ. :)Сигурно е в известност ЗА ДРУГА ПРИЯТЕЛКА. И аз бях такъв палавник на неговите години. :)

9

Анонимен

преди 7 години

Да не стане като един бивш шеф на разузнаването, където всичко го търсят, а той при любовницата си, че и възмутен беше защо го търсили?

8

Анонимен

преди 7 години

до 2 Океана дето е скрит, капитан няма.

7

Анонимен

преди 7 години

"Професорът е слязъл на спирката на Червения площад, защото..."---В "Червения площад" е причината. Трябвало е да слеза на спирка "Чаталджа". :)

6

Един от Северозапада

преди 7 години

Чий ли интереси е настъпил...Има ли катерушки на близо, или ще се действа по сценария Мишо Бирата?Дано да не съм прав, и да се прибере жив и здрав, човекът!

5

У-ху Бу-ху

преди 7 години

Някой римлянин го е бастисал за 5-те му лева е джоба.

4

Дано е жив и здрав

преди 7 години

За проектите, по които печелят хората около сегашния председател на БАН, няма смисъл да се пише, сумите са огромни. И в други институти влизат милиони, отделно от заплатите. Когато се поделят подобни суми, под формата на хонорари по проекти, всичко може да се случи.Този, който е изчезнал, има отношение и към археологията. Около крайбрежието ни наистина са потъвали съкровища. Така че, не се знае кой какво е открил и кой с кого не се е спогодил. Или пък някой иска нещо да не се разчуе.