16

фичо

преди 7 години

Абе няма ли свестни хора в тая държава да определят все пак един нищо не вършещ комисар. Въобще освен да получават тлъсти заплати каква работа върши тая бременна европейска администрация. Заради това, че се харчат безцелни народни пари, раздут адм. щат за щяло и нещяло още много държави ще се откажат от членството си в ЕС.

15

FERMER

преди 7 години

taq ne bih q vzel da mi doi i kravite

14

Анонимен

преди 7 години

dnes .bg zapovqdaite na 23.032017 vav varna na sreshta s Hristo ivanov i da Bulgariq temata e da otstranim mafiqta ot varna mislq che nqma da go otrazite poneje ottam.....HLQB QDETE

13

???

преди 7 години

Хем жена, хем подходяща за еврокомисар - е едва ли има такава. Видяхме що за стока беше Кристалина Георгиева от ГЕРБ. Сега най-верочтно ще управлява пак ГЕРБ в коалиция с други партии, може и с ДПС и ГЕРБ ще излъчат следващата Кристалина за еврокомисар.

12

До 14

преди 7 години

А на теб какви са ти правомощията да се изказваш за правомощията на други хора?

11

Дора

преди 7 години

Подкрепям мнението, че кандидатурата им за еврокомисар е толкова неприемлива, че не е за обявяване преди изборите. Това е предпочитан подход на БСП. Затова не обявяват и коалиционните си партньори, защото сигурният им партньор е ДПС, а той е доста неприемлив за привържениците им. Разбира се не ги интересува, че за пореден път ще излъжат членовете и привържениците си. Какво значи там някакви си хорица?

10

Ако е

преди 7 години

Плугчиева - пореден срам и позор за българската държава. Срам беше и самото и пребиваване в Швейцария и Германия. Освен да уреди децата там и да накупи апартаменти не си спомням друго да е свършила. В МЗХ свърши само корупционни афери и мизерии.

9

Анонимен

преди 7 години

Йотова може да се изказва САМО по въпроси ,свързани с амнистия на затворници и даване на българско гражданство на чужденци. Това са и правомощията . По други въпроси , ай сик-тир!

8

Анонимен

преди 7 години

слушах я по ТВ. дебеланката не говореше като вицепрезидент - обединител, а като обиден комунист.

7

Анонимен

преди 7 години

Ако Нинова е ,"Госпожа Лъжа", Йотова е "Госпожа Наглост".

6

Анонимен

преди 7 години

Илиянче!Престанете да дрънкате и се занимавате с простотии,а намерете и изпратете ХОРА да се научат да работят и управляват съответните производства и цялата държава!Вече 27 г преливате от пусто в празно и превърнахте 9 милионна цветуща БГ в пустиня с 5 млн нещастници и 2 млн хъшове!Може ли 27 г да разрушавате държавата- и днес да се кълнете,че ще я възстановявате?Може-но преди това по Благоев: "Преди да се обединим-да се разграничим"!Вие,евродемократизаторите -в ЕС,ние-българите-в БГ!

5

ШибиРиби

преди 7 години

В моя букет лист тая съм я включил да и го хлъзна под опашката

4

Анонимен

преди 7 години

Добре е да има дискусия и след като заминат за Брюксел.А то - българки са, докато се уредят на топлото местенце, а после четем само как са ни съдили в Страсбург, как ни се карали в Брюксел, как ни се разсърдила Москва.И нито дума за това с какво тия българи помагат на България

3

Гацов

преди 7 години

Другарката Йотова 5 коментара на кръст не може да събере.

2

Лилит

преди 7 години

Тревожно е, че, неизлъчили добре работещи хора в страната си, ще трябва да ги излъчваме, като политически назначения, от неработещи политики-навън. Но сме свикнали, не за първи път ставаме за смях.Що се отнася до интеграцията- ако сме достатъчно жалки да не можем да подсигурим равномерно разпределение на собствените си специалисти у дома, тогава защо обричаме на глад чуждите( ако е вярна квалификацията на имигрантите в Белене)?

1

Магазинера

преди 7 години

Досега България никога не е посочвала еврокомисар след компромис. Царят издигна Кунева, а БСП, които бяха в едно правителство с него, бяха недоволни, но никой не ги питаше. Бойко си избра сам Румяна Желева (ние всички му брахме срама) и Кристалина, на която звънна в среднощна доба в САЩ. Така че това, което Йотова разправя са приказки. Кандидатът на БСП е толкова неприемлив, че ще загубят изборите, ако го номинират преди гласуването. Затова се усукват