44

Агджата

преди 7 години

От РСК МиГ няма ли оферта? Или е в шкафа на Герджика?

43

vmz

преди 7 години

До АнонименИталия прави" Юрофайтър", а Шведите са толкова бедни, че са изцяло въоръжени със собствено производство ГРИПЕН, разработенизцело като защитно оръжие. Както знаеш ,или те надценявам, Швеция е неутрална държава. Целта на въздушните им войски е да сваля съветски самолети а не да бомбандира Новосибирск.

42

vmz

преди 7 години

До АнонименОтговора се крие в условията на конкурса. РАФАЛ са най-техлнологичните но и най-скъпи.ГРИПЕН са най-подходящи. Типично отбранителни и с ефтина поддръжка,

41

Krom

преди 7 години

Бих се радвал на SAAB със съответната офсетна програма ... ама, на дали. Продажните ни клоуни от МО разбира се ще "изберат" доказаните 20 годишни португалски трошляци, към които доставчика ще даде и боекомплект, състоящ се от Свето писание, имел и дървен кръст. За всеки случай. Но пък комисионната, ееех .... А българската авиация да ходи на ***.... си.

40

Шепа

преди 7 години

Една шепа народ осъанахме, малка страна сме, от войската нищо не остана ... какви самолети ги гонят не знам.То не е само да се купят 20 годишни самолети трошки, ами подръжка, ремонти, убочение, тренировки, вде едно започваме на ново. Нали сме в НАТО нека те да ни пазят, а тези пари от самолетчетата да ги използват в нещо по пълноценно.

39

А,бе....

преди 7 години

.."Нева" ли , "Плева" ли.........ама , нали един израелски изтребите у Сирия ги направи на трътки...ха,ха,хааааааааааа.....без да го усетат даже!Кво да говориме повече...??!

38

Ами да...

преди 7 години

Отдавна съм изхвърлил , целата руска техника от дома си!)Ако мразиш некого , посъветвай го да си купи нещо руско!

37

Анонимен

преди 7 години

И свалиха БОМБАРДИРОВА4 не изтребител .

36

Анонимен

преди 7 години

С 75 Волохов бе .Србите нямаха ,,Нева,,

35

славянин

преди 7 години

Най-накрая нашите ''гении'' ще изберат от онези ''невидимите'', които се свалят с допотопните съветски С-125 ''Нева'' приети на въоръжение в тогавашният СССР през ''близката'' 1956-та!

34

Анонимен

преди 7 години

Какви изтребители ве братя. Това е нападателно оръжие за богатите. За нашите планинско-гористи релефи една добра ПВО инфраструктура е перфектното решение. Лесна за криене в горите и вероятно много по-ефтина подръжка.

33

Анонимен

преди 7 години

А защо няма оферта от Французите ?

32

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

Ясно ли ви е сега , защо е избран Радев за президент и кой ше лапне комисионните по договорите...??!!ТЕ ТИ БУЛКА ..."СПАСОВ ДЕН"!

31

Анонимен

преди 7 години

Portugalisa I Shvezia sa po malki ot Bulgaria ama ya kakvi samoleti imat??

30

Анонимен

преди 7 години

До МанафовТи къв си та задаваш въпроси с тоя тон?Фащам се на бас, че никога не си държал такъв тон на четири очи.

29

Анонимен

преди 7 години

Стига с тоя измислен МиГ-23, Кадафи нали ги имаше един куп и то подържани.Американците така им се оттепаа, че....На Кадафито и дъщеря му даде фира.

28

Сандо

преди 7 години

от МО да сгъват весници, да правят самолетчета и да си играят на покрива с тях - така ще ни е най-евтино

27

Манафов

преди 7 години

Залагам на турската стока. По- добре нов турски самолет, отколкото трета ръка американски. Но ушевите сега ще кажат, че Реджо не им е дал оферта, а и през ум няма да им мине мисълта ЗАЩО НЕ Е ДАЛ ОФЕРТА. ЗАЩО БЕ, УШЕВИТЕ???

26

Доброславци

преди 7 години

Миг-23 стоя Три /3/ години на земята защото нямаше пиропатрони за катапултната седалака. Стойността на доставката беше около 100 /сто/ долара. А машинката превъзхожда скопеният Миг - 29 по много показатели и достигаше Вулканът Етна без проблем където изнасяше фронта. Справка Югославия-Сърбия 1999г. (за тези които разбират и помнят) Иначе тежък изтребител Ф-18 и лек Грипен. По офсета 2 подводници и готово по сделката с Шведите.

25

Манафов

преди 7 години

А и чарковете им са в пъти по- евтини от американските.