12

Московското метро

преди 7 години

днес по много теми от отвъдното тук се изказва др. Сталин. По тази тема, обаче, още не се е изказал. Бих желал да отговори, а и някой друг, който може да е просветен и знае, да каже, защо московското метро е най-красивото в света. Няма друго като него!Кой го е строил?Известно е, но не се разгласява особено.

11

К. Георгиев

преди 7 години

Злобно животно е ганьовеца, специализирал се е да охулва и освинва с тъпите си коментари дори и най-красивите места по света.А пък анонимния ганьовец е най-гнусното просташко изчадие, среща се главно по форуми.

10

до няма проблем

преди 7 години

Изостанала нация? Я бре, посмали бе,***. Тази изостанала нация лети в космос кажи-речи всека седмица, а ти още чушкопека ръчкаш

9

N-2

преди 7 години

Напрвих си шега бил съм в Москва метро станциите са им много красиви облицовани с мрамор и хубав скъп камък и се подържат чисти това стройтелство е скъпо и иска майстори не е ката с латексТам няма течове с години не се правят текущи ремонти мрамора е вечен не е латекс а ихората пазят чистота и ред.

8

Анонимен

преди 7 години

Много добре им е замислено метрото в Москва и добре допълнено с надземен транспорт над метрото, т.е. има много добро дублиране на подземен с надземен транспорт, което осигурява бързо и лесно придвижване .... за разлика от София.

7

Анонимен

преди 7 години

Hubava gara beden narod,a v UK bedni gari,no bogat narod koe izbirate?????

6

Анонимен

преди 7 години

Ако искате да ги опознаете четете "Метро 2035" :)

5

Анонимен

преди 7 години

Все едно си в църква :) Средновековна работа

4

материализъма

преди 7 години

Могат да го направят цялото от злато за сметка на бившите соц. страни.

3

Няма проблем

преди 7 години

Метростанцията е красива , но руснаците НЕ. Примитивна , изостанала нация, която мисли само за войни. Поне Путин е такъв.

2

анонимен

преди 7 години

Бил съм в Москва и какво им е хубавото на метростанциите ми те десетки години не са ремонтирани стените са облицовани с мрамор,Друго сие латекса можеш да сиго направиш в какъвто искаш цвят и през няклко години да си го подновяващ.

1

zeus

преди 7 години

Това нищо не е, софийското метро за няма година само стана на басейн :)