27

КОЙТО СИ МИСЛИ:

преди 7 години

..че заплатата ще му я дигне Партията , Президента или Държавата -----просто е *** !Такъв филм--НЕМААААААААААААА....!

26

ПРОСТО КАТО БОБ!!!

преди 7 години

ЕВРОЗОНАТА , НИЩО НЕ ВДИГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВДИГА ГИ ,ЧОРБАДЖИЯТА !!!!!А , ДЪРЖАВНИТЕ ФИРМИ , СА ВИНАГИ НА ЗАГУБА ЗАЩОТО ТЕ СА МЯСТО ЗА КРАДЕНЕ ОТ БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА и ОТ ....ЕВРОФОНДОВЕТЕ!Затова , не ге И фалират!Пример----БДЖ и Здравеопазване!!!

25

Анонимен

преди 7 години

Na tezi SoroSSki galfoni-moga da kaza, ce neizbezna e samo smurtta...

24

Анонимен

преди 7 години

След влизането ни в ЕС целия обществен живот се завъртя около политиката, а най-големите звезди са политиците. Вече никой не говори за спортисти, бизнесмени, актьори и т.н. само политици, политици, политики...и Гришо. Жалко е! Прави са островитяните и ние требва да бегаме!

23

Селянин

преди 7 години

Защо ако хляба сега е 0.70 стотинки на село трябва да стане 0.70 евро цента? Сигурно е че в цялата работа намирисва желание за подтисничество и подчинение и обедняване на народа. Ако не е така да ми излезе прижка на ***. Защо не се питат хората? Аз не съм съгласен, какво например ми пречи на мен че нямам евро в джоба? Нищо не ми пречи. Я си гледайте работата бе гъзе лизци!

22

Циник до BURZUM

преди 7 години

Пхахаха...на теб - ще помогне само тиха евтаназия!

21

Анонимен

преди 7 години

Хората искат някой да им обясни:-Каква е ползата от влизането в Еврозоната и приемане на еврото?.-Какви ще бъдат и как ще се преобразуват цените,защото като познаваме нашите търгаши,повечето ще решат,че трябва да станат милионери за една нощ!-Как ще се отрази това на доходи от пенсии и заплати?Иначе тия мазни приказки с полу-обяснения и полу-истини,работа не вършат!

20

Анонимен

преди 7 години

Hello.а.ф.

19

Циник до BURZUM

преди 7 години

Знам...кофти ти е ...заптиенце...боли те седалищния мускул - след толкова ритници!Виж предния ми коментар - за разлика от злобните ти ( крайно бездарни) плюнки..аз съм писал "по темата"! А ти стана па*чавур*ата на форума :-) така е - който се е опитал да ме захапе - умира в гърчове от натравяне :-)

18

Анонимен

преди 7 години

До ЦиганинПрав си. Затова трябва да се преминем към рублата или поне борд към рублата.

17

Анонимен

преди 7 години

Рубла, рублата трябва да се приеме.

16

Анонимен

преди 7 години

като папагали повтарят едно и също било неизбеждно неизбеждна е само смъртта

15

Анонимен

преди 7 години

референдум и тогава коментирай причината

14

Анонимен

преди 7 години

Защо се оказа че яйцето е на кокошето дупе - какъв зор за нашите политичета! -Защото скоро ще се окаже, че истински членове на Европейския съюз са само тези от еврозоната - те ще си правят Съединени европейски щати - Останалите страни вън от еврозоната - кучета ги яли - Може даже да им спрат помощите

13

Анонимен

преди 7 години

Питайте обикновения италианец как му хареса да влезе в еврозоната. България е по-бедна от тогавашна Италия. Обикновеният човек няма да спечели нищо.

12

Анонимен

преди 7 години

С приемането на еврото, мойта тънка сметка в банката няма и да я потърся./ЩЕ Я ДАРЯ НА ЛЪЖЛИВИТЕ И КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ ЗА ТИЯ 27Г. ТОРМОЗ /Но от следващия ден часовата ми ставка ще е в ЕВРО. ИЛИ ,ЩЕ ТЕГЛЯ КРЕДИТ ЗА ЧАСТНОТО СИ ЗЕМЕДЕЛИЕТОВА ЩЕ МЕ РАДВА.И ЩЕ МЕ ДВИЖИ,ДА ЖИВЕЯ. щЕ ПРОЙЗВЕЖДАМ НАЙ КАЧЕСТВЕННАТА ПРОДУКЦИЯ

11

Анонимен

преди 7 години

Калпави политици ли? Ми не! Печени са. Печени мошеници. Много са добри, що се отнася до това да си защитават собствените интереси. Държавата, кучета я яли. Ден година храни. След като мутрата-пожарникар, скъта някой леф, време е и другарката Нинова да се понатъпче. Затова и пръска толкова обилно пяна напоследък.

10

Циник до Надя

преди 7 години

Има...но не у нас!Конрад Аденауер...не е станал милионер, макарче немската каца е бая по-дълбока от нашата!

9

до 4

преди 7 години

Абе как може да има толкова ограничени *** като теб не мога да разбера.ква русия кви братушки..аз му разправям какво съм видял и как реваха холандците и още реват от еврото че ги съсипа,тоя русия братушки..абе може ли да сте толкова зомбирани тъ..па..нари бе!?!..баси и случаите.А аз съм руски хакер нали,или пък съм путин..Тц тцтц...ква я мислихме ,ква стана..много п..роздъ народ многоо..

8

Циник

преди 7 години

Апропо - калпавите политици!Зависи от гледната точка - не виждам от тях никого пред бюрото по труда - или социала!