100

Реалист

преди 7 години

Единствената новина на днес ,бг.е че ГЕРБ ще спечелят изборите. Останалото е шкарт.

99

Анонимен

преди 7 години

10 дни до победата

98

статистика

преди 7 години

Крива ви е сметката ДнесКажете на Борисов че му остават 10 дни

97

есхач

преди 7 години

При тези резултати от въпросника не се отчитат едно 25% от населението-следователно резултатите по-скоро ще са БСП 28%,ГЕРБ 22%,Патриоти 11%, ДПС 7%, Воля 6% , ДОСТ 3% Реформатори 3% АБВ 1% Възраждане 2%

96

www

преди 7 години

Крива ви е сметката. Тези дето "фъргат" за БСП и ДПС нямат достъп до анкетата ви. За това пък са мотивирани да отидат първи на изборите, финансови мотиви, човештинка.

95

позитано 20

преди 7 години

Хе,хее, ква стана тя?.Дали най после ще се отървем от БСП? Амин, дай Боже...

94

se

преди 7 години

Всички които подкрепят ГЕРБ са хора облажили се по времето на управлението на Борисов.Стоп - син комунизъм ! Това е точното определение ! И по скоро блага за приближени , бизнесмени и ад за обикновенните хора.

93

Кънчо Райчев

преди 7 години

Едва ли ДПС ще остане с 2 %, според анкетата. Анкетата не отчита по възрастната част от населението, която изобщо не знае за съществуването на сайта, а ще гласува за БСП. Най вероятно ГЕРБ ще има около 30 депутати, БСП - 145-147, обединението на тримата *** около 25-30 и останалите за ДПС. Колегата Андрей Стойчев е на същото мнение и Румяна Димитрова от Алфа Рисърч го подкрепя.

92

Анонимен

преди 7 години

Избори до дупка!Листите на кандидатите от всички партии трябва да се "изчистят" от имената на участвалите в управлението на БГ след 1989г "специалисти", унищожили БГ- икономика и 4 млн българи!БАСТА на обещанията!Всеки кандидат трябва да представи публични доказателства за резултатите от 27-годишното демократизиране на БГ-държава и народ от неговата партия и лично от него!Да унищожиш 4 млн българи -без война,катаклизми и катастрофи е тероризъм! Дори в Освиенцим са унищожени "само" 1 млн хора!

91

Хех

преди 7 години

Не е вярно! В парламента има САМО ЕДНА ЕДИНСТВЕНА партия -БКП- Така си е от 1944г. до сега. Ако все още има хора които вярват на този театър - То аз ги съжалявам искрено тези хора!

90

обективен

преди 7 години

Истината е съвсем различна от анкетата ,както всеки път до сега!Просто се гласува от фалшиви ИП адреси. Гробарите както винаги, разчитат на фалшификати. На 26 март гробарите ще са под 30% ,за другите не знам!

89

ДОСТ

преди 7 години

РАЗГРОМ ЗА РУСКАТА ДПС.ПОБЕДА ЗА ДОСТ И ДЕМОКРАЦИЯТА.СМЪРТ НА ВСИЧКИ АГЕНТИ КОМУНИСТИ...

88

anonimen

преди 7 години

искам да попитам слави като ще дава за инструкторите интересно мие една мила дама чиято една от близките им е свързан с екипа на слави как ли изкара курса питам понеже никои нее видял това нито на каквото и да било обучение което е странно разбира се да я попита как лие станало

87

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 127Защото ГЕРБ = БКП (БСП)

86

до 124

преди 7 години

Реално ГЕРБ имат 15%

85

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Реално ГЕРБ водят с 15 процента...

84

55

преди 7 години

Тази анкета с участието на 13 хил. човека е по-достоверна от тези на социологическите агенции с по 1000 човека.

83

Анонимен

преди 7 години

На третият ден някой ви манипулира анкетата!Герб и БСП бяха с с по 25 процента!

82

Анонимен

преди 7 години

Както трите коментари, така маниполирате и анкетите. За пари какво ли не правте. Помня как стажантка година ви работи ангария без една стотинка. И не се опитвайте да ме блокирате, защото веднага​ ще ви заобиколя през прокси.

81

Анонимен

преди 7 години

Тринадесет хиляди и кусур, ха, ха ,ха, абе днес бг, вие толкова читатели няма да имате още 10 години бре, хайде да не знаем, как се генерират гласувания с фалшиво IP, МГЕРБ го правят за евтина пица, кола и яки обещания за бъдеща кариера ( червените са същите )