19

Анонимен

преди 7 години

Уреждат им разни акцийки, че както са се набълбучили с кредити,две-три любовници,пет таралясника и какво ли още не, ако останат на една заплатка, без рушвети,ще четем много често за самоубили се катаджии. Въпреки ниските заплати и лошите условия на труд, няма нито един напуснал, даже се натискат да почнат тази трудна и неблагодарна работа.

18

Анонимен

преди 7 години

До всички нeгpaмотници: пише се "страни членки" без тиренце.

17

й

преди 7 години

НЕПРАВИЛНО ЗАГЛАВИЕ-"...ДЕБНЕ ЗА КОЛАНИ И КАСКИ НА МОТОРИСТИ"-ТАКА Е НАПИСАНО А БИ ТРЯБВАЛО:"...ДЕБНЕ ЗА КОЛАНИ НА ПЪТУВАЩИ В АВТОМОБИЛИ И КАСКИ НА МОТОРИСТИ".КАКТО СТЕ ГО НАПИСАЛИ ТОВА ЗАГЛАВИЕ СЕ ПРИЕМА,ЧЕ МОТОРИСТИТЕ ИМАТ И КАСКИ И КОЛАНИ,НЕЩО,КОЕТО Е АБСУРД,НАЛИ ТАКА???

16

Aaa

преди 7 години

Идеално време за каски са избрали .КАТ е поредната неработешта институция в БГ

15

Skunka

преди 7 години

10-tache i produljawam;)Po -dobre choweka da naxrani jenata i deteto, ili da pie edna bira, a ne da pulnq haznata s 50lw/8tochki , koito she gi udari nqkoi sit debel deputat.Lichno mnenie.

14

Баирджиков

преди 7 години

Докато не разрешат на катаджиите да се крият из храстите и да дебнат за нарушители, това племе няма да се оправи.

13

Анонимен

преди 7 години

Що ли не закрием КАТ като институция особено вредна за безопасността на движението, за да се пооправим?!

12

Категоричен

преди 7 години

Бисери от DNES.BG: " самокатастрофира " " .... дебне за колани и каски на мотористи "Ха-ха

11

Питащ

преди 7 години

Като проверяват мотористите за колани, тротинетката на хлапето ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ли трябва да има колани. Щото нашата няма. Не съм улучил марката ли, що ли?

10

Тинев

преди 7 години

Яко са се наточили. Остави друго, че то моят текерлек няма колан.Братлета, знаете ли къде продават колани за велосипедисти?

9

Анонимен

преди 7 години

НЕ МОЖЕ ШОФЬОР НА АВТОБУС ОТ ОБЩЕСТВЕНИЯ ТРАНСПОРТ С ТЕЛЕФ. В РЪКА КАКТО И ТИРАДЖИЙТЕ.НЕДОПУСТИМО Е!!!!

8

Владо

преди 7 години

Дебнат пари за чорба и бира са има!

7

Анонимен

преди 7 години

Да глобяват и тези които си лафят по телефона.Дай на *** безплатни мин.и гледай кво става. Ужасно неадекватно разсеяно поведение на говорещите по gsm

6

11

преди 7 години

До КатаджияИ автомобилист без каска ..., противогаз, сумка с 3 пълнителя и изпрана якичка - яка глоба.

5

Катаджия

преди 7 години

Само да видя моторист без колан и... аре глоба.

4

Анонимен

преди 7 години

Смс паркирания някои в община ловеч да нее гризнал дървото де синя паркова зона ало сигорно е бил пиян като гие пускал наско гледаи ги бре

3

Анонимен

преди 7 години

Разбира се че притежаването на задължителните гражданска и винетка трябва да се контролира, също и дали са платени наложените глоби. В повечето случаи хората без застраховки и с неплатени глоби са едни и същи, а и често пак те са пияни или надрусани. Най-големите нарушители най-силно протестират срещу КАТ, аз искам полицията да се стегне че да се прочистят малко пътищата от откачалки!

2

пешак

преди 7 години

До 19-ти ще гледат за каски, е после - пак по джапанки да си карат

1

гламава държава

преди 7 години

КАТ вместо да извършва превенция на ПТП и контрол за безопасността на движението се е превърнал във филиал на финансовото министерство!Проверяват за винетки,за гражданска отговорност,който не платил глоба щяли да го спират от движение.Кога ще проверяват защо се шофира през нощта на дълги светлини,колко димят таралясниците,защо тирове се карат от пияни шофьори,защо бусовете карат като състезателни и т.н...