31

Циник до 27

преди 7 години

Кажи поне , че си турчин бе *** !

30

Анонимен

преди 7 години

Холандския посраник не може да идва в Турция...Холадските войници напускат страната...кво като са в нато...Неможе вече да летят на нашото въздушно пространство...всеки изминал ден друго...

29

Анонимен

преди 7 години

Защо ЗАПАДНИТЕ МЕДИИ мълчат за убития Немски войник от Турците в клетка на пкк...Уби се немски войник...защо мълчат, ДА ДАДАТ СМЕТКА КАКВО Е ПРАВИЛ ПРИ ПКК!!! Нали Ердоган "храни" терористи...Лицемери...А бай *** си мисли, че щом нашите телевизии и западните медии не го показват значи няма такова нещо...овце.Защо МЪЛЧАТ за агитацията за НЕ в холандия, предружен с холандска депутатка, излъчено и по техните телевизии...На нас ни е ясно всичко...вие не ги знаете тези работи.

28

Анонимен

преди 7 години

Съвсем скоро ЕС ще се движи на 28 скорости...Пардон, на 27...хахаха. Поне *** мина едно място напред. Стана 27ми.

27

Анонимен

преди 7 години

Ачо, че то ЕС вече се разпадна. Ей на, UK вече не е в съюза.

26

Анонимен

преди 7 години

На ЕС много му се иска Турция да иска в ЕС. Да, ама Турция вече не иска.

25

до Ангел

преди 7 години

Първо ще унищожим Турция .След това ще се скараме кой да прилапа военната плячка и ще се разпадне ЕС

24

Анонимен

преди 7 години

Ачо, Турция ще я има дълго след разпадането на ЕС.

23

До Циник

преди 7 години

Е такива *** като теб още не са разбрали, че вече Турция не иска разпадащия съюз! Ако искаше щеше да е послушен като вас! Не е много трудно да го разберете...Ама верно, че имахте капаци на очите...

22

Ангел

преди 7 години

Очертава се ожесточена надпревара.Кое ще оцелее по Дълго?Турция като самостоятелна и суверенна държава или Европейския Съюз като Икономическа доктрина !!- Турция ще надживее ЕС+ ЕС ще надживее Турция

21

Циник

преди 7 години

Турция в ЕС - на кукув ф*ес!

20

Анонимен

преди 7 години

Както живуркам в 15 век давам заплати на трима юропски българи. Европейски заплати.

19

Анонимен

преди 7 години

Брех Франсоа, ти си месия направо бре. Не щеш май *** да режат глави по Шанз-Елизе.

18

Анонимен

преди 7 години

Отдавна трябваше да пият студена вода, но Меркел и Оланд и там оплетоха конците. Дано има проблясък на изборите там! С тях на никаква скорост не може да се движи ЕЦ, освен на задна.

17

До 19

преди 7 години

Големи м а л о у м н и ц и е имало в българия наистина:-):-):-) Отворете ги де първо вие ще се изавите:-):-):-)като гаргара ще ни дойдем...абе ти за умен ли се взимаш ***, нима тези ваши стратегии не се знаят и на са взели мерки...е такива като теб развалят българия...ти си пусни кранчето на бъчвата и пий една за успокоение...

16

Анонимен

преди 7 години

Ne govoryat losho za BG,zashtoto yazovirite sa pulni.Ako Mestan stane premier,togava shte razrushat yazovirite i shte vidite togava Erdogan da poi konia na Dunava.Zatova opichaite si akula bulgari i budete trezvi na izborite.Nikoga bsp,dps dost i ataka,vsichki te gi vidyahme kak rabotyat s Erdogana.

15

Анонимен

преди 7 години

Божкеее, божкеее....*** се има и мисли за юропеец. Жива да не бях. Същият този *** дето бяга в юропата да подгъзува на изкуфели бабишкери, да се мазни на турския патpoн да го вземе на работа в гумаджийницата или работилничката или да конструира сандвичи в Макдоналдс.

14

Анонимен

преди 7 години

Ха ха ха последна новина Гърция е подкрепила Турция! "Никой няма право да ограничава Турция за референдума особено в Консулство"...Гледам и не вярвам на ушите си:-):-):-):-)

13

А Н Т И

преди 7 години

И така неусетно,бавно и полека,в чакане рекордноще мине века.

12

Анонимен

преди 7 години

Искаме Ердоган да е на власт, викаме ще кажем ДА на референдума, Запада се обажда и разрешава агитации за НЕ:-):-):-)Не го избираме за вас...На вас какво ви става...:-):-):-)