34

Анонимен

преди 7 години

Простотията си е простотия!Кой работи без план?Фирма ли произвежда,търговец ли продава,,банка ли дава пари без план?Проблемът на БГ и света е,че в управлението липсва "РЕАЛЕН КАПИТАЛ"-знаещи,можещи,опитни и делови специалисти,които да работят честно и отговорно!Още през 1957г Китай предупреди,че след Сталин в СИВ се въвежда управление от "червената буржоазия"- партийно-номенклатурни некадърници и клат-ик-уристи!Днес отчитаме,че и в ЕС,и в САЩ положението е такова!И не планирането е виновно!

33

Анонимен

преди 7 години

До Провалилият се социа А групировката ГЕРБ?

32

The big щепсел

преди 7 години

Хората, които създават ценни и важни неща не присъстват на екраните ежедневно. Нито във вестниците. Нямат време за това, а и не са интересни. Концентрираният в работата си човек не се екзалтира от публичността. Това създава усещането , че ги няма и че кухотата е завладяла всичко.

31

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ДА ОЧАКВАШ ДЪРЖАВАТА ДА ПРАВИ ПРОИЗВОДСТВО И ИКОНОМИКА ---Е КАТО ДА ЧАКАШ СКОПЕЦ...ДА ПРАВИ ДЕЦА!!!ТЯ-ДЪРЖАВАТА , ВИНАГИ ЩЕ РАБОТИ НА ЗАГУБА---НИЕ/НАРОДА/... ЩЕ ПОКРИВАМЕ ЗАГУБИТЕ Й...А , "КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ-КАПИТАЛИСТИ", ЩЕ Я ИЗТОЧВАТ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ--------------- И ЩЕ ВИ СЕ ПОДИГРАВАТ НА ГЛУПОСТТА!НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО ВЕЧЕ ,БЕ ТЪПЧОВЦИ...??!!

30

Глупости на куб..

преди 7 години

Президента , Държавата и Партията ----НЕ , ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ!/...който си мисли така е *** като зад.ник../ВДИГА ГИ --ЧОРБАДЖИЯТА НА ПРЕДПРИЯТИЕТО!А , ДЪРЖАВНИТЕ ФИРМИ СА -----ЗА ДА РАБОТЯТ НА ЗАГУБА , И ДА БЪДАТ ИЗТОЧВАНИ ЗА ПАРИ ОТ Т.Н."комунистически-капиталисти" --чрез Бюджета на Държавата или чрез Еврофондовете!ТОЧНО ЗА ТОВА НЕ ГИ ФАЛИРАТ.... И НЕ ГИ ПРИВАТИЗИРАТ!ПРИМЕР:БДЖ или..... Здравеопазване!

29

дисидента

преди 7 години

До Комунистите ограбихаКомунистите ограбиха държавата и народа и използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици".-идеалистите измряха или бяха отстранени от бкп ощ през 70-те.останаха само партийците

28

Анонимен

преди 7 години

До Гост 56Но това едва ли ще стане някога:(((.правилно - никога няма да стане и затова изобщо не мисля да си правя труда да се разкарвам до стаичката

27

Гост

преди 7 години

Мечтая за момента. в който обещанията ще бъдат с задължителен характер и след изборите.да се провежда с комисия .какво са изпълнили от предизборните си обещания партиите.Но това едва ли ще стане някога:(((

26

А Н Т И

преди 7 години

Защо бивши Югославяни плачат за Тито ?!Явно неговият модел соц беше по-успешен.

25

Анонимен

преди 7 години

Де ги аз не съм видял нищо само те си виждат и знаят

24

Анонимен

преди 7 години

В България ромите са 300-350 хиляди, около 150 ООО от тях емигрираха. Какви са тия цифри дето ги изхожда през устата си тоя

23

до 38

преди 7 години

Глупав ли си, агент ли си?"Ще гласувам за никой, защото никой не заслужава глас. Ще пусна една празна бюлетина."Като не гласуваш за никой, значи гласуваш за всички!

22

ретро

преди 7 години

Аз няма да гласувам нито за пожарникаря от Банкя и неговия приятел слухтящия физкултурник, нито за един от тия *** които през тези 27г. ни докараха до крайна бедност и ни лишиха от нормален живот и изгониха младите. А Вие?

21

Блокирайте ОП кражби

преди 7 години

АКо се спре харченето на десетки милиарди ограбвани от народа живи левове /чрез нагло незаконни данъци,ддс,акцизи/ може да се вдигнат заплати и пенсии яко.НО терористите на власт менкащи правителства не могат да крадат милиарди /Сега ги крадат през НАГЛО КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ ПО ОПЕРАТИВНИ ПРОГРАМИ

20

Циник до 37

преди 7 години

*** , прочети какво пишат останалите юзъри....и се скрий под камъчето откъдето си изпълзял!Писнало ни е от червени унуки , като теб!

19

цар Мавзол

преди 7 години

Мавзолей трябва да построят на Вожда.Там ще обясняват, че по времето на Боко Банкян е нямало кражби и корупция, и завръщащите се с пари от чужбина, много трудно са си намирали нови модерни жилища.

18

Анонимен

преди 7 години

Толкова са ми гнусни всички... Нагли, долни, самодоволни лъжци. Джафкат се за пред хората, но гласуват вкупом, ако трябва да се купят нови мерцедеси на парламента. ***.

17

Хенде Хох

преди 7 години

Дсйте да гласуваме за някоя от малките партийки да им го заачукаме на тия ююроди!Аз мисля така да направя,обикновенно рисувам Х..о й ,но сега ще гласувам за нещо малко..ей тъй.Възраждане може би,кефят пък и цирка ще е голям!Хора,абе разберете не мога да ги гледам тези неграмотни олиго...ф..рени,Не могааа..пяна,вече ми излиза,бяссс.бива бива бива про...сто.тия и чалгарство ,но то вече преля чашата бе!!!

16

Наблюдател

преди 7 години

Пълни лъжи!

15

болшевик

преди 7 години

По случай 100 г. ВОСР, тази година сме отворили мноого широко торбата с лъжите. Още 100 години ще ни сърбате попарата и после още 100...