325

Македон

преди 6 години

Значи Вики все пак е намерила дедо българин. Сигурен съм, че не и е било трудно. Освен това не е учила "нивните херои", а собствение. Да и е честит паспорта!

324

чичо

преди 7 години

а бе джанъм " македонци" защо пишете глупости - като не ви отърва идете пред албанското послство да си вадите техен паспорт!

323

Мюсли Дойче

преди 7 години

До ArmagedonДойче велето има и много статии насъскващи българи и гърци един срещу друг. Имаше една със заглавие "България - бедната, презряна съседка на Гърция". Всеки срещу всеки на Балканите е замисълът на световните манипулатори. Ама не насъскват мюсюлманите един срещу друг, турци срещу албанци, бошняци срещу косовари. Само християните да се разделяме.

322

Анонимен

преди 7 години

Въобще не изненада,че подобно мнение се разпостранява от ,,Дойче веле,, ,преди време имаше исказване на бивш немски дипломат в София,който директно обвини България за застоя в отношенията ни с Македония ,и непризнаването на нацията и езика, били сме гледали на минаналото от ВеликоБългарски позиции.

321

Armagedon

преди 7 години

В Дойче Веле забравят че БРЮМ е последица от разпада на Югославия, за което и швабите до голяма степен имат вина.( Още ги е яд на Тито и на Гърците дето не им разрешиха да завладеят Балканите а се съпротивляваха до смърт.Безброй са престъпленията на хитлеристите на Балканите, както междувпрочем и в цяла Европа)В края на краищата гражданите в БРЮМ са свободни и никой не ги кара насила да кандиудатстват за български документи за самолияност.Те кандидадстават и в други държави за такива документи

320

Armagedon

преди 7 години

Още преди два месеца написах,че швабите искат на Балканите да има война.И днес Дойче Веле го доказва с памфлета си за македонска нация.Не забравяйте че Дойче Веле е държавна медия и това всъщност е и държавната им политика.Най-напред опитаха със скандал между Турция и Гърция. Но като не им се получи започнаха и с БРЮМ и Албанния.Може да дойде ред и на нас заедно с Румъния.

319

УДБ

преди 7 години

Общо взето,единственото което става ясно е , че се копи-пейства македонистка пропаганда.Едно към едно.....Днес.бг,дали могат да кажат защо точно сега се появява препечатката?

318

Анонимен

преди 7 години

Срам не срам, кандидатстват за Българско гпажданство. До там я докараха като се кланяха на Сърби и Раашки.

317

до край

преди 7 години

Някой печели да насъсква братски народи на Балканите, докато рдуг печели от това

316

Асен

преди 7 години

Дойчовци, одете да носите меченца и цветенца на мюслитата и не се занимавайте с нас. Ние се знаем кои сме и що сме. Вие нещо си позабравяте рода и породата напоследък.

315

Анонимен

преди 7 години

Ами това е така. Поне 80% от кандидатите за "пастоши" после си правят нотариално заверена декларация в Скопие, че са взели тоя паспорт от чисто комерсиални подбуди и не само нямат нищо българско, но и мразят българите. За всичките тия години, който искал - взел, тая практика трябва да се прекрати и да махнем двойното гражданство, освен за членове на ЕС. Ако някой иска да е българин, то да е българин!

314

Анонимен

преди 7 години

До ИЕРОНИМОС АТАНАСИОСМарш в Африка, данаецо!

313

Край

преди 7 години

Преди 600 г. Българи и Сърби и хората от днешна Македония се мразели и паднали всичките под турско робство. ДНЕС?

312

Анонимен

преди 7 години

Българиянството просто не можа да създаде единен народ. Ние сме на опашката за оня свят при римляни, ацтеки, траки и т.н.

311

Гоце Делчев

преди 7 години

Тая граница между България и Македония нещо не ме кефи.

310

Оптимист

преди 7 години

До extremistНапротив, щом Дойче веле не ще да им даваме паспорти, трябва да им даваме все повече.

309

Хвала на Дойчето

преди 7 години

Дойче велето е отявлено противобългарска медия. В случая просто иска да насъска едни българи срещу други. Всяка хула на Дойчето срещу България е музика в моите уши, защото свидетелства, че има някакво положително явление, което се стараят да унищожат или най-малкото някакво постижение, което искат да омаловажет. Всичко, което пише Дойчето, трябва да се тълкува наобратно.

308

България

преди 7 години

Ако ви смятахме за хора щяхме да ви вземем във ЕС

307

123

преди 7 години

Чудих се какво да коментирам но не намерих думи да изразя ВЪЗМУЩЕНИЕТО СИ. Ми като не искате да учите БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ ЗАКО КАНДИДАТСТВАТЕ ЗА ГРАЩАНСТВО БЕ, ААА *** ХА.

306

Васил Пенев

преди 7 години

Македонец = посръбчен българин или сърбоман, македонски език = посръбчен български език.