17

боже

преди 7 години

с глупости ни занимава а дето ги бият незавизимо за каквое кво праим

16

Цецо

преди 7 години

От БХК сега ще ревнат, че полицая е превишил служебните си правомощия и *** е действал при условията на неизбежна отбрана! Подкрепям коментар 17, трябва да се дадат повече права на нашите полицаи за подобни ситуации, иначе в близко бъдеще ще берат много ядове, ние също!!!

15

Анонимен

преди 7 години

В САЩ за неподчинение на полицейско разпореждане,може да те гръмнат,камоли да удариш полицай с метална тръба.В демократична България,разбира се такива варваски полицейски приоми са недопустими.После се чудете, защо качествени младежи,не искат да стават полицай.

14

Христо Котев

преди 7 години

Прокуратурата да заведе дело срещу полицая .При неизпълнение на заповед и нападение върху полицай, служителя на реда е длъжен да употреби оръжие . Той представлява държавата. Нападнеш ли полицай, нападаш държавата !Пистолети нямат ли ? Страх ли ги е ? Защо са станали полицаи : заради далаверите, подкупите, ранното пенсиониране, страха на съседите от униформата, сексуалното влечение на ученичките ?

13

до 11

преди 7 години

Не е ром, коняк е ...

12

Мунчо от Под игото

преди 7 години

ако беше убил бабичка, нямаше да го съдят, но да удари полицай и то по ръката...това е голямо престъпление.

11

Гласоподаватели са!

преди 7 години

И за какво полицаите носят пистолети "Макаров"? След като не може да стрелят?!! Ще го чакам да ме удари с тръба по време на изпълнение на служебните ми задължения гърмя го на място!

10

Коритарски

преди 7 години

Закопчания от снимката май не е ром?

9

до 5 Шунка

преди 7 години

Шунка, стига цапа с тази маймуница!

8

Анонимен

преди 7 години

Ти го пазиш от народната любов, а то да вземе да те тресне по кофата!?тц-тц-тц

7

Анонимен

преди 7 години

Е, и? АнтиБХК като се развихри, ще излезе, че ромеят е подложил тръбата за да предпази полицая от нараняване при падане. Най-вероятно и полицаят ще трябва да възстанови счупената тръба на наглия швед.

6

Шерлок Холмс

преди 7 години

Представям си реакцията на невъоръжен британски полицай след като някой ром го удари с метална тръба-вервайте ми ще счупи палката си в главата на рома, а те са много здрави /полицейските палки/. След това по пътя към ареста, няколко пъти асфалта ще го удря в лицето, ще се спъва във всяко стъпало и накрая в демократичното UK ще му лепнат и 3 годиники затвор - за съпротива при арест и насилие срещу орган на реда.

5

Политически коректен

преди 7 години

Заглавието звучи като новина от Винпром. Млад ром, младо вино, отлежал коняк... Политическата коректност е цензурата днес.

4

до Циганин

преди 7 години

Щом за махалата в Буковлък казваш че е богата...

3

Skunka

преди 7 години

Toi syda si go e to wzel po wreme na 24katq. Kolko li pyti e woden "po golqma nujda" ot milicionerite ,chak me e strax..Ot tolkowa napyni ima wytreshni krywoizliwi, i glawata mu e na typan.Sininite sa ot sblysyka predi pristoganeto na milicionerite.

2

Анонимен

преди 7 години

Лъжа, ченгето сам се е треснъл!

1

Анонимен

преди 7 години

Адвокатът на този от БХК ли му плащат?