112

азас

преди 7 години

Османе в недалечно бъдеще България може да граничи с Кюрдистан така ,че на теб може да се наложи да показваш уменията си с уста, а защо не и с задните си части

111

Анонимен

преди 7 години

Какви са тези лъжи семейството ми живее в Турция няма нищо вярно в това което се пише на този сайт днес.бг срещу турция всичко е спекулация и пропагандират на хората за да гласуват в ползата на германия с "НЕ" на референдума не вярвайте на тези лъжи от запада.

110

няма омраза

преди 7 години

има грешно разбиране нява омраза изобщо.има грешно разбиране на реалностите.и усещане че народа пак ще повярва на бсп и българия ще отиде отново 10 години назад.вече 2 поколения от т.н. преход се простиха с мечтиге си и живота си ..това е....

109

ББ

преди 7 години

до ОсманЗащо с такава омраза драги?С вулгарност и цинизъм далеч няма да стигнеш!

108

ОСМАН

преди 7 години

СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ ПОЛОВИН ЕВРОПА ЩЕ СЕ ИЗНЕСЕ В ТУРЦИЯ.80 МЛН.1 ТРЛН.ДОЛАРА БВП.А КОЛНЕЛИЯ ЩЕ ЯЗДИ ОСМАНА НА КОЛОДРУМА В ЧОРЛУ.ЛЕЛЕ КАКЪВ ЩАСТЛИВ ЖИВОТ ГИ ЧАКА ТЕЗИ ОТ ДПС И БСП.@♡

107

Осман

преди 7 години

До ББ България ще си върне беломорска тракия когато ти и всички българи направите по една *** на Ердоган , на 75 милиона турци в Турция и на още 1 милион турци в Бг

106

месара

преди 7 години

да се готви другарката меркел , от тук само ше минат - дано само не газят тревата а да ходят по пътя !

105

Cia

преди 7 години

Нека подвластниците на *** да се изкажат по въпроса бе? Да видим как ще се впишат в любовта между Ердогана и ***?Ха да видим????

104

Анонимен

преди 7 години

до #106:Ама ти в "европа" ли си,че така виеш за тази европа.Въобще не съм за Ердоган и е прав #108,за оградата с Турция,защото на практика,това не е ограда само към Турция,но и за целия ислямски свят,който пък е осноното оръжие на ционизма.Ама,я кажи,какво си се залепил за тази "европа",която направо се гаври с нас,ограбва ни,срина ни икономически,превърна ни в невъзвращенци номади...и през цялото време,такива като теб дават и мило и дупе да са в "европа",макар и в ***.а и!!!

103

Анонимен до 115

преди 7 години

Здравейте не знам как ще ви отговори колегата, но аз лично нямам желание да гоня никого. След като сте роден в БГ имате всички права на български гражданин. Това, което не разбирам и не одобрявам е защо едно дете, което се ражда в Германия и родителите му са от турски произход е немец, а когато се роди такова дете в България е турчин ? Моля ви само не ми пробутвайте факта, че щом някой е мюсюлманин той е турчин, защото това твърдение е доста изтъркано.

102

Путин

преди 7 години

Разочарован съм от Ердоган. Пълен аматьор. Как така "ако мине референдума"Трябва аз да го организирам. Ще спечели с 120%. Ще има и 10% против,да не кажат после, "няма опозиция"

101

Дост

преди 7 години

Подкрепете Местан!

100

SILENCE

преди 7 години

До Един българинИзборът е квадратчето НПН,драги!

99

ББ

преди 7 години

Има решение на проблема" Турция в Европа"!То е ясно,че тази работа няма да стане!Обаче,ако Б-я си върне Беломорска Тракия,Турция няма да има европейска част,и следователно няма да могат да претендират,че са европейци!

98

SILENCE

преди 7 години

До АнонименЛелиииий! Не се напъвай толкова,че ще ти се заклещи хернията и ще отнесеш нЕкой нож в болницата ...

97

Аноним

преди 7 години

До extremistЯ ми кажи как ще ме изгониш от България, тук съм роден, тук съм учил ,в БГ армията съм служил,тук работя не съм се изселил 89г.в Турция.Не споделям политиката на Ердоган,против съм на диктаторски режими както турския.Против съм на всякакви политики и политици,които работят за чужди държави в БГ.Искам да знам как ще ме изгониш?

96

ББ

преди 7 години

Ердоган-новият тиранин!

95

ББ

преди 7 години

Та,какво за тез лицемери ИДИЛ?Пардон,Турция?

94

Анонимен

преди 7 години

До extremistНЕ ЖЕЛАЕМ ТУРЦИ В БЪЛГАРИЯаз предлагам замяна - един патрЕот за един светски турчин. ПатрЕотите могат демократично да си изберат къде да ходят - русия или турция.

93

Анонимен

преди 7 години

"Да идват в BG без това гарадовете ни опустяат. Образовани хора, със светски възгледи... нали такива ги гони Ердоган..".Няма гаранция че децата им ще са такива. Виж какво се случва в западна Европа, а и дали ще имат интересите на България като приоритет.