21

Анонимен

преди 7 години

"Отритнати от цивилизования свят и мрънкащи за всичко."Мрънкащи за неща, които НЕ СА в държавни и народни интереси, Докато вашите кланящи се пред всички, послушни иначе...

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Искаш да си част от елитен клуб - спазваш правилата на клуба.""И искаш да кажеш, че *** е елитен и затова е вленал в клуба...ХА ХА ХА :-):-)"===Точно това искам да кажа. България е приета в ЕС а Турция стои и дъхти на витрината. Каквито и проблеми да имаме в България, очевидно сме по добре приети от Турците. А не разбрах защо Ердоган като е диктатор Путин и Асад не са? Един дол дренки са си. Отритнати от цивилизования свят и мрънкащи за всичко.

19

Наблюдател

преди 7 години

Алоооо ЕС, къде ви е общата политика с-у държави агресори!!?? Нещо сте заболи гузни погледи в Крим, а агресора Турция изглежда за вас е прозрачен!! Това което унищожава най-ефикасно Демокрацията е двойния стандарт!!

18

Солидарен с....

преди 7 години

Холандия и Дания. Изкарвайте ги квито си искате ,но показаха кураж. Съвсем скоро Реджеб ага ще ходи да се гушка само в посока североизток и изток. Да продължава в същия дух

17

Е

преди 7 години

Браво на Дания! И други държави ще затварят вратите си за Ердоган!

16

fes*out

преди 7 години

До Анонимен: Ами какво правиш още в EC бе тарамбуко? Бегай в любимата ти Азия, там е идеално! Никой не те принуждава да страдаш в лошият ЕС. Арабският свят и исляма поне още 1000 г. няма да преживеят неща като европейска античност и Ренесанс. Точо това ни отличава от камиларите. Защо ли?

15

Анонимен

преди 7 години

"Искаш да си част от елитен клуб - спазваш правилата на клуба."И искаш да кажеш, че *** е елитен и затова е вленал в клуба...ХА ХА ХА :-):-)

14

ужас

преди 7 години

Все още Брюксел мълчи,нито дума за защита на страна членка?!ами ако имаше по тежка криза?

13

fes*out

преди 7 години

I na men opredeleno njama da mi haresa ako kojto I da bilo cuzd predstavitel na vlastta dojde da agitira njkoe malcinstvo v stranata mi! Tova go njama nikude po světa. Jako na etnicheskite turci ot Zapadna Evropa im e tolkova mila Turciata, sto ne si suberat partakeshite i ne si hodiat při miliat Erdogan? Nali im obestava planini ot blagodenstgvie. Poveche ot 60 godini turcheljata se muknat v Zapadna Evropa, t.e. v Anadola ne e lotkoz hubavo, nito demokratichno, Erdogan iska oste poveche VLAST!

12

Анонимен

преди 7 години

Да отвърнем на Ердоган и да подкрепим Холандия и Дания с мощен гейпapaд на жълтите павета!!!!

11

Анонимен

преди 7 години

Каква тежест могат да имат думите на човек узаконил еднополовите бракове? Гледам обаче има много поддръници, явно от такива които мечтаят и на тях да им бъде разрешено официално да се "вземат". Омръзнало им е да го правят скришом в храстите и обществените тоалетни.

10

До Алекс

преди 7 години

Стойте си в елитния клуб не ни трябва ние турците сме VIP персони ....Избрали сме си Ердо той ще ни управлява точка...и още нещо значи Ердоган е диктатор а Путин не е Асад не е да ви имам и българското мислене аз на вас...Ердоган не взема заповеди от Брюксел ,Брюксел взема заповеди от Ердоган

9

Башка Луд

преди 7 години

Браво! Вън кандидат падишаха от Европа!

8

Анонимен

преди 7 години

А съпругът на Расмусен би ли приел Йълдъръм?

7

Анонимен

преди 7 години

Намали поне един човек, който е в холандия да е видял изказването на Метин Фейзиоглу, било е излъчено и в холандска телевизия и една депутатка от там грабва микрофона и вика Кажете НЕ на 16 април...ДЕПУТАТКА НА ХОЛАНДИЯ!ОТДЕЛНО ДНЕС ВЪВ ВЪНШНОТО МИНИСТЕРСТВО В АНКАРА ИЗВИКАХА НЯКАКЪВ ДИПЛОМАТ И СЕ ДАДЕ ОФИЦИАЛНО НОТА!

6

Анонимен

преди 7 години

Изказванията за референдума за "Да" се провеждат в конференсните зали на ТУРСКИТЕ КОНСУЛСТВА и ПОСОЛСТВА! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ БЪРКА кой ще говори там, кой ще влиза там! Ама ако е за "НЕ" на референдума може, даже ти осигуряват згради...Ето това е лицито на ЕС!

5

Алекс

преди 7 години

Дано и останалите срани застанат до Холандия и Дания, и да покажат на Ердоган че толерантността не позволява свободия. Искаш да си част от елитен клуб - спазваш правилата на клуба. Ако турците си харесват султаната да го въведат нямам против (всеки сам си копае гроба), но да се оплакват на цивилизованя свят когато забоксуват. Интересно дали ще излязат и от НАТО или може би ще ги изхвърлят. :)

4

разочарован

преди 7 години

До АнонименАх ти, как уплаши всички с това ново име което си измислил. Дано да не се притеснят тези от холандската Зграда! :D

3

Анонимен

преди 7 години

Вече е ясно, че почти всички турци имат очевидни психически отклонения!

2

Българина

преди 7 години

Помолил бил! Тия евроолигофрени наистина не знаят що е то 500 турско робство ингеницид, пожелавам им да го опознаят но не за сметка на нас