29

Анонимен

преди 7 години

Ша са разпада ли най-накрая или няма? За Гошка питам, че трета година се крие в мазата - ще излезе като се разпаднел. Съвсем сериозно питам, че ми омръзна да му нося ракия и салати. :-))))

28

Олд мен

преди 7 години

Да Полша скочи и падна лошо,май има и счупен крак.

27

Г-жа Несторова,

преди 7 години

не усещате ли вече колко е изтъркано това заглавие със "скочи"?Дори и някога нещо свястно да напишете, то ще Ви убие инициативата още в зародиш. Все пак не сте в махалата, да ползвате този махленски език. Придържайте се повече към книжовния.

26

Анонимен

преди 7 години

Полша с големите топки от стомана!!! Браво!!

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 29Неграмотно. Първо ЕС няма президент, как точно ще гласуваш за несъществуваща длъжност. Второ в никоя държава не се гласува за шеф на парламента, навсякъде както и в ЕС си гласува за депутати и те избират шефа на парламента. Преди да даваш уроци по демокрация вземи прочети поне една книга, ако ще и Винету. Не мога да разбера и какво точно пишеш че работи. Тия смешки дето си ги написал не се прилагат никъде в света. *** ти как да знаеш, на оперативките за *** това не го казват.

24

Читетел /все още/

преди 7 години

"Скача" се в медийните клоаки ПИК и Блиц! Вие с бързи стъпки вървите натам. Сменете си редакторите, моля!

23

Анонимен

преди 7 години

Че кой им каза на поляците (или на който и да е друг), че в ЕС има демокрация? Ако имаше демокрация, хората щяха да гласуват на избори за президент на ЕС, за председател на ЕП, за евродепутати, за председател на съвета и т.н. Това е демокрация - пускаш си бюлетината и после някой брои. Не е съвършено, но работи. Вместо това, хората гласуват само за евродепутати, а всички други постове се разпределеят вътрешно от ЕНП. Красота, а? Реално няма пост в момента, който да не е на ЕНП. Демокрация.

22

ЕС

преди 7 години

Като не им харесва на поляците прав им път от ЕС.На изток ги чакат с нетърпения.

21

Анонимен

преди 7 години

Само V4 - умеят да си защитват интересите и не са *** и ***

20

Анонимен

преди 7 години

Мамят, мамят и ОЩЕ КАК! Затова чиновниците там натрупаха колосални капитали, на гърба на европейския данъкоплатец! То има ли някой забогатял без измами, ама онези в Брюксел направо се самозабравиха!!! Браво, Полска! И...... #POLEXIT!

19

цирк

преди 7 години

Сега ли се сетиха Поляците че ЕС има двойни стандарти?а до вчера къде бяха?

18

Анонимен

преди 7 години

Да не ги мислим поляците. Навремето с ината си си докараха най-много ползи при влизането в ЕС. Сега, по същия начин ще си договорят правото на свободен избор по много въпроси. То за това се иска д..е, каквото ние нямахме преди, май няма и да имаме.

17

Анонимен

преди 7 години

Много *** милюцинерски матрял има в България. Също както в разиатската ***.

16

Някой

преди 7 години

Ето как трябва! Поляци, Унгарци.... Само нашите лизaчи останаха да ни продават и да си кътат милиардите за сметка на националните ни интереси! Завиждам им вече на поляците и унгарците!!!!

15

Анонимен

преди 7 години

Хахахах, обаче яко активизиране на *** има. Спакойна боярищници, ЕС няма да се разпадне, а *** ви я чака бавна смърт, разпад и оскотяване....макар, че то повече от това си е труднопостижимо.

14

Анонимен

преди 7 години

И не само бензина, а и заплатите ще станат по 20 стотинки другарЕ! Напред към разззия и светлото азиатско, анадолско или сибирско будуще! Смърт на ЕмперЕалистите, соро.соидите, репт.илите, жидо.масоните и .....абе смърт да има. :))) Прости кра.туни сте русоробите.

13

славянин

преди 7 години

Еврокенефът се разпада от всички краища!

12

4uvali bili

преди 7 години

Kato govorim za ruusiq samo na karta ste q gledali Mai a I po korektnite medii ste slu6ate legendi!!! Umnitite I akal 6te davat razdavat"

11

Анонимен

преди 7 години

Абе най-убаво си е в россссия....там всички ще сме си 10 качество ора и нема да има "различни". Ще си поркаме боярищник и ще пеем частушки за загниващия ЕС, нали другаре?!

10

Българина

преди 7 години

Ес ще се разпадне единствено по вина на германия и цру, опитаха да обяздят 450 млн души с директиви, лицемерие и заплахи, всичко разбира се е демократично