12

Анонимен

преди 6 години

Проста държава *** народ !

11

Божил

преди 7 години

Ромите са расисти и клаустрофоби- който не вярва нека види гласът,който е даден против моя коментар 9 в който пиша,че ромските деца не са по-специални от Българските!

10

Някой

преди 7 години

Тия иширети са ми до болка познати.....Който не е работил с розовите хора,той не знае....Когато не иска да води детето си там ,дето има ред и дисциплина,намира най-различни причини,за които мозъка ти изобщо няма да се сети!Томове мога да напиша по тая тема!!!

9

Божил

преди 7 години

Ромското дете не е по-специално от българското: каквото за едните такова и за другите!

8

Анонимен

преди 7 години

Набили са го в къщи, сега учителката им виновна.

7

Моше

преди 7 години

Айде кат са недоволни, да си организират детска градина в махлата, да си наемат учителки да им гледат децата и да им плащат.

6

1

преди 7 години

А стига вече с тая криворазбрана толерантност към разглезени деца! Да си ги дисциплинират в къщи, за да не се налага да ги наказват!

5

Анонимен

преди 7 години

До твойте 4,"Как няма да са луди като гледат деца *** отчета"Така можеш да наричаш само своите деца!Не стига, че си неграмотно, ами си и просто. Който не става за учител - да върви да бере домати и ягоди.

4

Вън биячките от ...

преди 7 години

... детските заведения!"Педагози смятат, че синините може да са от търкане на очите"Това някакъв нещастен опит за черен хумор ли е?Ако има причинена телесна повреда на дете, па макар и лека - да изхвръква на часа това чудовище!

3

твойте

преди 7 години

До не ни занимавайтеКак няма да са луди като гледат деца *** отчета!?

2

Младши

преди 7 години

Учителката е направила грешка- трябвало е да удари макар и лекичко детето,за да го накара да слуша. Нашите възрожденци така възпитаха хора като Ботев и Левски- не с партийни идеологии,не с молби и кандарми!

1

не ни занимавайте

преди 7 години

Все ми е тая какво точно е станало. Но който е работил с достатъчно учителки знае, че масово са луди