43

До 52 от 48

преди 7 години

Тия дни и аз гледах нещо подобно. Явно това за 30% ми е убягнало.Относно черно-бялото виждане, нещо не ми се струва много убедително. Знам какво даваха и как *** посегна към червения плод, а птиците се насочваха към узрелите плодове на дърветата. Но в крайна сметка никой не е гледал през очите на куче и/или котка, всяко друго доказателство е косвено и е в резултат на съждения и умозаключения.Но за несъстоятелността не се броят хилядите доказателства ЗА, стига и едно единствено ПРОТИВ.

42

До 54

преди 7 години

Ако само на това си способен, жалко.Знаеш добре, че със същия успех може да настъпиш и човешко такова, особено в подлезите на автогарата и централна гара, както и из парковете и около блоковете...

41

В

преди 7 години

Колко прости хора има в тази държава.Първо се запознайте с работата на човека и след това коментирайте. Нямам думи, поредното доказателство, че хората тук са озлобени и прости.

40

Анонимен

преди 7 години

До До 48Чесно да ти кажа, като гледам телевизия, вместо пропаганда, холивудски простотии и чалга си пускам научнопопулярните канали. Мисля, че нешънал джеографик са сериозен и научно ориентиран канал. От там ми е информацията. Ако те твърдят неистини, значи и аз го правя.

39

До 48

преди 7 години

Не ми е много ясно откъде вземаш тези 30% редуциране.Спор няма, че през последните хилядолетия, социумът и начинът на живот на човека са подменили доста от околната среда на кучето и с това най-вероятно са и допринесли за понижените дразнители и вероятно до някакво по-слабо развитие на някои центрове на специфичните навици, но не мисля че времето е било достатъчно за 1/3 спад.Вярно, ако сравниш теглото на мозъка на вълк и пинчер, съотношението може и да е повоче, но не е мисля, че е коректно.

38

Анонимен

преди 7 години

Кучето произхожда от вълка. Хиляди години селекция водят до редуциране на мозъка с 1/3. Интелигентноста на възрастно куче е колкото на едномесечен вълк. Но явно затъпяването е резултатна еволиционна стратегия, защото има несравнимо повече кучета, отколкото вълци.

37

Izi

преди 7 години

По лошо животно от човека няма,ще ти сътвори най-големите интриги,ще те използва и ще замърси околната среда с каквото му хрумне.Кучетата били цапали и замърсявали,пълна щуротия.

36

Izi

преди 7 години

DO ПЕНЧО -Не разбираш нищо от кучета драги.И жалко ,че има много като теб-жалки човеци с подобни разбирания.

35

Анонимен

преди 7 години

и на мен не ми е прятно да гледам майки с деца, за това не ходя на детски площадки! и не излизай навън и всичко ще е наред

34

Анонимен

преди 7 години

До ПенчоА аз съм ужасена, че има толкова повърхтностни и ограничени хора, като теб. И трябва да се седиш вкъщи с гнусните си роднини да си траеш!

33

Анонимен

преди 7 години

Какво да ти рекна бе, ако при златотърсачката условието да е с теб е злато. Това им е хубавото на кучетата, не забелязват дали си *** като гъдулка.

32

до № 34

преди 7 години

Знае ли Ваша милост каква е разликата между кучето и човека ? Ето тази: кучето ще го нахраниш 1 път и 10 /десет/ пъти няма да го нахраниш, но то ще запомни че си го нахранил 1 път ! При човека - ще го нахраниш 10 пъти и 1 /един/ път няма да го нахраниш и той /човека де/ ще запомни, че не си го нахранил ! Между другото нямам куче, да не си мислите, че съм кучкар !

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 30Както кучетата така и децата са nonsense...........

30

Анонимен

преди 7 години

Какви "важни" теми занимават плебса в Бг...........

29

Анонимен

преди 7 години

До Котарак.............За разлика от кучелюбци като тебе,коментиращият има деца. Вие си гледайте кучетата и си живейте скапаният ви безсмислен нечовешки живот с тях........С тия разбирания ще скапеш не само твоя живот, но и живота на децата си!

28

Анонимен

преди 7 години

Какво общо има отглеждането на куче с отглеждането на деца? Защо се противопоставя едното на другото. Имам и деца и куче, е и? Елате ми на гости неканени или се доближете до децата и ще видите какво може Източно-европейската овчарка, дали не обича безусловно семейството и как си заработва храната. Когато обаче и се каже да мирува е като коте, нежна и добричка.

27

Коли

преди 7 години

Много сладко Коли е на картинката. Много интелигентни породи, изчезнаха в БГ. :)

26

Анонимен

преди 7 години

Харесва ми този човек, защото прави разлика между кучета и хора. С кучетата се отнася подобаващо, а не с лигавото:" Мамееее, ела да си хапнеш гранулките!". Дори някои нискоинтелигентни кучезащитници са против него, защото понякога методите му на обучение са по-сурови, но разбира се без да наранява животното и така трябва-кучето трябва да знае кой е водача на глутницата!

25

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТи колко деца имаш?

24

без майтап

преди 7 години

Любовта към кучетата си има граници. Преди няколко години, ЕС забрани копулирането с домашни животни.