63

ТОЗИ ЧОВЕК Е

преди 7 години

КАТЕГОРИЧЕН ИЗКАЗВАЙКИ СЕ ДНЕС ВЪВ НЮЗ БГ ЧЕ ТУРЦИЯ НЯМА НИКАКВА АМА НИКАКВА НАМЕСА В ИЗБОРИТЕ.ЕДВА ЛИ НЕ ТВЪРДИ ЧЕ ВСИЧКО СЕ ПРАВИ "ОТ ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРИЯ"

62

Анонимен

преди 7 години

Ехее, Османе ти откъде ги знаеш тези исторически факти? Пишеш за векове назад в историята, даже за хилядолетия. Значи комунистите са променили цялата история? Ами Захари Стоянов, Иван Вазов и те ли са били комунисти и са преиначили историята? А сигурно и Уилям Гладстон е комунист, щом е писал за зверствата в Батак? Не знам,може пък ти да си последния Шотландски боец, видял цялата история с собствените си очи.

61

Анонимен

преди 7 години

Този от снимката е учител по български език и литература.

60

1

преди 7 години

До турчин,победата за дост-агент павел,ще видите през крив макарон.

59

правете си изводите

преди 7 години

Зам. - министърът на отбраната Орхан Исмаилов...Сега е в ДОСТ!!!!!!!!!!!!

58

ОСМАН

преди 7 години

ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИТЕ НЕ Е ЧЕ СА ЛОШИ ХОРА А ТОВА .ЧЕ КОМУНИЗМА С ФАЛШИВАТА ДОКТРИНА ИМ ПРОМИ МОЗЪКА И ИМ ВКАРА ТАКИВА ЛЪЖИ ЗА БАТАШКОТО КЛАНЕ .ЗА БОТЕВ .ЗА ЛЕВСКИ .ЗА ПЕТСТОТИН ГОДИНИ РОБСТВО И КАКВО ЛИ НЕ ОЩЕ.А ТОВА ЧЕ ЦАР ШИШМАВ Е ДАЛ СЕСТРА СИ ЗА ЖЕНА НА БАЯЗИД.ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА БИЛИ ПЪРВИТЕ НАЕМНИЦИ НА ИМПЕРИЯТА СРЕЩУ ВИЗАНТИЯ.ЧЕ РИЛСКИЯТ МАНАСТИР ГО Е ПОСТРОИЛ ТУРСКИЯ СУЛТАН.ЧЕ СВЕТИ СТЕФАН БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА В ИСТАНБУЛ Е ПОСТРОЕНА ОТ СУЛТАНА В ЧЕСТ НА БЪЛГ.НЕЗАВИСИМАТА БПЦ. Е ДАР ОТ СУЛТАНА

57

турчин

преди 7 години

победа за дост .край на дпс и атака и слави.но не трифонов а бинев архонта господ да благослови правоверните чеда на мохаммед а.в.с..честито на патриотичния фронт на бургуджията симеонов.*** държавата костов доган симеонов ....и други не българия МАНГАЛИЯ.

56

от до

преди 7 години

Местан бей отвсякъде си плаче за затвора.20 годинки му давам.

55

месара

преди 7 години

а агент павел - другаря местан , не може да бъде съден за държавна измяна към България , защото явно неговата държава е турция към която той е напълно лоялен ! в България агент павел може да бъде съден за подривна дейност към държавата ни !!! той дали е с двойно гражданство - турско българско , въпроса е и за другаря сокол доган ?

54

месара

преди 7 години

добре де , тия като са българи защо са им суптитри на турски - българите разбират и говорят български , а чужденци нямат право да гласуват - сега последно тия кви са , българи дето не разбират български или чужденци с български паспорти ? препоръчвам агитиращите партии да слагат субтитри на руски , еврейски , гръцки , сръбски , китайски ,..... и въобще на всички езици , тъй като тук живеят хора от всички държави и етности , та да няма засегнати - или по друг начин казано - дискриминация !

53

художника

преди 7 години

Тоя трябва да го осъдят за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА !

52

Анонимен

преди 7 години

Дълги години този доносник бе ортак на БСП! Пак гласувайте за тях!

51

1

преди 7 години

До Фен на ОсманМи то от 4-5 поздрава на ден сигурно е охлабила и търси нещо друго!

50

Анонимен

преди 7 години

Бях написала неутрален коментар. Обвиних и българи и турци. Коментарът е изтрит! Браво на Вас Днес.БГ! Сигурно ви е приятно да четете псувни и дразги между мюсюлмани и българи........ По този начин България никога няма да преуспее в нищо!!! Избийте се тогава!!!

49

Мишо

преди 7 години

Местан в затвора.

48

Анонимен

преди 7 години

Комунизацията и национал-социализацията действат разрушително на моралните устои на всяко едно общество.

47

Deborah

преди 7 години

Демокрацията и либерализацията действат разрушително на всяко общество и всяка държава.

46

ИСТИНАТА

преди 7 години

Интресно защо се крие в История на България за Насилсвеното християнизиране на Ромите от Византия по тези Земи тогава , благодарение на това сега има лица като Цветелин Кънчев , Петко Асенов и др. в България

45

crazy

преди 7 години

Тази така наречена партия въобще не трябваше да се регистрира,трябва да се забрани .. турците в турция...

44

Циник

преди 7 години

Помислих че на снимката са снимани задните части на Па*виан!