32

ivo

преди 7 години

Do 29- Dobre si di izredil... no i Bliznashki ne e za izpuskane....

31

Ждръцьо

преди 7 години

Тоя дето върна цените на тока от преди падането на Борисов през 2013...За благото на народа му вдигна цената на токаИ президента мълчаНЕ МОГА

30

Е

преди 7 години

КОЙ ЩЕ ГИ ВКАРА В ЗАТВОРА?НАШИТЕ СЪДИИ ЛИ ИЛИ ПРОКУРОРИ?

29

сминдух енд чесън

преди 7 години

Устат е ,защото знае ,че няма да стане

28

Анонимен

преди 7 години

Крадците си пазят крадливите за.дници!

27

Морски_

преди 7 години

И как да има в затвора, като много добре знаят че вкарат ли един-деама ще тръгнат да се разплитат като свински черва и ще сестигне и до тези които са ги вкарали.

26

jj

преди 7 години

Винаги съм се радвал, когато чета статистиките след изборите - за БСП гласуват идио*ти- необразовани, нискообразовани, селяни и пенсионери .. не се обижайте, така е от години. Но вече не се радвам, гледам коментарите под статиите напоследък и тенденцията е ****тите да се агресират, да използват нелицеприятн епитети за професори, европейски лидери и други доста по-доказани личности от тях самите. Тоест партията на агресивните ****ти набира скоро, което вече не е смешно. П.С. Гласувайте разумно!

25

Анонимен

преди 7 години

Близнашки светец ли е?Кога му е празника?

24

Анонимен

преди 7 години

Наистина трябва и първи трябва да е Бойко Методиев Борисов, наречен за по-кратко, ***. Идват Цецо Цървула, Станишев, Дянков, Пеевски, Влади Симеонов, Главчев, Цецка Комонистката, Свинетка, Танева, Местан и Доган заедно, кметовете на Пловдив, Варна, Бургас, Търново, Пазарджик, и начело Картофка, най-крадливата и послушна кметичка. И още много, много!!!

23

Анонимен

преди 7 години

Близнашки дразни много хора , защото има глава на раменете и говори истината .

22

Анонимен

преди 7 години

Списъка на тези за затвора започва с Мафиянски, Лостов, Надка, Бакъра, Тиквоний, БЛИЗАшки, Пастирката, Архара, Масларката,Доганя, КОЙ,..............мога да ги изреждам до утре.И какво от това.......

21

Мутренска подлога

преди 7 години

Ей, и на тоя продажник името му не е случайно - Близажки...

20

Анонимен

преди 7 години

Този циркадж..ия говори като пожарникаря,за десет години ***, КОЙ ВКАРА В ЗАТВОРА БЕ ТЛЪСТ..АК.....::

19

Ха сега

преди 7 години

Бивш премиер дава обективна оценка на настоящ премиер... или професор от СУ дава оценка на колега-професор от СУ! Някак не мога да повярвам кое е по-лошо за обективната оценка.

18

Анонимен

преди 7 години

Пръв трябва да е приведеният зет, от него почва задкулисието!

17

ГЛУПАКА

преди 7 години

Миризливец с титла ПРОФЕСОР!

16

54423

преди 7 години

Споко, ще има баровци в затвора. Нали в Бургас ще им строят петзвезден затвор. Щом са го планирали, ЕС ще даде парите по установената схема и всяка бандитска група ще посочи по един-двама, за да покажем, че не сме по-назад от уредените демокрации. Правозащитниците няма да протестират, защото в петзвезднияз атвор ще има всички удобства и екстри.

15

Анонимен

преди 7 години

Близнашки, дай пример, $ор0соиде, тия сме ги слушали .

14

чети внимателно

преди 7 години

Най-добре оправяше крадците(болшевики) генерал Пиночет.Светата Чилийска Инквизиция измъчваше задържаните, докато си кажат всичко.След това безполезните елементи бяха заравяни в дълбоки дупки далеч от цивилизацията.

13

до 10

преди 7 години

Турция не е европейска държава но стокоoбмена със Русия за колко миларда беше и за колко е тоя със ЕС ? Най простото нещо, храни срещу петрол винаги може да ни изведе напред.