17

ас

преди 7 години

кой знай се е мъчело да краде, да го бяха утепали

16

невинен си Вахта

преди 7 години

ТЕЯ пък на Господ пробиват,сори де.Аз *** и да не вярвам в нищо така ли,децата попиват в училище от високото от простия ви индианско каубойски скалп

15

Чибо

преди 7 години

Ако става дума за детето на снимката, вгледайте се в четирите малки сининки, оставени от детски пръстчета с лява ръка около дясното око. Няма как да е учителката!

14

Анонимен

преди 7 години

Аз съм имал случай когато сина ми се върна със синина на окото. Аз отидох и казах на учителката че не си пращам детето за да го бият по-големите.Не съм обвинявал учителката в расизам. Сина ми е сламено русоляв.

13

Аз съм БЪЛГАРИН

преди 7 години

Новини-пострадал швед,предполагаемо от българска учителка.А ежеминутно малтретирани българи-но коментари.

12

...

преди 7 години

Тоя филм сме го гледали ,уважение даваме само на почтенната част от вашия етнос,сърдите се че българите не ви уважават ,а защо да ви уважават.Тая маика е поредната измамница а това в етноса ви е на уважение,ще унищожи една жена която се дружи за детето и цял живот се е грижила за маса други деца -ми закво да ви уважаваме.Закво да давам прехрана на хора като вас като се случват такива неща

11

Анонимен

преди 7 години

Пак опит на ромите да изнудят някого да им даде обезщетение!

10

Асан Аслан

преди 7 години

Ни мъ бий бе бате нъли и аз съм хора!

9

Анонимен

преди 7 години

Учителките най добри, не бият сетрите най добри и те не бият ???? Или може би само ритат

8

Анонимен

преди 7 години

Така не се отглежда пълноценен и желан съгражданин, така си просиш подобно отношение.

7

Ромски лъв

преди 7 години

Българите си мислят,всичко им е позволено,защото мълчим и не излизаме на бунтове. Ромите са дискриминирани, бити, мачкани от българите. Дано майката осъди държавата ни в Страсбург заради бездействие след неонацистката атака срещу дете!

6

Анонимен

преди 7 години

като дойде на вашата глава друга песен пеете ама

5

поздрави от Пазарджи

преди 7 години

Веднага да се проверят японското население у БГ, да се види дали някоя НИНДЖА не е издискриминирала горкото детенце с КАРАТЕ В БЪБРЕЦИТЕ?

4

Анонимен

преди 7 години

Ако му има нещо на детето е бито от майката 100%! Все тенденциозно отношение има към тях! Днес една стена тенденциозно се е срутила след като си играели децата да крадат тухли и едното е починало. Представяте ли си каква тенденциозност! Но не са виновни родителите, че са си пратили децата да крадат, а тенденциозността надделяла отново. Даже май и дело няма да заведат, защото нали ...! Качихте ни се на главите!

3

Анонимен

преди 7 години

Ето как става номера, майката пребива детето слага на лицето му боя и после в стаята детето си обърсва боята и опа има синини. Веднага расизъм, дискриминаия и майката прибира милиони обезщетения от държавата. Трябва да се направи така в закона изплащане на детски надбавки и социални помощи, само при 5г. като минум трудов стаж. След като не внасят нищо в хазната за какъв дявол получават нещо от там.

2

Boko bo

преди 7 години

Веднага за компенсация до навършване на пълнолетие на изстрадалото ромско детенце детската, училището и после Харвард да са за сметка на държавата. Демек на българите дето им плащаме всяка сметка....

1

Анонимен

преди 7 години

ей, писна ми вече...от такива новините манипулации