323

анонимен

преди 7 години

само за противната ме мутра,ГЛАСУВАЙТЕ НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО,ЗА ДА СЕ ИЗЧИСТЯТ ТЕЗИ ***.

322

не ги искаме

преди 7 години

тоя само се хвали, назначи десито министър на здравето без да е лекар, не ни трябват само магистрали, дано изборният вятър ви изхвърли завинаги от политиката.

321

Въпрос

преди 7 години

Особено пък ти си голям "кадърник" - лошо домашно възпитание, липса на политическа култура и познания и готовност всеки момент да издърдориш някоя глупост или държавна тайна. А министрите и ги събирал по сокаците или заведения за бавно развиващи се. Няма ли да напускаш вече политиката или тя да те напусне тебе?

320

безпартиен

преди 7 години

Не,че ГЕРБ са добри,ама от БСП ми се гнуси.Е все едно в Израел Хитлер да го въздигнат на власт.Аз съм преминал 50-те и БСП съм ги запомнил със Луканов,Виденов и Орешарски.Е по скоро еврейн бил в Освиенцим за Хитлер ще гласува отколкото аз за БСП.Ако трябва да оценя БСП и ГЕРБ като управници БСП получава твърдо 2,а ГЕРБ 3=(три на релси).БСП само вият,че асфалта не бил за ядене.Е да де но при вас и асфалт нямаше!Но пък истината е,че ГЕРБ почти нищо не видяхме-само асфалта де!Та затова 3=.

319

граничар

преди 7 години

Гласувайте за Партийната секретарка на БКП Плевен Ц.Цачева и партизанската внучка лакомо дупе

318

шесто

преди 7 години

Да питам само,има ли още луди където ще гласуват за тяхДеси от Дулово,Цв Цв ,лаком ***,Караянчева,Лъчо мозъка,Георги Марков-Дантелата/агент Николай/

317

от Берлин

преди 7 години

През 2020 год европейските пари спират целта им е още 2 год да крадат и после сами пак ще си подадат оставката

316

този

преди 7 години

не разбра ли, че друг мандат няма да има.

315

от Америка

преди 7 години

Бойко,много добре знаеш че си пътник поне такава е извадката на ЦРУ

314

Анонимен

преди 7 години

Светиня МУ гледа като напикано мушкато.

313

анонимен

преди 7 години

по долен и нагъл КОМУНИСТ ОТ ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ НЯМА.ДОЛЕН НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ.

312

Наблюдател

преди 7 години

Лъжците набират скорост 26-и - Вечерта на "Оскарите" за най-хванали дикиш наближава!

311

Анонимен

преди 7 години

Абе, що си мислите, че баце е от Банкя, он е от Иваняне!И единственото верно в приказките му е , че е хранил прасетата като малък. Това за баща му, комунистите и проче е художествена измислица!

310

Анонимен

преди 7 години

Най-можещите да затрият България ли?

309

Анонимен

преди 7 години

Вече е напълнил гащите от страх,затова освен в София и в Пловдив се е кандидатирал.Ееее,Бойче,ние пловдивчани не сме по-прости от софиянци,и тука ще гризнеш дръвцето.

308

Цвета Караянчева

преди 7 години

Един е Бойко и Цветанов е негов пророк. БОЙКО АКБАР

307

шоп

преди 7 години

И ние шопето от Попадиин дол също като гражданите от с. Горно Мърсолево го уважаваме Генерал Борисов и ние че го подкрепиме със сопите по главите на селените от Долно Мърсолево и че им помогнеме да оценат по убаво Генерал Борисов който мачка кумунистите и е дедо ама не спи с баби. Он изопщо не спи и мисли само убави неща за нас.

306

Анонимен

преди 7 години

Ти целия си един компромис който направихме и от който сега се срамуваме.

305

зевзек

преди 7 години

нов прочит на приказката ,който не работи не трябва да яде ..... сега вече е който не работи най-много краде...начело със страхливеца от банкя

304

Цеко

преди 7 години

Ние гражданите от село Горно Мърсолево сме гербаджии и че го подкрепиме генерало оти и он като нас си е човек от народо и оти много мразиме селените от Долно Мърсолево оти ни окрадоа бостано с тиквите и една най-голема тиква у отнесоа у Банкя да обидат генерало на кой му викат Тиква