15

тя

преди 7 години

То затова като стане инцидент , винаги ще има и загинали германци!

14

до Анонимен

преди 7 години

Като си неграмотен и не можеш да се ориентираш в предлаганите оферти,какво дириш в Booking?... И да си знаеш- при 100% заплащане сумата е най-ниска,логично.При ранно записване -също.Има и друго,ама трябва внимателно четене!

13

аа

преди 7 години

"1200 ами сори ама толкова пари за пет дена"абе ние ще вземем да бием верно балеарите... по цени, а и по условия ... шега.

12

Анонимен

преди 7 години

ДА ДОЙДАТ ГЕРМАНЦИТЕ, ЩЕ ГИ ХРАНИМ С ТЕХНИТЕ ***, ДЕТО НИ ГИ ПРОЩАТ.

11

смях в залата

преди 7 години

Какви балеари бе ! Пред наШто Черноморие Малдивите ряпа да ядат ний сме по убави ... ха ха ха

10

Анонимен

преди 7 години

неща никакви чужденци заради тях втора година няма да мога да си заведа детето на море цената на хотела скочи докато умувах за пример - от 580 лева декември в момента е 987 !! И искат парите 100процента веднага кеш без право на връщане квот ще да става , какви са тия условия по хотелите не знам ама масово ги има справка букинг .. Сигурно другия месец ще е 1200 ами сори ама толкова пари за пет дена .. мне мерси, ако ще ги давам по добре да ида да на плаж у съседите на БЕло море

9

Анонимен

преди 7 години

"Германците" ще продължават да си ходят в турция, да се виждат с баби и дядовци и да се надуват като пръскат тлъсти пачки, щото няма голяма разлика между манталитета на *** и на ***

8

Анонимен_777

преди 7 години

До 5 : Не заради тиквата е такова положението , 5 , а заради това че цяла северна африка, южна европа, близ. изток, барабар с островите са залята с бежанци и терористи, тук-таме...Заведенията ни, обслужването, инфрастр. и улеснение за туристи, всичко е плачевно, най-зле от всички 'бели' страни' морето ни е мръсно, улиците ! Идват от неволя, няма къде !

7

Анонимен_777

преди 7 години

Ами да.. неволя.. след като Балеарските остр. ( и Турция ) са залети от бежанска вълна, наред с морските вълни , нали... Естествено че ще предпочетат България, то не ОСТАНА КЪДЕ...!

6

до 5

преди 7 години

Да живее нашия лидер ББ!

5

Анонимен

преди 7 години

Браво на ББ и ГЕРБ ! Последните 7 години показаха упорита работа и уважение към Европейските партньори и ето резултата връщане на западните туристи!Успех на бизнеса и проявете професионализъм към работата си.

4

Хаха

преди 7 години

Хаха страхотно сравнение ни направиха чак с островите, няма такъв виц и се чудя защи ли се залъгвате като има интернет и се вижда колко е плачевно положението в родните земи. Виж ако ни сравните със Сомалия това е в рамките на нормалното

3

Бай Миле

преди 7 години

БРАВО !!!....ЗАПОВЯДАЙТЕ !!!!

2

Анонимен

преди 7 години

Елате тук при нас .Да видите какво е рекет ,и да во окрадат.

1

East Berlin

преди 7 години

Какво в Източен Берлин дразни,ами дрехите като че ли