137

АГАТА

преди 7 години

Е БРАТЯ ПРЕКАЛИЛИ СТЕ .ТЕ СА НАШИ ХОРА ПРОСТО СА ПРЕКАЛИЛИ с опиатите...

136

национал

преди 7 години

граматични негодници - коя е тази страна "Нидерландия"?Недъгави журналисти на McDonald University!

135

Анонимен

преди 7 години

164 прочети отнякъде каква армия имаше България към 1985 г. И не се изказвай неподготвен. Ако не бяха продажниците, щяхме да имаме и руска армия допълнително зад гърба си като преди. Ако някой очаква НАТО да го защити от османска инвазия ще стане колкото стана в Кипър.

134

Анонимен

преди 7 години

на Европа всички са и вдигнали мерника: Тръмп, Путин, Ердоган. От другата страна и китайците гледат лошо.Трудни времена я чакат Европата.

133

Анонимен

преди 7 години

ЕРДОГАН ЩЕ ПОДПАЛИ ФИТИЛА НА ЕВРОПА.

132

Манаф

преди 7 години

Браво холандци само така .

131

тя

преди 7 години

Диваци , ще гледат Европа през "крив макарон"!

130

Анонимен

преди 7 години

Българска Армия няма от 80 год. Първо имаше някаква славянска народна армия сега е тракииско бутикова библиотекарска . Турската армия ще отнесе милиционерите на ДС на ЦК на БКП и бутиковата и армия като прасе блажен вестник .Просто тая свинщина никои няма да си прави труда да я защитава наи много да пратят генерал Митю Очите и Златко шефа на баретите да проявят минима ресистенция и това е те другарите си искат ,,Бентлита ,, и пластмасови ку...рви на топло във Дубаи вие ко си мислите.

129

Анонимен

преди 7 години

Сидеров събира "патриотите" да свалят холандското знаме.Имал заповед от Кремъл.

128

Анонимен

преди 7 години

Англия и Франция ако не изкочат най-големите лицемери, кой да е? И на двете места араби и африканци с основно образование се приемат по-добре от квалифицирани българи. Срамота е.

127

ОСВЕДОМЕН

преди 7 години

ТУК ВИЖДАМ НОМЕР 143 е уцелил право десетката !!! ЩЕ СТАНЕМ СВИДЕТЕЛИ КАК ГЕРМАНИЯ ЩЕ БЪДЕ РАЗГРАБЕНА И ТО ПОГОЛОВНО ...ТОВА Е ЦЕЛТА СЕГА НА ГОЛЕМИТЕ...

126

Анонимен

преди 7 години

Ердо се пъне като диктаторче от бананова република. Доколкото знам, Холандия интереси в Турция и региона няма, но Турция има сериозни интереси в Европа,които Холандия може да спъне с лекота.

125

до 141

преди 7 години

Айде, посмали малко ман го, щели търците да стоят по-високо от българите в Европа... Затова сигурно в задграничните си паспорти сте с български имена. Самовъзродили сте се до един! Даже братята юзеирови, големите националисти, се оказаха Йорданови

124

До 157

преди 7 години

Пиши на кирилица, кой ще ти чете глупостите. И кво, анадолецът изведнъж се почувства силен, тича да сваля знамена, в Ротердам го къпят, буни се, защитава какво....диващината, изостаналостта, комплекса си за малоценност защото знае, че е Трета ръка човек. Живее капсулирано, жена му е опакована като пингвин, бие си я когато му е кеф, прави и деца, гъзи се пи 5 пъти на ден и говори, че носел прогреса. Все повече изоставащи културно и религиозно, опълчвайки са на всеки който е по-интелигентен.

123

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен144Нека да не забравяме т.к. да се каже ,,скромният,, принос на Б.Борисов и правителството на ГЕРБ и Четворната коалиция за допускането и посрещането на нарушителите на държавната ни граница с едни 1200 лева гарантирани за тяното преживяване . И постановление 208 на Тиквата . Спуснато тайно и в късни доби .Да не говорим за т.н. ограда ,което е ,,временно възпрепятстващо съоръжение ,, а не ограда .

122

100%TURK

преди 7 години

Ох ! Кефа е върховен !Смъквай !

121

Анонимен

преди 7 години

Как беше писал поета, идват като вълци, бегат като овци! Точно са описани ордите диваци.

120

SABUDETE SE !

преди 7 години

ABE NARODE ZABLUDEN, TURCIA ZA6TITAVA INTERESITE NA DARJAVATA SI ! A VA6ITE INTERESI GI RAZPRODAVAT PRODAJNITE VI POLITICI. NE REVETE SRE6TU TEZI ,KOITO SE BORAT ZA SVOETO-REVETE SRE6TU TEZI, KOITO PRODAVAT MILO I DRAGO SAMO DA NAPALNIAT DJOBOVETE SI . A NA TURCIA I UPRAVATA IM - SAMO MOJETE DA ZAVIJDATE !

119

Анонимен

преди 7 години

До Митко - И как точно предлагаш да стане ?

118

EDNA TAINA -

преди 7 години

EVROPA VINAGI 6TE SE SAOBRAZI S TURCIA I NIKOGA S BALHARIA ! A BLAGODARENIE NA POLITIKATA VI- NIAMATE NIKAKVA SERIOZNA ZA6TITA OT NIKOGO !